Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beşibiyerde diye satılan çay galiba bu...hemen alıp içmeye başlıcam canımm..teşekkür ederim:)

bende onu dinliyorum
ne güzel konuşuyo
ama ben öle detox işleri yapamamm
yapmam
ama bundan sonra perşembe günleri
tuzu aza indircemm
sert gıdalar yokk

Günaydın güzel hatunlar...opuyorumnanaktan
bi boşluk buldum hemen yanınıza geldim vallaaklinialirimsmile işler feci yoğun akannehir

Bonus'cum doğum günün de kutlu olsun şimdiden Allah hayırlı,sağlıklı,mutlu,huzurlu sevdiklerinle beraber geçen nice seneler nasip etsin inşallah...a.s.

muuuuuuaaaaahhhh özledim hepinizi valla:kedi:

bende onu dinliyorum
ne güzel konuşuyo
ama ben öle detox işleri yapamamm
yapmam
ama bundan sonra perşembe günleri
tuzu aza indircemm
sert gıdalar yokk

sert gıdalar derken.. :uhm: iş yerindeyim ben izleyemiyorum aklınızda kalanları bi naklen yayın yapsanız :kedi:

sela kızlarrr
bende yeni ktıldım sizlere. malesef 93.4 kilodayım ve işin en kötüsü bu sene sonu kasımda düğünüüüm varrr
yardıııım lütfeeeen destekk

Aramıza hoş geldin .Hep beraber başaracağız .Düğüne daha çok var .Rahat verirsin Yeter ki kendini bırakma arkadaşım

Bonus doğum günün kutlu olsun bugün kızımın da doğum günü .

Emoş aşkolsun okuyup çıkmak ne demek .
Hem sen niye küstün bakalım .
Zayıflamadan bizi de zayıflatmadan yarı yolda bırakıp gitmek yok .Seni bekliyoruz .Sakın gideyim deme .klava:

Arkadaşlar baktım ki kaçamakların sonu gelmeyecek kötü yemin ettim istesem de bozamam artık .
Sabah bir bardak süt yarım dilim ekmek (canım istemedi ) bir zeytin biraz peynir yedim
Öğlen iki dolma yiyeceğim .Henüz masaya oturamadım yazayım istedim .
Bugün kızımın doğum günü diye azıcık kaçamağa izin var. Başkada yok
Vitrinler çiçekli elbiselerle dolu aklım ve gözüm kaldı .Hazirana kıyafetleri çekiştirmeden rahatça gönül rahatlığı ile giyelim en azından

Sağol canım teşekkür ederim doğum günü kutlu olsun kızının :1hug: yemini iyi etmişin boshayallersmile

Aaaaaa Aşkolsun BURSA LIM.

Biz sadece YENAMLA şakalaştık ;nasılda yakalandık,mıhlandık diye.

Tabii ki birbirimizin profiline bakacağız.Bunun adı karıştırmaksa karıştıracağızda.Bizler

burada her türlü paylaşım için birlikteyiz;ama seni kırdıysak kendi adıma çok özür

dilerim.Çok üzüldüm;yanlış anladın tatlım;kimse sen niye yaptın demedi demez de.

Öpüyorum çok çok.

Bonus doğum günün kutlu olsun bugün kızımın da doğum günü .

Canım kızının doğumgününü kutlarım, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler dilerim.Öptüm kocaman.

BEYZUS'um canım benim nerelerdesin sen, tatlı dilli, yüler yüzlü arkadaşım.
Verdiğin kiloların sırırını açıklaaaaaaaaa Öptüm seni.......

Yeniden merhaba,o zaman...:)

Mutlu yıllara..

Canım,neden üzüldüğünü anlamadım...Eğlenmedikmi zaten..
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ya arkadaşlar öğlen bi lahmacun yesem çok mu olur öğlen menüsü için.. hatta bi çorba içsem ardından lahmacun yesem bi tane? ne dersiniz? ama sadece lahmacun yemeği düşünüyorum.. ucuz yemem lazım ya.. sanki lahmacun 1 tane olursa masum gibi geldi bana.. :ecrin_bebek:

Bonus'çum çok sevindim beğendiğine,Ben ara ara takib ediyorum sayfanı,yeni şiirlerin yok..

Bekliyorum büyük merakla..O dediğimi yaptınmı..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…