Her hafta aynı oranda veremeyiz cnmGünaydın güzel yürekli hanımlar
Bu hafta kilo zor gidecek gibi,daha 100gr eksilmişim,nedendir acep,ümidim son iki günde
Fazla ayakta kaldıysan ondanda olur cnmBugün günlerden temizlik
Ay toparlayamadım bir türlü akşam biraz iyiydim misafir ağırladım. Bugün boğazlarım kötü yine
Sırtımın ortasından yayılan bir ağrı var cereyanda kalmışım sanki. Oysa dün ne dışarı çıktım ne penceresi açık odada kaldım
Benimki yeni başlamadı seninkini bilemicemmmHellolayın gençler
Ben 40 olcem bikaç ay sonra
Ve hayat yeniden başlayacakmış öyle diyorlar
O zaman dansss..
Cumaya kadar geri bul o zaman cnm :))Gunaydinnnpek bi sepet kafaliyim bugun.
Mefkurem -900 ümü gordugum gün yitirdim malesef.
Maşallah in var bize taş çıkarırsın Şafii sendeki enerji bende olsa keşke 1 misafir ağırlaşan 1 hafta yatiomGunaydın canım ben 53 yasindayım canım topigin büyükannesi
belin nasıl şimdi asuHayırlı sabahlar
Ben de artıdayım hareketsiz bir hafta az sıvı alımı biraz da turşu ve tuzlu leblebi sebeplerim
Cumaya kadar gönderelim İnşaAllah
Ayy bende eee yaaa 2017 bitsin istiyorum sevmedim bu yılı benHellolayın gençler
Ben 40 olcem bikaç ay sonra
Ve hayat yeniden başlayacakmış öyle diyorlar
O zaman dansss..
ne 2 gün mü öhö öhüSelamlarrr mutlu çarşambalar
2 günmü kalmış tartıya
Kahvaltım öğlen deEki Görüntüle 2075937 1 tabak tarhana çorba içtim 2 dim tam buğday ekmekle
Belim daha iyi ama ayakta pek duramıyorum ağrı acı başlıyorMaşallah in var bize taş çıkarırsın Şafii sendeki enerji bende olsa keşke 1 misafir ağırlaşan 1 hafta yatiom
belin nasıl şimdi asu
Ayy bende eee yaaa 2017 bitsin istiyorum sevmedim bu yılı ben
ne 2 gün mü öhö öhü
Ya canım çok sıkkın kizim yemek yiyemio telden agliyo o pipetle içti çorbayı benimde içim acıdı yiyemedim biseyYavri corba tek ogun olmuyo 1 dilim ekmeginin yerine geciyo.
Hic bisey bulamiyosan o an bari peynir yiyeydin corbadan sonra.
Ne taktılar kuzum Ne içinKeşke bana taksalar zayiflarimEki Görüntüle 2075951
Parmak emmemwsi için bi aparat buNe taktılar kuzum Ne için
Çok geçmiş olsun
Ah yavrum kiyamam,çok geçmiş olsun,inşallah fayda görür.yemegini nasil yiyecek,çiğneme olayi nasil olacak.kaç gün kalacak. İlk defa duydum,gordum.Keşke bana taksalar zayiflarimEki Görüntüle 2075951
pipetle içiyorum 7 ay bi süre durcak dedi ama dayanamayıp sanırım çok agliyo babası çıkartırım eminimAh yavrum kiyamam,çok geçmiş olsun,inşallah fayda görür.yemegini nasil yiyecek,çiğneme olayi nasil olacak.kaç gün kalacak. İlk defa duydum,gordum.
Haaa evet söylemiştin cnmParmak emmemwsi için bi aparat bu
Uyy canim benim ya. Nasil taktilar oyle plastikmi metalmi sasirdim ilk defa duydum gordum. Canim ya baska yollari yokmuydu?pipetle içiyorum 7 ay bi süre durcak dedi ama dayanamayıp sanırım çok agliyo babası çıkartırım eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?