Olsun sen yine de paylaş bikaç lokma da olsa az yersin bu sayedecanım bu aralar diyete uygun beslenemiyorum. o yüzden yazmıyorum. sonra yazarım. şimdi bir de r.... yaklaştı. düzenim iyice şaştı.
Çakilcim bana bu dönemlerde tesbih cekmek çok iyi geliyo. Aklima ne gelirse onu çekiyorum yatarken bile tesbih elimde oluyo. Dene istersenHala duygusalim sebepsiz agliyorum sanki içimden geliyor içim kabariyor. Ama yemiyorum. Terapi için doktorlara bakıyorum bu şekilde uzun süre devam edemeyecegim
nursena , Sabit değilse yemek yerken çıkarın.. Bu şekil de nasıl dayanacak çocuk...
Kızım diş tedavisi görürken onun da vardı aparatı yemek yerken çıkarıyordu..
@cakil80 bugün nasılsın.? Umarım daha iyisindir..
baharnaz demek diyetisyene gönül koydun aramadı diye :) Sen de haklısın tabiii. :)
Yalnız mefkuremle diyaloğunuzu gülümseyerek okudum... Bu arada tartıyla aranız da manevi bir bağ var sanırım.. tamire göndermişsin. ısrarla yenisini almıyorusun.. Sen ne yaman çıktın böyle yahu.. yaklaş öpeceyim öpeceyim seni :)
Aaaa pınar ekmek yemişşş :)))Çarşamba menüm
Sabah dukan birası
Kahvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
İki çatal peynir
10 zeytin
2 dilim ekmek
tereyağı
Arada dukan birası
Akşam 19.00
12 zeytin
Kıymalı yumurta
Gece dukan birası
2 lt su
Spor yok
O kadarcıktan bişey olmaz cnm yaaaAnarşikliğimi devreye sokup 2 hafta önden kahve içmeye başladım..
Bişey olmadı.. birer fincan içcem banane :))
Doktora kalsa 1-2 ay dedi valla dayanamam o kadar üzgünüm sayın hocam..
insan kilo verince daha çok üşüyorÇook üşüdüm bugün.yürürken özellikle aşırı üşüdüm.
artı çokta yorgunum oğlum uyusunda onu bekliyorum ben de uyuyacağım...
birde yarın için pırasa ocakta oda pişmiş olur.. ÇAmaşır var onuda asayım sonra cumburlop yatak inş.. :)
Üzerimden kamyon geçmiş gibi hala toparlayamadım
Ben tartılmadığım zaman sonuçları hiç iyi olmuyor :))
Ayni markadan bu 3. Alisim digerlerinden cok memnundum. Kizkardesimle gitmistik gezmeye birazda o israr etti bu yapilip gelene kadar tartilmazsin sana iyi moral olur dedi kandirdi beni sanirim :))
Evt hala kúsüm diyetisyenime :))
Aaaa pınar ekmek yemişşş :)))
O kadarcıktan bişey olmaz cnm yaaa
insan kilo verince daha çok üşüyor
Bide çok çabuk işe güce giriştin cnm
Biraz canının kıymetini bilsene
kahvaltılık alcak param yoktu napiiim, evde olan da doyurmicak diye yedim ama çok acıktım akşam yemeğine kadar ömür geçti sanki
Şoka girip ödem yapmasın da
Hem vücut şaşırmış oldu işte :)))
Kız okadar dukan birası içmişin :))Şoka girip ödem yapmasın da
He ya tuvalete gide gele bi hal etti beni o dukan birası.Kız okadar dukan birası içmişin :))
Bende ekmek yemiceksem mutlaka 2 yumurta olmalı yoksa doymuyorum tek peynir zeytin doyurmuyor
Onu ben de gördüm internette ama tadı kötü diyolar. Kötü mü gerçektenBende bu akşam ayran kürü yaptım ama herşeyi doldurdum içine
Ilave
1 er çk zencefil zerdeçal tarçın koydum
Normal ayran kürü zaten limon soda yoğurt cnmOnu ben de gördüm internette ama tadı kötü diyolar. Kötü mü gerçekten
Ayy bide insan az yiyinceHe ya tuvalete gide gele bi hal etti beni o dukan birası.
Evde kahvaLtıda yumurta peynir yeterli olmalı yoksa hemen kazınıyo mide
Ben yoğurtlusınu okumuştum sanırım.belki onu da denerim bi ara, sen sonuç alırsan söyle amaNormal ayran kürü zaten limon soda yoğurt cnm
Diğer baharatlar birleşince kötü oluyor
Ben bazen yoğurtlada yapıyorum
Havalar da soğudu tuz biber oldu :))Ayy bide insan az yiyince
içtiği hemen çıkmak istiyor durmuyor
Sağol canımYogunluk sebebiyle idialara kapaliyiz. Üzgunüz :)))
:))) sen uyur geziyomuydun bide kendini alintilamiş.
Bugun bi ara arayimda konusayim :)
Gece seni gorunce sasirdim canim.
Neeee buyukannemi dafiiiii.....bu yasda parkta cocuk buyutuyorum. Biz genciz canim benim.
Dun yormuşsun kendini bugun dinlensen iyi olur. Sicak ihlamurunu ic dinlen gecmis olsun.
Teşekkürler canımGeçmiş olsun daficim, çok yorma kendini
4 gün yatılı misafirim vardı. Birde köye gidip geldim. Şifayı kaptım.Fazla ayakta kaldıysan ondanda olur cnm
Maşallah in var bize taş çıkarırsın Şafii sendeki enerji bende olsa keşke 1 misafir ağırlaşan 1 hafta yatiom
belin nasıl şimdi asu
Ayy bende eee yaaa 2017 bitsin istiyorum sevmedim bu yılı ben
ne 2 gün mü öhö öhü
Oy kıyamam kuzuyaKeşke bana taksalar zayiflarimEki Görüntüle 2075951
Bende tam yena uğramamış diyecektimBugün yediklerim..
Sabah,
Simit
Peynir
Zeytin
Ara,
Yarım avuç kabak çekirdeği
Öğle,
Kıymalı yumurta
Çeyrek dilim tam tahıl ekmek
Ara,
1 kare bitter
Kahve
Akşam,
Mercimek çorba
Çeyrek dilim ekmek
Ara,
2 kestane
40 dk. yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?