Kıyamam yavrum yaaGunaydınn kızlarr hayırlı cumalar kızın dün diş telleriyle uğraştık astalandı kusu ayy uymadı evde dolandık durduk dr sehirdışına çıkmış çıkartamadıkta bakalım bugün asistanı varsa o çıkarıcak yoruldum uykusuzum 2 gündür
menüde paylaşamadım mutlu kalorisiz günler hepinize
bende bunaldım dafi ya valla eşimde diyoki çıkar kendi genç kız olunca yaptırır kendi isteyince zoruna gitmez dio:))Kıyamam yavrum yaa
Psikolojisi bozulacak
Biraz daha aklı erdiğinde kendisi istediginde yapsanızbende bunaldım dafi ya valla eşimde diyoki çıkar kendi genç kız olunca yaptırır kendi isteyince zoruna gitmez dio:))
üst dişler öne çıktı iyice ama böylede olmucak salıdan beri 1 kase tarhana çorba içti
Onun zevki başka bi kerearalık 5 oğlumun doğum günü idi en küçük bıcrıığımın yaşu pasta yaptım çikolatalı ee 5 çocuk babası fazla pasta sevmiyor çocuklar ben bayılıyoruz şöle bir yaptık çocuklarla hep beraber süsledik felan sabah dolabı açtım pasta yokgece sırayla uyanan yemiş bende vardım tabi gece sırasında sabaha kalır erkenden yutarım ddm dolabı bir açtım hayal kırıklığı benim adamda diyor ki ye ye diyorum sana ama böylede olmak pasta vs tat herkese az bir parça yersin tamam okadar sana birşeyler oluyor diyor tatlı pasta buyur şeyler görünce sinirleniyorsun diyor
Hayırlı cumalar..
Kilo aynı spor yok
Bende de iç açıcı deil durum kaç çıkacaksın merak ediyorum1 kestane 1 Trabzon hurması unutmuşum bunları
doga3 sevgili rakibem nerdesin gel gel korkma ben dün adet oldum. Pek eksi beklemiyorum
Neden olabilir acaba neden :)) sizden gizli yiyim artı olmasın diyorum yine tartıya yansıyor yinee akşamları tv karşısında atıştırmalarım hiç durmuyor bütün gece sehpada çay yanında büsürü şey yiyip yiyip aaaa bu günde gitti ay ben yapamıyorum diyip üstüne birde ekmek araları.... napiim çekilim bari bu böyle olmayacak bir gün dikkat et 4 5 gün yeee durmadan kilo alıyorum evde olmayan kıyafetlerim beni hırslandıracağına sinirimi bozuyor alışverişe gidiyorum istediğim bişey olmuyor menopoza da girersem 200 kilo olurum herhalde ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?