Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaş Pasta yemedigin için Tebrikler ..

1 dilimden bişy olmaz diyelim
bilmiyomki öyle mi diyelim ayy amann ne aç gözlüyüm bak şimdi tatlı var biliyorum ya aklım orda kendimi tv ye veriyorum arada aklıma geliyor kafama vuruyor ben burdayım seni bekliyorum diye koş kimse bitirmeden gel doyana kadar yeeee

Bu günkü menü

Sabah
1 dilim kek

Ara
1 muz

Öğle
1 tabak çorba

Akşam
2 kaşık sucuklu kürü fasulye
1 kaşık etli bamya
4 köfte
1 kâse cacık
Salata

Aralarda çay kahve

Akşam otururken 2 bardak ıhlamurun yanında 1 avuç çekirdek yedim

şu an aynı moddayım
içerde beni çikolatalı pasta bekliyor

yaa söylüyorum ama kime bu eve tatlı tuzlu börek çörek girmiyecek diye bende mümkün oldukça yapmıyorum ama yok ben yapmıyorum dışardan getiriyorlar bu kez

yaaaa benimde müşterilerim sürekli yaş pasta getiriyor
ulaaan ne pastası ofise geliyorsun çiçek böcek dekorluk eşya getirsenize diyesim geliyor

Gelinle beraber fıçı bira kızarmış patitis dertleşme sonrasında bir avuç fındık birkaç kurabii evde çayla

Bira sonrası çay iyimi gidiyor :)

Mayali içecek yanın da patates Ohhh sonra da ben tablodan feragat edeyim. Seni ulkeden feragat ettirecekler .

Amin arkadaşım Allah hepimizin yavrularına sağlıklı hayırlı uzun ömüracaat versin inşallah hepimiz anayız kim isteri elveda kötü olsun hangi ana ister başka birşey bu

Rabbim yavruna saglikli uzun omurler versin. Sabaha kadar pastanin bitmis olmasi iyi senin adina :))

Gunaydin kizlar sabah sabah dilime dolandi sarki
Kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum eyvah eyvah

Tarti sonucum korkunc 88.2 dogru olabilir mi gercekten bu olabilir mi ben ne yaptim kendime.
88 desin haftaya 87 kusurda olman icin haftasonu havada guzel olcakmis disari cik canim. Yenada soylemisti sana iyi gelicek.

Bende gece başuma kek koyacak gelin istiyorum yaa dafi

Bakkalı borekciyi yanima sehpama yığsınlar istiyorum cok mu sey istiyorum

Hala mi :)))

dafi sinir oluyorum senin eltilere seninde dinlenmeye ihtiyacın var birer gün sırayla bakın!!de ver kpnin çantasını ellerine
Bugün küçük eltinin oğluyla gelini yemeğe geldiler. Eltimin oğluna söyledim.
Annesine babasına kızdı.
Sizinde tatil yapma hakkınız var. Ve hakediyorsunuz. Gidin dedi. Bende amcan " babasını bırakacak yer bulamadığı için üzülüyor " dedim.
Onu üzmemek için boşver dünyanın sonu değil bundada vardır bir hayır. Biz mutlu olduktan sonra hergünümüz tatil. Dediğimi söyledim.
Ben konuşurum 4 gün baksınlar dedeme siz gidin dedi.
Gelinde " yenge neyi farkettim biliyormusun " dedi
Neyi dedim.
Dedem surekli sizinle kalmaya basladigindan bu yana daha mutlu daha sakin. Önceleri yanına yaklasmaya korkuyorduk dedi.

duygusal hatun
Kova olduğunu bilmesem balık diycem

senin yerine yerim ben

Yeme çok olur :)

Hadi bakalım inş gidebilirsiniz hem hakkiniz yanmaz hem size iyi gelir..

Ayriyetten o eltileri kaynar Kazana atmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…