Benim sana inancim tam idolumsun yaşam enerjin yeter o işin üstesinden de gelmene biraz da bana gönder o enerjiden çok ihtiyacim varSagol canım..inşallah..
Arada konuşurken yöneticimiz taşeron firmadan çıkıp kendilerine alabileceklerine dair yeşil ışık yaktı..Umarım alnımın akıyla altından kalkarım kızlar..Sorumluluk korkutuyor biraz..
Ben sabah bu şarkı ile uyaniyorum iyi geliyor ama bugun çok kötü başladı sabah geç kaldım bi dolu sorun kavga çıktı birileri kufretti arkadaşı sakinleştiremedim işlemler hersey ama hersey üstüme geldi kalp atislarim yine çok Yükseldi ve sonuç kendini kaybeden ben yediklerimi hatirlayamayacak kadar çok yedim ve sonra rahatsizlandim. En son çikolatalı pastayı yerken sanki kavga ediyorum onu hatirliyorum o derece. Ne zamandır kendimi kaybedercesine yememistim bugün yikilan umutlarım elimde biram ve fistigim herseyi bosverdim gitti. Yine yenik düştüm kendime.
Ben sabah bu şarkı ile uyaniyorum iyi geliyor ama bugun çok kötü başladı sabah geç kaldım bi dolu sorun kavga çıktı birileri kufretti arkadaşı sakinleştiremedim işlemler hersey ama hersey üstüme geldi kalp atislarim yine çok Yükseldi ve sonuç kendini kaybeden ben yediklerimi hatirlayamayacak kadar çok yedim ve sonra rahatsizlandim. En son çikolatalı pastayı yerken sanki kavga ediyorum onu hatirliyorum o derece. Ne zamandır kendimi kaybedercesine yememistim bugün yikilan umutlarım elimde biram ve fistigim herseyi bosverdim gitti. Yine yenik düştüm kendime.
Ben bugün çarşıya uğradım bebiş için hediye kutusu aldım
Kıyafet falan almıştım önceden onları yıkadım paket yapıcam
Bugün dukan birası yaptım içinede biraz hibiskus çayı koydum
Baya tok tutuyor
Senin menüler nasıl cnm eksi gelecekmi bu hafta
Gerçi cepte -900 ün var :))
Bugünün böyle olmuş olması hep olacağı anlamına gelmez cnm
Incir uyutmasını bende yapmak istiyodum ama heralde çok severim azla yetinemem diye yapmıyorum :))Günün menüsü
Sabah
Akşamdan kalan tandır in etlerini didikleyip 4 köfte ve yarım demet tereyle yaptığım salata
1 incir
Yarım bardak süt
Ara
Çay
Kahve
Bitki çayı
Propolis çayı
Akşam
1 tabak çorba
Az kuru fasulye
Turşu
1 mini kâse incir uyutması
Kahve
amin cnm sağolasınNe güzel hazırlıklar öyle. . Sağlıkla gelsin bebiş inş
Incir uyutmasını bende yapmak istiyodum ama heralde çok severim azla yetinemem diye yapmıyorum :))
amin cnm sağolasın
Darısı sizlere inş.
Heralde gününü beklemicek erken gelecek gibi
Bende çok seviyorum yaa aslında yapsam olur tatlı krizine giriyo insan aradaincir uyutmasını sadece süt ve incirle yap canım. hem güzel oluyor hem diyete uygun
tavsiye ederimBende çok seviyorum yaa aslında yapsam olur tatlı krizine giriyo insan arada
Biliyomda bebeğim eminim çok güzel olurincir uyutmasını sadece süt ve incirle yap canım. hem güzel oluyor hem diyete uygun
Biliyomda bebeğim eminim çok güzel olur
Bana 1-2 tane yetmezki :)))
Benim sapıtmam da seninki gibi değil :)))baya abartıyorumsen mi diyon bunusen benden daha iradelisin diyet zamanı az yaparsın evdekilerle birlikte yersin. 1 kaseyle sınırlı kalır. zaten incir ve süt. sorun yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?