ya arkadaşlar öğlen bi lahmacun yesem çok mu olur öğlen menüsü için.. hatta bi çorba içsem ardından lahmacun yesem bi tane? ne dersiniz? ama sadece lahmacun yemeği düşünüyorum.. ucuz yemem lazım ya.. sanki lahmacun 1 tane olursa masum gibi geldi bana.. :ecrin_bebek:
Bugün pek tadım yok...Oğlum hasta...:çok üzgünüm:
ya arkadaşlar öğlen bi lahmacun yesem çok mu olur öğlen menüsü için.. hatta bi çorba içsem ardından lahmacun yesem bi tane? ne dersiniz? ama sadece lahmacun yemeği düşünüyorum.. ucuz yemem lazım ya.. sanki lahmacun 1 tane olursa masum gibi geldi bana.. :ecrin_bebek:
lahmacun 250cal.diye biliyorum..öğlen menüsü olur bence..
Oğlum grip gibi,ama bi görseniz çok kötü gözü burnu hep akıyo canım benim ya...Offfffff
Canım kızının doğumgününü kutlarım, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler dilerim.Öptüm kocaman.
BEYZUS'um canım benim nerelerdesin sen, tatlı dilli, yüler yüzlü arkadaşım.
Verdiğin kiloların sırırını açıklaaaaaaaaa Öptüm seni.......
ben x tra jel aldım :1shok:
ben x tra jel aldım :1shok:
Geçmiş olsun canım.Umarım çabucak iyileşir yakışıklı....:Saruboceq::Saruboceq:
hımm sen jel al avuçla sür soraa git lhmacun ye kız yeme onların içinde kimbilir ne eti var kıymalı bişey yemeyiz biz ailecek dışarda yiyceksen tavuk şiş fean ye kız delirtme beni çok severim bende lahmacun pide ama içini evde hazırlayıp fırına gönderiyom ben misafir felan oluncası zemuszemus
Günaydın hanımlar....opuyorumnanaktan
yine geldim işe uuuuff sıkıldım artık yahu anneme nasıl özeniyorum her sabah ooohh diyorum rahat iş yok güç yok ister güne gider ister uyur ister gezerbayanssulusmile iş hayatının ilk 6 ayında insan çalışma hayatından bıkar mı yahu kaydirigubbakcemile3 süperim aklinialirimsmile
Allahııımmmmm herkese gönlüne göre bi iş ver yarabbiimmmm :Saruboceq: insanın huzurlu olmadığı yerde çalışması çoook zorlmaz:
yaaa çabucak 80 lere inmek istiyoruuuummmm çok merak ediyorum kendimi delikafaduldençünkü vücudumda ciddi değişiklikler var kaydirigubbakcemile2
seninle başladığımız kilolar nerdeyse aynı.. ben 104 e bile düşünce vücudum bi farklı olmuştu(şimdi 105 106 ben cumaya kadar nasıl 103,5 olucam yaa mafoldumben ) 90ları hayal bile edemiyorum opuyorumnanaktan boy kaç cherry pie CADIARZU
172 benim boyum kaydirigubbakcemile2 senin?
yaa kızlar burda anlaşıp her gün spor mu yapsak napsak acil sıkılaşmak lazımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?