güzel möönüüüm
sabah 400 ml limonlu su - 1 kuru incir
kahvaltı 1 yumurta
az biraz peynir zeytin çay
ara öğün muz
öğlen büyük bir tabak salata nar ekişili - 1 bardak ayran - 1 dilim ekmek
araöğün 2 kuru incir
akşam yarım tabak kuru - bulgur pilavi - 4 kaşık fırında kıymalı patates (yemeğe davetliydik)
ara öğün 1 elma
gece için planım yok ama meyve ile atlatmayı düşünüyorum
akşama misafirliğe gittik dönerken halam uğradı yaş pasta getirmiş tadına bile bakmadım
Yaş Pasta yemedigin için Tebrikler ..
kızlar benimde oğlum geldi işten gelirken tatlı getirmiş valla dayanamadım 1 dilim yedim. ....
bilmiyomki öyle mi diyelim ayy amann ne aç gözlüyüm bak şimdi tatlı var biliyorum ya aklım orda kendimi tv ye veriyorum arada aklıma geliyor kafama vuruyor ben burdayım seni bekliyorum diye koş kimse bitirmeden gel doyana kadar yeeee1 dilimden bişy olmaz diyelim
bilmiyomki öyle mi diyelim ayy amann ne aç gözlüyüm bak şimdi tatlı var biliyorum ya aklım orda kendimi tv ye veriyorum arada aklıma geliyor kafama vuruyor ben burdayım seni bekliyorum diye koş kimse bitirmeden gel doyana kadar yeeee
yaa söylüyorum ama kime bu eve tatlı tuzlu börek çörek girmiyecek diye bende mümkün oldukça yapmıyorum ama yok ben yapmıyorum dışardan getiriyorlar bu kez
Gelinle beraber fıçı bira kızarmış patitis dertleşme sonrasında bir avuç fındık birkaç kurabii evde çayla
Aminarkadaşım Allah hepimizin yavrularına sağlıklı hayırlı uzun ömüracaat versin inşallah hepimiz anayız kim isteri elveda kötü olsun hangi ana ister başka birşey bu
88 desin haftaya 87 kusurda olman icin haftasonu havada guzel olcakmis disari cik canim. Yenada soylemisti sana iyi gelicek.Gunaydin kizlar sabah sabah dilime dolandi sarki
Kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum eyvah eyvah
Tarti sonucum korkunc 88.2 dogru olabilir mi gercekten bu olabilir mi ben ne yaptim kendime.
Bende gece başuma kek koyacak gelin istiyorum yaadafi
Bakkalı borekciyi yanima sehpama yığsınlar istiyorum cok mu sey istiyorum
benden de bana tabrikama offfff zor bu diyet
indireyim 20 kilo ilk işim waffleye dalmak olacak
senin yerine yerim benHiç sevmem waffle :)
Bugün küçük eltinin oğluyla gelini yemeğe geldiler. Eltimin oğluna söyledim.dafi sinir oluyorum senin eltilere seninde dinlenmeye ihtiyacın var birer gün sırayla bakın!!de ver kpnin çantasını ellerine
duygusal hatunKızım arkadaşlarıyla dışarı çıkti. :)
Gidecekleri mekana eşim bırakıp döndü :)
Rahat olmaya çalışıyorum kızim adına seviniuorum eğleniyor diye ama aklım da onlar da..
Yakın iki arkadaşı şehir dışından bir nevi bana emanetler. aileleriyle görüşüyoruz telefon da. bana sürekli teşekkür ediyorlar sık sık gelip kalırlar bizde..
Bugün çıkarken nilüfer teyze sen bizim de annemizsin deyip opuyorlar nasıl mutlu oldum çok duygulandım. .
Eyle anlatmak istedim :)
senin yerine yerim ben
Bugün küçük eltinin oğluyla gelini yemeğe geldiler. Eltimin oğluna söyledim.
Annesine babasına kızdı.
Sizinde tatil yapma hakkınız var. Ve hakediyorsunuz. Gidin dedi. Bende amcan " babasını bırakacak yer bulamadığı için üzülüyor " dedim.
Onu üzmemek için boşver dünyanın sonu değil bundada vardır bir hayır. Biz mutlu olduktan sonra hergünümüz tatil. Dediğimi söyledim.
Ben konuşurum 4 gün baksınlar dedeme siz gidin dedi.
Gelinde " yenge neyi farkettim biliyormusun " dedi
Neyi dedim.
Dedem surekli sizinle kalmaya basladigindan bu yana daha mutlu daha sakin. Önceleri yanına yaklasmaya korkuyorduk dedi.
duygusal hatun
Kova olduğunu bilmesem balık diycem
Ayy çok güldüm bu lafı büyük görümcem çok söyler çocuklarına anne kurban diyince o geldi sandım:)))Tabii ki .. gel Yamacıma anne kurban. :)
AynenLevent yükselin sevgilisi 22 yaşındaymış.
Çocuğu yasin da ..
Yanın da öyle abes duruyor ki..
Ayy çok güldüm bu lafı büyük görümcem çok söyler çocuklarına anne kurban diyince o geldi sandım:)))
Çok geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorumSelamun aleykum
Cokkkkkk özür dilerim yoğun günler ne olur affedın unuttum simdi hatırladımcuma olduğunu ben bir süreliğine cıkayım listeden en azından annem biraz düzelen kadar ne olur hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?