Neden olabilir acaba neden :)) sizden gizli yiyim artı olmasın diyorum yine tartıya yansıyor yinee akşamları tv karşısında atıştırmalarım hiç durmuyor bütün gece sehpada çay yanında büsürü şey yiyip yiyip aaaa bu günde gitti ay ben yapamıyorum diyip üstüne birde ekmek araları.... napiim çekilim bari bu böyle olmayacak bir gün dikkat et 4 5 gün yeee durmadan kilo alıyorum evde olmayan kıyafetlerim beni hırslandıracağına sinirimi bozuyor alışverişe gidiyorum istediğim bişey olmuyor menopoza da girersem 200 kilo olurum herhalde ....
Aaaayyy içimi döktüm kusura bakma işte tablodan çekilme kararı alıyorum fakat onuda yapmıyorum
Hayır öyle bir hakkın varda sanki kararlar falan alıyorcanım ya
Eti Burçak Yeni bir kurabiye yapmış yedin mi kurabiii diye kakaolu İncirli yulaflı filan yulaflı yaa iyidir diyorum 3 tanesi insanı kesiyor dün akşam denedimBende gece başuma kek koyacak gelin istiyorum yaa @dafi
Bakkalı borekciyi yanima sehpama yığsınlar istiyorum cok mu sey istiyorum
Eti Burçak Yeni bir kurabiye yapmış yedin mi kurabiii diye kakaolu İncirli yulaflı filan yulaflı yaa iyidir diyorum 3 tanesi insanı kesiyor dün akşam denedim
Yok tabi evde hamur işi yapmıyorum ben yememek için
Öle deme bonus utanıyorum irezil olduuumHayır öyle bir hakkın varda sanki kararlar falan alıyorcanım ya
Öle deme bonus utanıyorum irezil olduuum
Selamün aleyküm
Hayırlı cumalar
Kilom 108.1
Spor 80 dakika
yeni kilom 92
sporum 60 dk
Nursenacım cok geçmiş olsun tekrar kuzuyada sanada
Hayırlı cumalarr
Spor 340 dk
Kilo 78.7
Hayırlı cumalarKızlar geçen hafta aldığımı veremedim
Onun için aynı geçmek istiyorum
Kilo
Aynı
Spor
120 dk.
Ve aleyküm selam zeynepcim nerelerdesin
Onun zevki başka bi kerehiç anlamıyolar bizi
Canım eskiden bizim yorukler hep bu böreği yaparlarmis. Özelliklede mantarlı olanı çok sevilir.
Kardeşim biraz meşe mantarı toplamış. Gelinimizde börek yapıp bizede göndermiş.
Ün su tuzla hamuru yoğurup açıyoruz. Üzerini yağlayıp rulo yapıyoruz. Ruloyu beze haline getirip tekrar tepsi büyüklüğünde açıp tepsiye seriyoruz. İçini koyuyoruz. Aynı şekilde bir hamur daha açıp üzerine koyuyoruz. Sonra meşe kömüründe altını üstünü kızartıp afiyetle yiyoruz.
Afiyet olsun cnm
Hayali güzeldi :)))
aralık 5 oğlumun doğum günü idi en küçük bıcrıığımın yaşu pasta yaptım çikolatalı ee 5 çocuk babası fazla pasta sevmiyor çocuklar ben bayılıyoruz şöle bir yaptık çocuklarla hep beraber süsledik felan sabah dolabı açtım pasta yokgece sırayla uyanan yemiş bende vardım tabi gece sırasında sabaha kalır erkenden yutarım ddm dolabı bir açtım hayal kırıklığı benim adamda diyor ki ye ye diyorum sana ama böylede olmak pasta vs tat herkese az bir parça yersin tamam okadar sana birşeyler oluyor diyor tatlı pasta buyur şeyler görünce sinirleniyorsun diyor
Hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.
Bu haftamiyi geçmemiş,tartidan anlaşıldı(
İki gün önce 100gr eksiktim,bugün oda yoktu ,hatta artiya geçmişim. Velhasılı kilom
Geçen hafta 107.1
Güncel 107.3 dün akşam bir lavaş yedim onun hediyesi galiba bu artilar(
Gunaydin kizlar sabah sabah dilime dolandi sarki
Kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum eyvah eyvah
Tarti sonucum korkunc 88.2 dogru olabilir mi gercekten bu olabilir mi ben ne yaptim kendime.
Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Gunaydınn kızlarr hayırlı cumalar kızın dün diş telleriyle uğraştık astalandı kusu ayy uymadı evde dolandık durduk dr sehirdışına çıkmış çıkartamadıkta bakalım bugün asistanı varsa o çıkarıcak yoruldum uykusuzum 2 gündür
menüde paylaşamadım mutlu kalorisiz günler hepinize
Ah yena keske paylasabilecegim bir menum olsa
Nursenacım cok geçmiş olsun tekrar kuzuyada sanada
Hayırlı cumalarr
Spor 340 dk
Kilo 78.7
Gunaydinnnn
Hayirli cumalarcalisanlara ve evde olanlara kolayliklar diliyorum.
Hepinize derin derin ennn derinden sevgilerimi gonderiyorum
Eki Görüntüle 2076504
Dip not: dua ile karikaturu ekleyen ayni kisidir öyledir işte ses etmeyin daldan dala
Günaydınnn
moraliö çok bozuldu tartıtabu hafta elimden geldiğince dikkat ettim
sali günü tartıldığımda 90,4 dü şimdi 91,6
ayy ilk defa içim acıdı o sahnede , açlık grevine mi girmem lazım illa
Hayırlı cumalar..
Kilo aynı spor yok
Neden olabilir acaba neden :)) sizden gizli yiyim artı olmasın diyorum yine tartıya yansıyor yinee akşamları tv karşısında atıştırmalarım hiç durmuyor bütün gece sehpada çay yanında büsürü şey yiyip yiyip aaaa bu günde gitti ay ben yapamıyorum diyip üstüne birde ekmek araları.... napiim çekilim bari bu böyle olmayacak bir gün dikkat et 4 5 gün yeee durmadan kilo alıyorum evde olmayan kıyafetlerim beni hırslandıracağına sinirimi bozuyor alışverişe gidiyorum istediğim bişey olmuyor menopoza da girersem 200 kilo olurum herhalde ....
Aaaayyy içimi döktüm kusura bakma işte tablodan çekilme kararı alıyorum fakat onuda yapmıyorum
Eti Burçak Yeni bir kurabiye yapmış yedin mi kurabiii diye kakaolu İncirli yulaflı filan yulaflı yaa iyidir diyorum 3 tanesi insanı kesiyor dün akşam denedim
Yok tabi evde hamur işi yapmıyorum ben yememek için
slm kızlar
uzun bir süre giremedim
kayınpederim bendeydi vertigo ve yüksek tansiyon çıktı tansiyon takibini yaptım ilaç başladılar
gecen pazar görümcemler geldi sonra döndüler beraber
cumartesiden beri emine pazartesiden beri zeynep hasta oldu evde toplamaya çalıştım ama olmadı çarşamba dr gittik buhar ve iğne başladı bende bacaklarından yapmayayım diye damaryolu açtım oradan yapıyorum 3 gün yıllık izin yazdırdım eşim ve bende hastayız ailecek hasta olduk yani
kendime gelinceYENA nın dediği gibi kendimi iyice saldım bu sabah 103.5 çıktım
çok kızıyorum kendime nedense bir türlü moda giremiyorum bi boşvermişlik koyvermişlik var atmaya çalışıyorum ama bilemiyorum çok karmaşık duygular içerisindeyim
gece atıştırmalarım başladı ilk olarak onları bile kessem azıcıkta olsa eksi olarak yansır diye düşünüyorum
ufffff bilemiyorum işte bir şeyler yapmaya çalışcam
uzun yazmışım birazcık epeydir girmeyince böyle içimi döktüm işte
sonuç olarak kilom 103.5
spor yok
Geçen cuma:...98,5
Bu cuma:...97,3
Fark:...-1,200 bu haftalık da bu kadar
Ayni anda yazmisiz bende nerde kaldi diyodumhem takimi hem burayi idare etmek zor seni en iyi ben anlarim gardaş
Geçen cuma:...98,5
Bu cuma:...97,3
Fark:...-1,200 bu haftalık da bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?