Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız kilo ne ki çok pis bişey ben beş günde beş kilo alabiliyorum mesela var gerisini sen düşün ama beş günde beş kilo verilmiyor
30 lu yaslarimda aliyordum soyle bi yazdigini dusundum de simdi o kadar yiyemedigim icin sanirim pek alinmiyor verilmiyorda bugun bunu yedim diyeyim bikac gun agir bisey yiyemem.

Dur kız dur dime dime gece gece istahim açılmasın hepimizda aynı kafa zaten

Çok acıktım bişey yememek için uyusam iyi olacak

Hayırlı geceler
Şu iç geçer
Bende şimdi 1 kaşık keçiboynuzu pekmez aldım öksürüğü yatıştırır diye. Aşırı öksürmüyorum ama azda olsa rahatsız ediyor. Geçmezse yarın ceviz kaynatayım

Iyi geceler

Malum bugün cuma yoğun bi gündü :))

Akşamada çocuklar yemeğe geldi
Onlar gidincede bazı listeler hazırlamam gerekiyodu takımda
Bende şimdi cumburlop yaptım
Gözlerim acıdı
menümü yazıp piş piş yapıcam :))

Cuma menüsü

12.00
1 yumurtadan omlet
Peynir
5 y.zeytin
Biraz dereotu
1 tb baget ekm.

14.15
5 badem
5 fındık
2 hurma

19.00
1.5 çupra
Salata

Su 2 lt

Şu iç geçer
Bende şimdi 1 kaşık keçiboynuzu pekmez aldım öksürüğü yatıştırır diye. Aşırı öksürmüyorum ama azda olsa rahatsız ediyor. Geçmezse yarın ceviz kaynatayım

Ceviz öksürüğe iyimi geliyo nasıl yapıyosun? Bu ara çocukların hepsinde öksürük fena bildiğim aklıma gelen herşeyi denedim değişik bişey lazım alıştı vucutları galiba rutin yaptıklarıma...

Canım cevizi kırıp içindeki perde kabuklarını alıp cezveye koyup birazcık kaynatıyorum ıkınınca içiyorum. Çok koyup çok kaynatırsan acı olur. Üç dört cevizin perdesi 1 bardak suya yeterli birazcik kaynasin kapat . 1 veya iki kere icmek yetiyor

Çok güzel uyuz

Akşam yemegini keske yeseydin kuzum belki tok olup misiri yemiycektin oyle dusun.
Misirin azi bisey degil coguda boşa kaloriymiş.
En azindan baska bisey yememissin

Misafirlige gore iyi gecmis pilav yada patates birini tercih etsek daha iyi olur tabi.
Neyi yapabiliyosak kardır bizim icin.
Sende sınırlamışsın kendini ne guzel pastada yememissin

Herseyden kararinda oldugu icin bisey diyemiycem :)
Sen sebzeyi sevmiyomuydun?

Biraz az yemissin sanki :)

Ben ne yemistim

Sabah 9:00
2 dilim cavdar
1 karper birazda beyaz peynir
1 t.k acisos, 3 zeytin,7-8 findik

11:00
Kibrik kutusu kadar tost kizimdan

Oglen 13:00-13-30 arasi
1 kase mercimek
1 tabak dereotlu yogurtlu kabak
1 dilim cavdar

16:00
4 gunkurusu, buyukçe bir kupada hibiskus, tarcin,yesilcay

Aksam 18:00
Haslanmis tavuk gogsu
4 dolu kasik bulgur pilavi

21:00
1 fincan süt+1 cay kasigi tarcin
5 Tane yaprak galete

Su az ictim.

Aksamki galeteler oyle sacma gereksiz oyle fazla olduki kizdim kendime.
Evde kek yaptim onu yememek adina onlara sardim.
Illa o saatte kek olmak zorundaydi sanki hic pismeseydi kokusunu almasaydim sutu icip bitiricektim ne guzel.
Bu anlayis kimsede olmuyor olmiycakta zaten cocuklarin oldugu yerde diyet zor sabredip nefsimizi tutmak en iyisi bizim icin.

Mutlu haftasonları

Oğlumla kahvaltı yapıyoruz sonra hazırlanıp havuza gudecegiz..
Kızlar saat 6 ya kadar uyumadı sesleri geliyordu en son Mesaj attım kızıma artık uyuyun diye :)

Bizim açık mutfak salon da uyumak istediler. Oğlana tost hazırlamaya girdim mutfağın hali içler acısı. . Kahveler çikolatalar cipsler darmadağın bırakmış Cadılar.
Alelacele tost hazırlayıp çıktım hemen ordan.. benim gibi düzen takıntılı biri için daha fazla durulacak bir alan degil maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…