Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın valla bizde boşuna olmadı bu kilolar

haklısın valla bizde boşuna olmadı bu kilolar
Bazı insanlarda ne yerse yesin almıyor gelde çatlama

Her aksam aynı yemeği yiyoruz . Kp hiç almıyor. Yaşlı adam az yer diyorum. Maşaallah bizden güzel yiyor. Tabakalarımız aynı oluyor. Artı biz ekmek yemiyoruz o ekmekle yiyor. Uyku tutmayınca acıkıyorum diyor yanındaki sehpanın üzeri market gibi. Türlü kek , büsküvi meyve suyu dolu
Esime gündüz yiyemiyor herhalde diyorum. Sabahları yarım kilo börek alıyorum bitiriyor öğleyinde işçilerle birlikte yiyor diyor. Ama adam hep aynı
Bir kilo almıyor.

ayyy dafiiiiii yemin ederim hiç gülesim yoktu içim katıldı doğru söylüyosun arkadaşım benim halalarım öyle onlar herşeyi sonuna kadar yer yedikleride onları yerrrr biz iyi kalpliyiz şişiyoruz yada çok hasedizzz ayy dafi sen çok yaşa sen beni güldürdün Allah da sni güldürsün inşallah. ...

Hii bayılırım sabah mantıya dolmaya sarmaya uykulu uykulu yemeye. Hele sabah sabah yaşpasta varsa dolapta iki koca dilim yirimm oy jade yaa canım çekti

hala gülüyorum nerden geldi aklına bu konu aklıma geldikçe gülesim geliyor. ..
Öyle ama
Yemekten sonra kek yaptım. Ben yemiyorum.
esim pek sevmez. Ona yaptım keki
Yatmadan önce 3 dilim yedi. Daha gecede yer
Sabah şikayet etmiş esime
Gece acıkıyorum
Büsküvi sert geliyor kek olsa yerim demiş.
O zavallımda bir poşet kek almış.
Sehpanın üzerinde birsürü vardı zaten.
Anladım hazır istemiyor. Kalktım yaptım.
Ben öyle yesem patlarım
Maşallah adamda tık yok hep aynı

Hii bayılırım sabah mantıya dolmaya sarmaya uykulu uykulu yemeye. Hele sabah sabah yaşpasta varsa dolapta iki koca dilim yirimm oy jade yaa canım çekti

aralık 5 oğlumun doğum günü idi en küçük bıcrıığımın yaşu pasta yaptım çikolatalı ee 5 çocuk babası fazla pasta sevmiyor çocuklar ben bayılıyoruz şöle bir yaptık çocuklarla hep beraber süsledik felan sabah dolabı açtım pasta yok gece sırayla uyanan yemiş bende vardım tabi gece sırasında sabaha kalır erkenden yutarım ddm dolabı bir açtım hayal kırıklığı benim adamda diyor ki ye ye diyorum sana ama böylede olmak pasta vs tat herkese az bir parça yersin tamam okadar sana birşeyler oluyor diyor tatlı pasta buyur şeyler görünce sinirleniyorsun diyor

ayy dafiii yeterr Allah aşkına gece vakti çok güldüm çocuklar diyoki biryandan okuyorum hazırlıyorum herkes uyudu bizde 6 yaş oğlum uyanık acıkmış makarna ısıttım ona büyük oğlan geldi işten onda yemek hazırladım oda gelirken çikolata gofret kola felan almış vallahi bende yedim 1 tabak tereyağlı peynirli makarna kıymalı ıspanak yoğurt çocuklarla yedim üstüne 1 çb .kola ve çikolata gofret .süpersin dafiii maşallah sana ..

Ogluşunun doğum günü kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin

Ogluşunun doğum günü kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin
Amin arkadaşım Allah hepimizin yavrularına sağlıklı hayırlı uzun ömüracaat versin inşallah hepimiz anayız kim isteri elveda kötü olsun hangi ana ister başka birşey bu

Gunaydınn kızlarr hayırlı cumalar kızın dün diş telleriyle uğraştık astalandı kusu ayy uymadı evde dolandık durduk dr sehirdışına çıkmış çıkartamadıkta bakalım bugün asistanı varsa o çıkarıcak yoruldum uykusuzum 2 gündür
menüde paylaşamadım mutlu kalorisiz günler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…