sıra geldi benim raporumaa
şimdik sabah: 2 dilim kepek ekemgine tost yaptım ( emekler uzundu) domatesli beyaz peynirli hımm yemelere doyamadım
ara elma
öglen 4-5 kaşık kabak yemegi- salata- 2 dilim kepek ekmek
bir telefon geldi misafirr
artıkın misafirleirmle birlikte mercimekli köfte yaptık ondan yedim 3 gibi nar ekşiliii
birde un halvası yaptık ama o 3 kaşık şekerle layt oldu biraz
ondada 3 kaşık aldım
saat 6 da bir kase çorba - 1 kaşık yogurt- azcık salata -- keğek ekmeginde ucundan aldım
asıl olay
eşim cips çikolata doldurmuş gelmiş hiç agzıma süremdimmm
zorla eşim agzma çikolata tıktıı
çaktırmadan çıkardım agzımdan
az önce biraz çubuk kreker yedim
bolca su içtim
form çayı bide akşam
Kutluyorum seni canım.Bu sefer olacak bak göreceksin.Zaten sonrada verdiğin kilolara kıyıp diyetini bozacak şeyler yemezsin.Bu günkü çikolata ve cips zaferin kutlanacak cinsten.Seninle gurur duyuyorum canım benim......:lepi:
İyi akşamlar güzeller.
Cuma akşamından beri sizlere katılamıyorum.Cuma akşam saatlerine doğru bir baş ağrısı başladı üzerinize afiyet.Servistede 1,5 saat yolculuk yapınca mide bulantısı başladı ve erkenden yatmak zorunda kaldım.
bu günde iş yerimden bir kızımızın çocuğunun doğum günü vardı.Oraya gitmek zorunda kaldım.Kimbilir neler yedin dediğinizi duyar gibiyim.Hayır yemedim.Sadece 4 tane yaprak sarması ve 1 yemek kaşığı makarna salatası yedim.Yemez olaydım.Barsaklarım bozulmak üzere garul gurul ötüyorlar.Aslında normal yağlıydı çok değildi ama bana fazla geldi galiba.Akşam yemeği olarakta 2 ince dilim ekmekle kahvaltı ettim.
Durum böyle işte hanımlar.
YENA bak yaprak sarma bile dokundu mıhlamayı düşünemiyorum.Zaten yakalandık BURSA ya.Vicdan azabından hiç yapamayız artık .İyi oldu galiba....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sıra geldi benim raporumaa
şimdik sabah: 2 dilim kepek ekemgine tost yaptım ( emekler uzundu) domatesli beyaz peynirli hımm yemelere doyamadım
ara elma
öglen 4-5 kaşık kabak yemegi- salata- 2 dilim kepek ekmek
bir telefon geldi misafirr
artıkın misafirleirmle birlikte mercimekli köfte yaptık ondan yedim 3 gibi nar ekşiliii
birde un halvası yaptık ama o 3 kaşık şekerle layt oldu biraz
ondada 3 kaşık aldım
saat 6 da bir kase çorba - 1 kaşık yogurt- azcık salata -- keğek ekmeginde ucundan aldım
asıl olay
eşim cips çikolata doldurmuş gelmiş hiç agzıma süremdimmm
zorla eşim agzma çikolata tıktıı
çaktırmadan çıkardım agzımdan
az önce biraz çubuk kreker yedim
bolca su içtim
form çayı bide akşam
Geçmiş olsun..Umarım daha iyisindir...
Ya sorma, mıhlama yüzünden mıhlanıcaz...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sela kızlarrr
bende yeni ktıldım sizlere. malesef 93.4 kilodayım ve işin en kötüsü bu sene sonu kasımda düğünüüüm varrr
yardıııım lütfeeeen destekk
sela kızlarrr
bende yeni ktıldım sizlere. malesef 93.4 kilodayım ve işin en kötüsü bu sene sonu kasımda düğünüüüm varrr
bu bitki çayı acayip ağız kuruluğu yapıyo su içmem arttı
slm canımm...bitki çayı olarak ne içiyorsun...
ben liptonun form plus-limonlu çayını içiyorum 1 haftadır..gece içtiğimde gayet rahatım,fakat gün içinde içtiğimde acayip şişkinlik yapıyo
sela kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?