Benim sapıtmam da seninki gibi değil :)))baya abartıyorum
Daha o kıvamda değilim
Dursun şimdilik :)
O nasıl biseymis öyle kıyamam yemek yerken çıkarsa bariYa canım çok sıkkın kizim yemek yiyemio telden agliyo o pipetle içti çorbayı benimde içim acıdı yiyemedim bisey
Bugün daha iyiyim ama işte çok üstüme geliyorlar bazen bunaliyorum dört gözle izni bekliyorum keşke sihirli bir dernek degse hayatimdaki tüm olumsuzluklar gitsecakil80 bugun yasadigin sey kendini kaybetmen ... yarin sabah yeni birgün yeni bi baslangic olur ben de kendimi yemeklerin icinde kaybettigim anlar oluyor ama tekrar tekrar basliyorum
Boyle boyle gidicek az da olsa cokta olsa...
Keşke bana taksalar zayiflarimEki Görüntüle 2075951
O ne öyleKeşke bana taksalar zayiflarimEki Görüntüle 2075951
İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli üç gündür halı bakıyorum ev eşyası vs değişimi ugrayamadim 300 msj birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir öpüyorum
60kiloyum sen neden mönü paylasmiyosun? Korkuyor musun yoksa gel gel alt tarafı 2 tokat yersin bi saçını yolariz o kadar
Çook üşüdüm bugün.yürürken özellikle aşırı üşüdüm.
artı çokta yorgunum oğlum uyusunda onu bekliyorum ben de uyuyacağım...
birde yarın için pırasa ocakta oda pişmiş olur.. ÇAmaşır var onuda asayım sonra cumburlop yatak inş.. :)
Üzerimden kamyon geçmiş gibi hala toparlayamadım
Hala duygusalim sebepsiz agliyorum sanki içimden geliyor içim kabariyor. Ama yemiyorum. Terapi için doktorlara bakıyorum bu şekilde uzun süre devam edemeyecegimnursena , Sabit değilse yemek yerken çıkarın.. Bu şekil de nasıl dayanacak çocuk...
Kızım diş tedavisi görürken onun da vardı aparatı yemek yerken çıkarıyordu..
cakil80 bugün nasılsın.? Umarım daha iyisindir..
baharnaz demek diyetisyene gönül koydun aramadı diye :) Sen de haklısın tabiii. :)
Yalnız mefkuremle diyaloğunuzu gülümseyerek okudum... Bu arada tartıyla aranız da manevi bir bağ var sanırım.. tamire göndermişsin. ısrarla yenisini almıyorusun.. Sen ne yaman çıktın böyle yahu.. yaklaş öpeceyim öpeceyim seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?