Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sıra geldi benim raporumaa
şimdik sabah: 2 dilim kepek ekemgine tost yaptım ( emekler uzundu) domatesli beyaz peynirli hımm yemelere doyamadım

ara elma

öglen 4-5 kaşık kabak yemegi- salata- 2 dilim kepek ekmek

bir telefon geldi misafirr
artıkın misafirleirmle birlikte mercimekli köfte yaptık ondan yedim 3 gibi nar ekşiliii
birde un halvası yaptık ama o 3 kaşık şekerle layt oldu biraz
ondada 3 kaşık aldım

saat 6 da bir kase çorba - 1 kaşık yogurt- azcık salata -- keğek ekmeginde ucundan aldım

asıl olay
eşim cips çikolata doldurmuş gelmiş hiç agzıma süremdimmm
zorla eşim agzma çikolata tıktıı
çaktırmadan çıkardım agzımdan

az önce biraz çubuk kreker yedim

bolca su içtim
form çayı bide akşam

Kutluyorum seni canım.Bu sefer olacak bak göreceksin.Zaten sonrada verdiğin kilolara kıyıp diyetini bozacak şeyler yemezsin.Bu günkü çikolata ve cips zaferin kutlanacak cinsten.Seninle gurur duyuyorum canım benim......:lepi:

teşekürlerr ablamm bende kendmle gurur duyuyorumm bayanssulusmile

Geçmiş olsun..Umarım daha iyisindir...

Ya sorma, mıhlama yüzünden mıhlanıcaz...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Geçmiş olsun..Umarım daha iyisindir...

Ya sorma, mıhlama yüzünden mıhlanıcaz...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

İyi akşamlar canım.İyiyim sağol.Çekinerek yedim biraz belki de ondan oldu.Bu tür şeylerin bende psikolojik olarak oluştuğuna inanıyorum.Mesela göz nezlesi olmuş birini görüp
'''''öfff ne kötü Allah korusun.Elini falan sıkmayayım bulaşmasın'''' desem.O gece gözlerim yaşarır durur.

Mıhlama konusunda haklısın.Bursalı güzel önde diğerleri arkada saldıracaklar valla.Hiç akıllarında yokken hatırlatmayla kalmayıp birde tarifler aldık verdik.Hak ettik sanki biraz....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

BEYZUS'çum,sevindim iyi olmana...

Baş ağrısı çok kötü,benimde zaman zaman bi tutar,mide buulantısı ile birlikte..dayanılmaz olur..

cheryy,
güzel temennin için teşekkür ederim..:)

Son düzenleme:
sela kızlarrr
bende yeni ktıldım sizlere. malesef 93.4 kilodayım ve işin en kötüsü bu sene sonu kasımda düğünüüüm varrr
yardıııım lütfeeeen destekk

slm kızlar...malum pazar sabahı biraz geç uyandık o yüzden sabah egzersizlerimi yapamadan kahvaltımı yaptım.
12:00.....bir parça beyaz peynir,3 adet zeytin,1 dilim salam vee 2 dilim ekmek üzerine azıcık bal :))
14:00....1 tane yeşil elma yedim..
16:00 gibi yoğurt ve kuru kayısı 19:00 gibi de ıspanak ve bir parça haşlama tavuk yemeyi planlıyorum
veee eşimle birlikte her akşam 1 saat spor yapmaya karar verdik...inşallah yaza formda ve sağlıklı giricez...

sela kızlarrr
bende yeni ktıldım sizlere. malesef 93.4 kilodayım ve işin en kötüsü bu sene sonu kasımda düğünüüüm varrr

hoşgeldin canım.. kısmetse inşallah benimde düğünüm var.. kilomda 104.6.. Allah hepimize kolaylık versin.. benimki eylülde olacak..

kız candy sen nişanlı sın mı ayyyy yeni duydum ya maşallah çok sevindim valla oohh kız çok tatlısın sen nişanlın çok şanslıııııııııııı

sabah 2 dilim kepek ekmek
2 zeytin domates salatalık dereotu az peynir
şekersiz çay
akşam 2 kadınbudu köfte 1 bardak ayran 1 dilim kepek ekmek
sabah aç karnına bitki çayı birazdan gene içicem bakalım bu cuma ne olcak

slm canımm...bitki çayı olarak ne içiyorsun...
ben liptonun form plus-limonlu çayını içiyorum 1 haftadır..gece içtiğimde gayet rahatım,fakat gün içinde içtiğimde acayip şişkinlik yapıyo

gamzeli ben aktardan 5 li karışım aldım
kekik
funda
meta
yeşilçay
biberiye
karışımı aktar hazırladı sabah akşam kaynamış suya 1 tatlı kaşığı demleyip içiyorum hazır değil yani ama tavsiye ederim doğal sonuçta araştır netten bu süper bi çaymış:içelim:

sela kızlarrr

aramıza hoşgeldin bende yeni katıldım gruba kasıma daha çok var istediğin kiloya ulaşırsın elbet dr.um bana demişti ki düşün ki 50-60 yıl daha yaşayacaksın sadece 1 yıl kendini sıkacaksın ve tatsız tussuz geçireceksin diğer yıllarında daha mutlu daha sağlıklı olman için o yüzden dayanma gücü verdi bana bende henüz 3 kilo verdim ve haftaya cumartesi randevum var 2 kilo daha verip gitmek istiyorum çünkü kendimi kanıtlamak için yapabildiğimi görmesi için kendi başına yapıyosan yada bir dr. a gidiyorsan önce kendin için yap sonrada bunu başardığını herkese göster inanıyorum ki ikimizde bunu başaracağız yada buradaki biz kızlar bunu başaracağız cnm :))

çok zorlu geçen aylardan sonra kendimde kişisel olarak çöküntüye uğramış verdiği kiloların büyük kısmını geri almış olarak döndüm acaba tekrar motive olurmuyum canım arkadaşlarım :kedi:

günaydınlarrrr en son cuma kilomu yazdım çıktım,cuma akşamı kilo listesine baktım ve süper motive oldum 2.ler listesindeydim (bu arada birincileri tebrik ederim).
cuma misafirliğe gittim ,cumartesi çocukları dışarı çıkardım pazar banyolar çamaşırlar felan derken 3 gündür gelemedim özledim sizi geçmişe fırsat bulursam bakarım ben iyiym hafta sonunu kaçamaksız atlattım zemuszemus

kızlar geçen gün ender saraç abimizin basen bölgesi için vermiş olduğu bir diyet vardı orada kendi müslimizi yapıyorduk. malzemeleri aldım bu gün başlıyacağım allah nasip ederse inş,

bu arada o tarifte yulaf tanesi için candy_candy yorum yapmıştın hatırlıyomusun hipodromdan yürütelim diye , onu buldum aktardanda buğday sorduğumda ne dese beğenirdin abla pasajın içine gir orada kuş yemi satan dükkanda vardır demezmi halimi düşün artık allahım sen nelere kadirsin kuş yemi dükkanından beslenmekte varmış kaderde dedim kendi kendimekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…