Benim artilar gitmedi henüz eksi ye gecemedimGünaydın güzel yürekli hanımlar
Bu hafta kilo zor gidecek gibi,daha 100gr eksilmişim,nedendir acep,ümidim son iki günde
Gunaydın canım ben 53 yasindayım canım topigin büyükannesi
Şimdi 70 yasa orta yaş diyolarGunaydın canım ben 53 yasindayım canım topigin büyükannesi
Ecmain canımŞimdi 70 yasa orta yaş diyolardafi ablam
Seni takdir ediyorum yaşlılara hürmetin gelene gidene ikram hizmet. Allah razı olsun senden.
Ay sonunda görüşürük bebek
Iddaya varmısın
Başlangıç geçen cumaydı
:))) sen uyur geziyomuydun bide kendini alintilamiş.Bonus bu saatte seni burda görmek :))
Gunaaaydiiiiinnn
Mefkurem ay sonunda gorusuruk bebeeem
baharnaz davetiye mi bekliyon bacim oldu olucak limuzin göndersinler kapiya
Şunun şurasında bahara ne kaldı ayda 2-3 kilo gitse bile kar kardir.
@doga3 bacim neydiyon hiç sesin soluğun çıkmıyo artıları veremedin mi yoksa
hergaf daha 2 gün var cumaya dikkat edersen bi miktar daha gider
Gece seni gorunce sasirdim canim.Ben pek erken yatmam ki
Neeee buyukannemi dafiiiii.....bu yasda parkta cocuk buyutuyorum. Biz genciz canim benim.Gunaydın canım ben 53 yasindayım canım topigin büyükannesi
Dun yormuşsun kendini bugun dinlensen iyi olur. Sicak ihlamurunu ic dinlen gecmis olsun.Bugün günlerden temizlik
Ay toparlayamadım bir türlü akşam biraz iyiydim misafir ağırladım. Bugün boğazlarım kötü yine
Sırtımın ortasından yayılan bir ağrı var cereyanda kalmışım sanki. Oysa dün ne dışarı çıktım ne penceresi açık odada kaldım
Sonuna kadar katılıyorum,genciz daha,orta yaş bile değil. Ben de 47yimŞimdi 70 yasa orta yaş diyolardafi ablam
Seni takdir ediyorum yaşlılara hürmetin gelene gidene ikram hizmet. Allah razı olsun senden.
Geçmiş olsun daficim, çok yorma kendiniBugün günlerden temizlik
Ay toparlayamadım bir türlü akşam biraz iyiydim misafir ağırladım. Bugün boğazlarım kötü yine
Sırtımın ortasından yayılan bir ağrı var cereyanda kalmışım sanki. Oysa dün ne dışarı çıktım ne penceresi açık odada kaldım
Oo hayatının baharindasin daha ,hem son zamanlarda guzel şeyler de oluyor hayatinda,daha da gençleşeceksin.hepimiz öleceğiz bir gün, günü saati gelince,ozamana kadar dansHellolayın gençler
Ben 40 olcem bikaç ay sonra
Ve hayat yeniden başlayacakmış öyle diyorlar
O zaman dansss..
Ay sağır duymaz uydururmuş,40 olacam yazmışsin,ölecem anladim ben. Allah korusun. Sağlıklı,mutlu, hayırlı ömrün olsun inşallah simiHellolayın gençler
Ben 40 olcem bikaç ay sonra
Ve hayat yeniden başlayacakmış öyle diyorlar
O zaman dansss..
Kari da gorduk sulu sulu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?