- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
sagolun kızlar.
Bende yapmamak için elimden geleni yapıyorum. Yapsam çok yiyeceğimi biliyorum.
Helede yazın salça yaparken kazanın altında kömür yığılıyor. İlk aklımıza gelen bir kuzu olsada şu kömür boşa gitmese ikinciside yörük böreği
Bu kilolar durduk yere olmadı
Bazı insanlarda ne yerse yesin almıyor gelde çatlamahaklısın valla bizde boşuna olmadı bu kilolar
Bazı insanlarda ne yerse yesin almıyor gelde çatlama
Her aksam aynı yemeği yiyoruz . Kp hiç almıyor. Yaşlı adam az yer diyorum. Maşaallah bizden güzel yiyor. Tabakalarımız aynı oluyor. Artı biz ekmek yeniyoruz o ekmekle yiyor. Uyku tutmayınca acıkıyorum diyor yanındaki sehpanın üzeri market gibi. Türlü kek , büsküvi meyve suyu dolu
Esime gündüz yiyemiyor herhalde diyorum. Sabahları yarım kilo börek alıyorum bitiriyor öğretinde işçilerle birlikte yiyor diyor. Ama adam hep aynı
Bir kilo almıyor.
Hii bayılırım sabah mantıya dolmaya sarmaya uykulu uykulu yemeye. Hele sabah sabah yaşpasta varsa dolapta iki koca dilim yirimm oy jade yaa canım çektikızlar ben sarımsaklı yoğurda bayılırım valla ben size diyim zamanında akşam yemeğinden kalan mantı yı sabah aç karna uyanıp çok yediğim günler olmuştur o yüzden bana hiç acayip tuhaf gelmiyo
Öyle amahala gülüyorum nerden geldi aklına bu konuaklıma geldikçe gülesim geliyor. ..
Hii bayılırım sabah mantıya dolmaya sarmaya uykulu uykulu yemeye. Hele sabah sabah yaşpasta varsa dolapta iki koca dilim yirimm oy jade yaa canım çekti
Öyle ama
Yemekten sonra kek yaptım. Ben yemiyorum.
esim pek sevmez. Ona yaptım keki
Yatmadan önce 3 dilim yedi. Daha gecede yer
Sabah şikayet etmiş esime
Gece acıkıyorum
Büsküvi sert geliyor kek olsa yerim demiş.
O zavallımda bir poşet kek almış.
Sehpanın üzerinde birsürü vardı zaten.
Anladım hazır istemiyor. Kalktım yaptım.
Ben öyle yesem patlarım
Maşallah adamda tık yok hep aynı
Ogluşunun doğum günü kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versinaralık 5 oğlumun doğum günü idi en küçük bıcrıığımın yaşu pasta yaptım çikolatalı ee 5 çocuk babası fazla pasta sevmiyor çocuklar ben bayılıyoruz şöle bir yaptık çocuklarla hep beraber süsledik felan sabah dolabı açtım pasta yokgece sırayla uyanan yemiş bende vardım tabi gece sırasında sabaha kalır erkenden yutarım ddm dolabı bir açtım hayal kırıklığı benim adamda diyor ki ye ye diyorum sana ama böylede olmak pasta vs tat herkese az bir parça yersin tamam okadar sana birşeyler oluyor diyor tatlı pasta buyur şeyler görünce sinirleniyorsun diyor
AminOgluşunun doğum günü kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin
Menü ve spor paylaşsan ya yelizcim..
Ve aleyküm selam zeynepcim nerelerdesinSelamün aleyküm
Hayırlı cumalar
Kilom 108.1
Spor 80 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?