Hakkında hayırlısı olsun cnmSagol canım..inşallah..
Arada konuşurken yöneticimiz taşeron firmadan çıkıp kendilerine alabileceklerine dair yeşil ışık yaktı..Umarım alnımın akıyla altından kalkarım kızlar..Sorumluluk korkutuyor biraz..
Çok çalışıyorsun haketin canım emeğinin karşılığını tabiki alıcaksın o kadar çalışma tabiki bir bilgi deposu oldu korkun olmasın bence öpüyorumSagol canım..inşallah..
Arada konuşurken yöneticimiz taşeron firmadan çıkıp kendilerine alabileceklerine dair yeşil ışık yaktı..Umarım alnımın akıyla altından kalkarım kızlar..Sorumluluk korkutuyor biraz..
Hosgeldin :))
Oyyş cok guzel tabak bu masallahben yogurt yemeye zorlaniyodum senin gibi boyle naneydi biberdi doke doke alistim senden gorduydum ♡
Bknz bınıs: kısa küt parmaklar
Yeni zılgıtmı o lililiş
Hosgeldin canim ogrendiklerini bizimle de paylas mutlaka
Huzurunmeraklısı hoşgeldin canım
Nasıl ya 3 gündrsüpersin devam et inşallah böyle
Mutlu haftalar kizlar
@asumanzeynep geçmiş olsun tatlım
huzurunmeraklisi hoşgeldin aramıza
@malipina giciiiiiiiiik hiç kiskanmadim ki
Bonus sen de bizi ise cikariyosun Sonra ortadan yok oluyorsun bu sefer de kaçarsan tenhada kistiririm bak
Ben bir ayda 5 kilo mümkün değil veremem anca 3 kilo veririmayyy bu smile ye bayiliyorum ya . Bana Zimmetli bundan sonra kullananı fururum
Hayırlı akşamlar
Bonus hedef tablosu guzel olmuş ellerine sağlık. 5 kilo benim içinde çok ama,dursun bakalim orda ne kadar yaklasabilecem hedefe görmüş olurum.
@malipina azmine hayranim, ne guzel yapiyorsun diyetini ,kaçamaksiz. Maşallah
@asumanzeynep geçmiş olsun canım.
huzurunmeraklisi hoşgeldin aramiza,bol azimli ve iradeli olur, başarıyı yakalarsin inşallah.
@YENA nasil toparlanabildin mi iyice,kayve içerken bizi unutma,şu sira kahveyi telvesiyle beraber içiyorum keza.
Mefkurem sen nasılsın,bu hafta hedefin nedir? Zor hedefler koyma bence.kolay gele
@cakil80 ,@Jade21 ,dafi , H Himal_ @nisan34 sizlerde iyisinizdir inşallah. Bol sabırlı,azimli ve eksili hafta diliyorum hepinize
ankarada oturuyorum :)
86 doğumluyum 1,5 yaşında bir oğlum var özel sektörde çalışıyorum ve günüm masa başında geciyor
85 kilo ile hamile kaldım 97 kilo ile doğuma girdim
uzun süre 88 kiloda kaldım yazın düzensiz yemekler aburcuburlar 94 de cıktım
gecen hafta 92 kilo diyetisyene başladım şu an 91,4 kiloyum :)
hedefim ilk etap 85 ikinci etap 70 :)
oğlum 14 şubat doğumlu iki özel gün ve ben en az 70 kiloyla kutlamak istiyorum
uzun oldu galiba
Yarin ve diger 2 gün cumaya kadar kusursuz geçirmek istiyorum.
Guzel bir eksi gorebilirsem motive edicek beni inşallah.
Yesil cay demliycem az sonra dukan şeyi için.
Her aklima geleni yazmayi seviyorum ♡
Tekrar hosgeldin canımankarada oturuyorum :)
86 doğumluyum 1,5 yaşında bir oğlum var özel sektörde çalışıyorum ve günüm masa başında geciyor
85 kilo ile hamile kaldım 97 kilo ile doğuma girdim
uzun süre 88 kiloda kaldım yazın düzensiz yemekler aburcuburlar 94 de cıktım
gecen hafta 92 kilo diyetisyene başladım şu an 91,4 kiloyum :)
hedefim ilk etap 85 ikinci etap 70 :)
oğlum 14 şubat doğumlu iki özel gün ve ben en az 70 kiloyla kutlamak istiyorum
uzun oldu galiba
GunayyydinnnnnnEki Görüntüle 2075324
Insallahh banusum bellimi olur bigun kahvaltı ederiz beraber inş tahıllı bi ekmek buraya özgü bişey heralde sert biraz ama çok lezzetliGelebilmeliydim beee o kokoş kaşıkla nasıl yediğini görmeliyidm
O kesilmiş şey nedir yulaflı bişeye benzettimafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?