Benim duygusuz baktırmıyor yatak odasında eski bir tv var ohh kapıyı kapatığ bakıyorumSiyah beyaz aşk başladı ben reklam arasına kadar kanepe battaniye keyfi yapım
Tekrar hosgeldin canıminş. Verirsin ankarayı benim için koklaa çok özlüyorum orayı 4 ay oldu coruma tasındık bende dogma buyume ankaralıyım
Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Angara lı arkadaş aramıza hoş geldin
Azmin daim olsun
huzurunmeraklisi hoş geldin
simeranya7 sevindim emeğinin karşılığını alırsın inşallah sorumluluk zaten alıyorsun ki
Bende 3 günün artısını temizlemeye uğraşıyorum
Hayırlı sabahlar
Bugün az daha iyi gibiyim azcık dogrulabiliyorum
huzurunmeraklisi hoşgeldin ben de Ankaradayım
simeranya7 hakkında hayırlısı olsun başaracağına inanıyorum ben
74FRIDA adaşım geçmiş olsun dikkat et kendine. Dediğin gibi akşam yemeyip boş boş mideyle yatarsak eksiler gelir İnşaAllah
Şimdi gidip artı durumuna bakayım tartı ne diyecek
Kahvaltını iş yerindemi yapıyosun cnmkahvaltıya gec kaldım yinebu işi b, düzene oturttamadım
Kahvaltını iş yerindemi yapıyosun cnm
O zaman erken yatıcanhomeofis çalışıyorum, gece 2 3 gibi uyuyunca sabah bakıcı beni uyandırıyor 8.30daoğlum ben varsam kuala gibi yapışıyor , beni evde görmesin diye hemen çalışma odama giriyorum beni unutana kadar çıkmıyorum bu da gecikmeme neden oluyor
valla çok özledim erken uyumuayıO zaman erken yatıcan
Ya çok severim yaşarı sılayı funda ararı...
Vazgecemezsin bazen doner durur gelirsin bi sarkiya.
Simi hakkında hayırlısı oldun canim altindan kalkarsin senİyi akşamlar hatunlar,
Bugün sürprizlerle dolu bi gün oldu. Yeni firmada beni yeni kurulan bir bölüme verdiler. Yılbaşından sonra iki projenin backend dediğimiz altyapı kısmının tek sorumlusu ben olucam. Bu kadar kısa zamanda güven kazanmış olmam çok gururlandırdı beni ama tabi bi o kadar da sorumluluğum olacak..Şaşkınım..
Akşamda yöneticilerimizle birlikte yılbaşı çarşısındaydık 20 kişi..Bu firma tanışıp kaynaşmaya baya önem veriyor. Laf arasında benden çok memnun kaldıklarını söylediler..
Yalnız üç saat soğukta kaynamış şarap kokusuna katlanarak titredim ya..Şaraptan nefret eden biri olarak mecburiyetten alkolsüz olanını bile yutkuna yutkuna içtim..işkenceye hele..
Cuma akşamı da Yılbaşı kutlaması var ve ben asıl ne yiycem onu düşünüyorum
Ben bugün çarşıya uğradım bebiş için hediye kutusu aldımNöööörüyonuz +90 hatunları
Akşam yemekleri hafif olsunmuuuu....olsuuuunnn....
Helalmiiiiii.......helaaaaalllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?