Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün pek tadım yok...Oğlum hasta...:çok üzgünüm:

fikirlerinizi alayım.. atlamayın sorumu alsanaalsanasmile

Bugün pek tadım yok...Oğlum hasta...:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım nesi var :teselli:

lahmacun 250cal.diye biliyorum..öğlen menüsü olur bence..

Oğlum grip gibi,ama bi görseniz çok kötü gözü burnu hep akıyo canım benim ya...Offfffff

lahmacun 250cal.diye biliyorum..öğlen menüsü olur bence..

Oğlum grip gibi,ama bi görseniz çok kötü gözü burnu hep akıyo canım benim ya...Offfffff

tekrar geçmiş olsun canım biz bile nasıl dağılıyoruz bi griple çocuk napsın :çok üzgünüm:

YURDUSUM;
Tatlı kardeşim benim.Ben artık buradayım.Senin işlerin çok gelemiyorsun.
Verdiğim kiloların bir sırrı yok canım. 1200 kalorilik diyet yapıyorum ve yorgun olmadığım günler yürüyüş yapıyorum.Uzun süredir diyet yapmadığım için bu hafta sular gitti.Epeyce kilo verdim gibi oldu.İnşallah diğer haftalarda böyle olur diye dua ediyorum.Çoooook öpüyorum seni ve gelmeni özlemle bekliyorum....Ben senin gayretini gördükçe motive oluyordum.Gel artık.Sensiz olmuyor.ŞenizŞeniz

ben x tra jel aldım :1shok:

hımm sen jel al avuçla sür soraa git lhmacun ye kız yeme onların içinde kimbilir ne eti var kıymalı bişey yemeyiz biz ailecek dışarda yiyceksen tavuk şiş fean ye kız delirtme beni çok severim bende lahmacun pide ama içini evde hazırlayıp fırına gönderiyom ben misafir felan oluncası zemuszemus

rapor vermeye geldim
iyi akşamlar kızlar

sabah 1 dilim kepek ekmegi ile 4 yeşil zeytin- domates ve maydanoz azda peynir

11 gibi yarım şepe ( konyadan gelmiş çok çok harika bişey ) maydonoz dürdüm yedim

öglen 3 köfte ile yarım şepe ( yarım şepe 1. dilim kadar var heralde)

3.30 gibi kuru yolum tavuk yavuk haşlama - ekmegi biraz abarttım sanırım -kuru sogan kırdım yanına

akşam pek bişe yiyyesim ypktu bir soda ekşi elma form çayı
az önce bir parça ekmegin içine ceviz kırdım 2 tane yedim

ıyi akşamlar kızlar bugün doğru dürüst yiyemediklerimi yazmaya başlıyorum.Maalesef kardeşimi okula götürüp getirdiğim için o güzel ton balıklı salatam (öğle yemeğimdi) yiyemeden evden çıktım ve orada yerim diye okula götürdüm, tabi ki orada da yiyemedim artık salatanın fln suyu çıktı tadı değişti gitti öğle yemeği
akşamda yemek hazırlamaya üşendim ve bi gün önceden ayırdığım patates püresi vardı 1 kase kadar onu yedim biliyorum patates karbonhidrat deposu fln ama sadece onu yediğim için başka birşey yemedim sabah kahvaltım çok güzeldi gayet sağlıklı fln :)) aradan 1 saat sonrasında pilates yaptım uzun zamandır yapmıyordum ve bugün 2. günümdü şimdi her yerim ağrıyor inşallah motivasyonum düşmezde bunca çektiğim sıkıntı boşa gitmez "" Koton'daki tişörtler aşkınaaa"":hooray:

Günaydın hanımlar....opuyorumnanaktan
yine geldim işe uuuuff sıkıldım artık yahu anneme nasıl özeniyorum her sabah ooohh diyorum rahat iş yok güç yok ister güne gider ister uyur ister gezerbayanssulusmile iş hayatının ilk 6 ayında insan çalışma hayatından bıkar mı yahu kaydirigubbakcemile3 süperim aklinialirimsmile
Allahııımmmmm herkese gönlüne göre bi iş ver yarabbiimmmm :Saruboceq: insanın huzurlu olmadığı yerde çalışması çoook zor lmaz:

yaaa çabucak 80 lere inmek istiyoruuuummmm çok merak ediyorum kendimi delikafaduldençünkü vücudumda ciddi değişiklikler var kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

tavuk şiş kaç para haberin var mı senin.. alsanaalsanasmile neyse çare buldum ben.. kepek ekmeğine kaşarlı tost yapıp götürücem evden.. çok severim.. normal kaşarlı tostu o kadar sevmem ama bugün de dışarıda yerim çünkü ekmek yemediğimden evde kepek ekmeğide yok kaydirigubbakcemile3

hadi senin hatrına tavuk şiş yiyeyim zemuszemus

seninle başladığımız kilolar nerdeyse aynı.. ben 104 e bile düşünce vücudum bi farklı olmuştu(şimdi 105 106 ben cumaya kadar nasıl 103,5 olucam yaa mafoldumben ) 90ları hayal bile edemiyorum opuyorumnanaktan boy kaç cherry pie CADIARZU

172 benim boyum kaydirigubbakcemile2 senin?
yaa kızlar burda anlaşıp her gün spor mu yapsak napsak acil sıkılaşmak lazımboshayallersmile

172 benim boyum kaydirigubbakcemile2 senin?
yaa kızlar burda anlaşıp her gün spor mu yapsak napsak acil sıkılaşmak lazımboshayallersmile

aynı benimde.. hihoyyyt

anam ne kadar benziyomuşuz biz kaydirigubbakcemile3 seni görmek isterdim sempatiksalakcinni

her keze günaydınlar hayırlı günler dün sabah size seslenip kaçtım dışarı çıkmam gerekti rapor veremedim. ender saraçı kaçırmışım çok üzüldüm ben ender abimizin verdiği tiyolarla iyi gidiyorum.
zaten benim amacım ayda 5 kilo 7 kilo felan değil hiç acıkmadan sağlıkla yavaş yavaş zayıflamak.
bu arada cherry inan bende meraktayım o kadar uzun zaman olduki kendimi 100 den aşağıda hayal edemiyorum, inan verdiğim şu azcık kiloda bile değişmek çok hoşuma gidiyor yanlız sarkıcam sanırım spor yapamıyorum şu beden korselerinden alıcam bütün gün ,gece onla gezicem uzun süre kullanımda gerçekten işe yarıyor....

dünkü menum arkadaşlar

sabah
ıspanak kavurma,
2 dilim çavdar ekmeği,
1 kibrt..peynir,
ayran

ara
3 tane canpare bisküvi

öğlen
çeyrek ekmekten küçük beyaz ekmek arası sucuk,
1 bardak kola( 1 aydır hiç içmemiştim, artık ayda bir nefis öldürmek için içerim)

ara
3 yaprak lahana

akşam
3 y.k domatesli bulgur pilavı,
salata

ara
yeşil çay,bir ısırık çikolata

bu günkü raporum

sabah
1 kase kendi hazırladığım muslı
yoğurt

ara
havuç

öğlen
1kase haşlanmış karnıbahar,havuç yoğurtlu salata

ara
2 yaprak lahana
2 tane ceviz

akşam
3 kaşık nohutlu pirinç pilavı
tavuk
yoğurt

ara
yeşil çay

işte böyle artık kendime inanamıyorum eskiden hiç doymazdım bazen düşünürdüm beynimde sorunmu var doyma sinyallerim bozuk derdim.şimdi ise 3 kaşık pilav ve salatayla doyabiliyorum iyiki varsınız sizler sayesinde motive oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…