Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kız candy sen nişanlı sın mı ayyyy yeni duydum ya maşallah çok sevindim valla oohh kız çok tatlısın sen nişanlın çok şanslıııııııııııı

sözlü diyelim.. uzak şehirler olunca nişan nikah bi yazda çıkar boshayallersmile

hoşgeldiniz.. a.s. ne zaman gruba yeni ya da yeniden birileri başlasa biz acaip motive oluyoruz.. ya da ben bilmiyorum.. ben ilk geldiğimde de böyle olmuştu.. ama ben ayrılanlar için çok üzülüyor ve merak ediyorum onları.. acaba bişeyler yiyip de utandıkları için ya da yapamadıkları kendilerine inanmadıkları için mi ayrıldılar.. öyle her kaçamak da ayrılacaksak önce benim ayrılmam gerekirdi.. eğer okuyorlarsa beni (geçen Dilenciii nin de dikkatleri çektiği bir üç misafir vardı topikte) dönsünler.. aklımda olanlar ayça32 ve maviş83..

ben de cumartesi akşamı köpeğimle aynı menüyü yedim kaydirigubbakcemile3

sela kızlarrr
bende yeni ktıldım sizlere. malesef 93.4 kilodayım ve işin en kötüsü bu sene sonu kasımda düğünüüüm varrr
yardıııım lütfeeeen destekk

aramıza hoşgeldin ben 118 le başladım şimdi 115.2 yim her zaman diyete başlıycam zayıflıycam derim, giderim aktara, markete diyette yenilen ne varsa alır gelirim.
en fazla yaptığım diyet 15 gün felandır tam vermeye başlarım bırakırım nedense bütün hevesim kaçar. sonra daha fazlasını alır tekrar başlarım.....
açıkcası bundada öyle olur diye çok korktum ama diyetten bir kaç gün sonra burdan bir arkadaş davet etti beni buraya 27. günümdeyim ama her geçen gün dahada azimleniyorum çünkü burada benim gibi düşünen,benim istediklerimi isteyen arkadaşlarım var ve okadar motive oluyorumki her fırsatta açıyorum bakıyorum kim ne yemiş ne yapmış öğrenecek bir şeyler arıyorum ve ben geldiğimde bana inanıp beni motive eden arkadaşlarımdan utanırım başaramazsam.elbetteki kaçamaklarım olacak,belki zaman zaman tekrar aldığım olacak ama hiç önemli değil ben hedefime ulaşacam zemuszemus

umarım sende aramızda keyif alırsın ve hedefine ulaşırsın

sela kızlarrr
bende yeni ktıldım sizlere. malesef 93.4 kilodayım ve işin en kötüsü bu sene sonu kasımda düğünüüüm varrr
yardıııım lütfeeeen destekk
hoşgeldin cnm
cuma günleri kilo bildirim günü öglen 12 ye kadar kilomuzu bildiriyoruz
( 2 hafta sebebsiz kilo bildirmeyen lşsteden siliniyor)
hafta içide yediklerimizi yazık birbirimize destek oluyoruzz
burda çok kilo veren arkadaşlar var
onlardan ögütler alıp uygularsan başarılı olursun
wayyyyy kimleri görüyorumm
keidmruhum
bi gittin pir gittin
yazalım senilisteyee
2 haneleri görmene çok az kalmıştı
burakınca burayı tabi geri aldın dimi
neler yapıyosun nasılsın anlat hele
özledim deni Şeniz
ne güzel anlatmışın cn
bend ekendimi acayip iyi hissediyorum
son haftalard çok mutsuz uynıyordum cnm iş güç istemiyordu
bi kaçgündür dikkat ediyorum
akşam aç ve ızdırak içinde uyusamda
sabahları uyandıgımdaki mutluluk degişilmezzz
:roflol::roflol: işte bu da günü msj ı olsun

günaydın millet. derse girmeden bi uğrayayım dedim. yena resimler süper, senden almışlar gözleri çocuklar

candy benim aklıma gelmedi eski üyeler okuyodur diye? ben yeni birileri katılsam mı katılmasam mı diye okuyo gibi düşünmüştüm. inş öyledir. çünkü ben de 89a düşüp sonra kg aldığımda kaç ay uğramamıştım buralara o duyguyu iyi bilirim. utanıcak bişey yok zararın neresinden dönersek kar.

görüşürüz gelince..

evet herkes yaşadı bunları.. ben bile daha üç haftalık üyeyim 104,6 dan laneetli rakamım 105,5 a çıktım.. bırakmak var mı yani.. ne kadar ayıp.. lmaz:

aramıza katılanlara bakılırsa senin teorin doğru çıkmış görünüyor aklinialirimsmile

günaydın hatunlar nasılsınız.....
ama ben sıze küstümmm küstümmmmm
ben kımsenın bırseyını karıstırmadım..sadece beyzusumu daha yakından tanımak ıcın sayfasına baktım mafoldumben
ordada mesajı gorunce bıraz eglenelım demıstım..ohaoldumsmile
eger yanlış bırsey yaptıgımı düşünüyorsanız.özür dilerim...senağlama
ıkı üc gundur hıcbırsey yazmadım okuyup okuyup çıktım gercekten uzuldum.
hoscakalın ...kendinize iyi bakın.....:çok üzgünüm:

Hafta sonumda çok güzel geçti maşallah.. ama yine + çıktım haftasonundan.. bunu da pek anlamadım yani.. hiç kaçamak yapmadım sayılır.. 6dan sonra yemedim.. bi akşam 2-3 avuç leblebi yedim iki bardak meyve suyu içtim fazladan.. sabah tartıyı görünce kafam attı tabi.. anlamadım da sebebini :sm_confused: neyse bugün geç kalktım evde kahvaltı edemedim sirkemi içemedim.. süütüm bile öylece kaldı bardağımda unuttum.. iş yerine gelince kekik çayı içtim şekersiz bu sefer.. akşama ıspanak ve yoğurt yiyebilirim.. zaten cumaya kadar yoğurt salata çorba yiyeceğim çorbayı öğlene aldım.. salata yerine de haşlanmış ıspanağı yoğurda karıştırıp yiyeceğim

bilmiyorumkismile küsme mafoldumben

pzar günü ne yedim
sabah 10 gibi süper bir kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmegi ile
ara da elma ve çubuk krekar yedim
2.30 gibi etli sebzeli tava yaptım az salata ile ondan yedim

akşam kardeşim mangallık tavuk gögsü ve kanat ketirmiş mangalda yedim 3-4 kanat ve tavuk gögsünden yedim salata ile
ekmek hiç yemedim

az gibi görünüyor ama çok güzel doydum menüleirmde
bir ara eşimle keyif kahvesi içtik sütlü idi

hayırdır cnm
ben bişeymi kaçırdım
kim neye şaka yaptı kim küstü sempatiksalakcinni

ortada bişey yokkk Şeniz sıkıntı yapma kendine

noldu canım sorunmu var küsme üzülme ya sempatiksalakcinni

Bonus'çum,iyiki doğdun,iyiki seni tanıdım...Şeniz

Hadi gayret sana fakültelim diye seslenmek istiyorum..Kocama söyliycem dolmuş alsın bana,arkasına fakültelim yazıcam..
:roflol:

Yarın doğum günüm erken yazmak istedim :) teşekkür ediyorum hepinize duygulandım :çok üzgünüm:

YENA sana ayrıca teşekkür ediyorum iyiki seni tanıdım..bana en iyi gelebilecek hediye oydu sanırım...Hani bazen bişeyler okursun tamda içinden geçenler ve ihtiyacın olanlardır ya aynen öyle oldu okurken ileti bile yaptım :)

Yarını bekliyorum zemuszemus

Canım yarın doğumgünün olduğunu öğrendik
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum, kendine iyi bak, seni öpüyorum.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. çiçekler yolluyorum sana.

günaydın fıstıklar ii haftalar diliyorum nasılsınız neler yapıyonuz ben yorgunluktan ölüyorum cumartesi ev temizliği yaptım heryeri kaldırdım pazar günü 2 saat bahçe temizledim daha bugünde yapmam lazım en az 2 saatimi alır bana spor oluyo zaten reglmde oldu kaç günden beri kendimden korkmuştum hamilemiyim diye regl günlerimde spor yapamıyorumda neyse ben ev işlerinden sonra bahçemi temizleyeyim sonra size bir türk kahvesi içmeye gelirim artıkın hanginiz yaparsanızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun bonuscuğum nice sağlıklı ve güzel yıllara arkadaşım a.s.a.s.a.s.a.s.

hadi cnm sen git yap işini bende mutfagımı temizleyim
beraber içelim kahveyi karşılıklı :içelim:

hadi cnm sen git yap işini bende mutfagımı temizleyim
beraber içelim kahveyi karşılıklı :içelim:

ben yaparım.. güzel yaparım geliştiriyorum kendimi.. alıştırmalardayım bu aralar yaz için kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…