gamzeli ben aktardan 5 li karışım aldım
kekik
funda
meta
yeşilçay
biberiye
karışımı aktar hazırladı sabah akşam kaynamış suya 1 tatlı kaşığı demleyip içiyorum hazır değil yani ama tavsiye ederim doğal sonuçta araştır netten bu süper bi çaymış:içelim:
Yarını bekliyorum zemuszemus
Neyi bekliyon acep aklinialirimsmile seni göre göre geçen gün kendimi candy izlerken buldum anılarım depreşti
bende onu dinliyorum
ne güzel konuşuyo
ama ben öle detox işleri yapamamm
yapmam
ama bundan sonra perşembe günleri
tuzu aza indircemm
sert gıdalar yokk
nerde izledin candy yi :1shok:
erken kutlamayı sevmem ben :umursamaz:
sela kızlarrr
bende yeni ktıldım sizlere. malesef 93.4 kilodayım ve işin en kötüsü bu sene sonu kasımda düğünüüüm varrr
yardıııım lütfeeeen destekk
Yarın doğum günüm erken yazmak istedim :) teşekkür ediyorum hepinize duygulandım :çok üzgünüm:
YENA sana ayrıca teşekkür ediyorum iyiki seni tanıdım..bana en iyi gelebilecek hediye oydu sanırım...Hani bazen bişeyler okursun tamda içinden geçenler ve ihtiyacın olanlardır ya aynen öyle oldu okurken ileti bile yaptım :)
günaydın hatunlar nasılsınız.....
ama ben sıze küstümmm küstümmmmm
ben kımsenın bırseyını karıstırmadım..sadece beyzusumu daha yakından tanımak ıcın sayfasına baktım mafoldumben
ordada mesajı gorunce bıraz eglenelım demıstım..ohaoldumsmile
eger yanlış bırsey yaptıgımı düşünüyorsanız.özür dilerim...senağlama
ıkı üc gundur hıcbırsey yazmadım okuyup okuyup çıktım gercekten uzuldum.
hoscakalın ...kendinize iyi bakın.....:çok üzgünüm:
Arkadaşlar baktım ki kaçamakların sonu gelmeyecek kötü yemin ettim istesem de bozamam artık .
Sabah bir bardak süt yarım dilim ekmek (canım istemedi ) bir zeytin biraz peynir yedim
Öğlen iki dolma yiyeceğim .Henüz masaya oturamadım yazayım istedim .
Bugün kızımın doğum günü diye azıcık kaçamağa izin var. Başkada yok
Vitrinler çiçekli elbiselerle dolu aklım ve gözüm kaldı .Hazirana kıyafetleri çekiştirmeden rahatça gönül rahatlığı ile giyelim en azından
ben kımsenın bırseyını karıstırmadım..sadece beyzusumu daha yakından tanımak ıcın sayfasına baktım mafoldumben
Bonus doğum günün kutlu olsun bugün kızımın da doğum günü .
Aaaaaa Aşkolsun BURSA LIM.
Biz sadece YENAMLA şakalaştık ;nasılda yakalandık,mıhlandık diye.
Tabii ki birbirimizin profiline bakacağız.Bunun adı karıştırmaksa karıştıracağızda.Bizler
burada her türlü paylaşım için birlikteyiz;ama seni kırdıysak kendi adıma çok özür
dilerim.Çok üzüldüm;yanlış anladın tatlım;kimse sen niye yaptın demedi demez de.
Öpüyorum çok çok.
çok zorlu geçen aylardan sonra kendimde kişisel olarak çöküntüye uğramış verdiği kiloların büyük kısmını geri almış olarak döndüm acaba tekrar motive olurmuyum canım arkadaşlarım :kedi:
Arkadaşlar baktım ki kaçamakların sonu gelmeyecek kötü yemin ettim istesem de bozamam artık .
Sabah bir bardak süt yarım dilim ekmek (canım istemedi ) bir zeytin biraz peynir yedim
Öğlen iki dolma yiyeceğim .Henüz masaya oturamadım yazayım istedim .
Bugün kızımın doğum günü diye azıcık kaçamağa izin var. Başkada yok
Vitrinler çiçekli elbiselerle dolu aklım ve gözüm kaldı .Hazirana kıyafetleri çekiştirmeden rahatça gönül rahatlığı ile giyelim en azından
Yarın doğum günüm erken yazmak istedim :) teşekkür ediyorum hepinize duygulandım :çok üzgünüm:
YENA sana ayrıca teşekkür ediyorum iyiki seni tanıdım..bana en iyi gelebilecek hediye oydu sanırım...Hani bazen bişeyler okursun tamda içinden geçenler ve ihtiyacın olanlardır ya aynen öyle oldu okurken ileti bile yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?