Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oy ben senin atarini giderini yerim tamam cano :))

Yuh şaka gibi bir aile

YENA Seni hisli... baska bi cocugun sana karsi yurekten sevgi dolu davranisi seni bi baska hislendirmis.
Gecenlerde bende bi olay yasadim oglumun arkadasi aksam yemeginde bizimleydi benim yemeklerimi cok lezzetli buldugunu ve bana (Bahar) teyze sana ( Bahar) usta diycem dedi. O an hem sasirmiş hem mutlu olmustum.

ISILDURU esya falan diyodun o yuzden ses etmedim.

74FRIDA efferim yavri tatilde yiyip icip alamadigini evde daha rahat alirsin ev ortami gibisi yok tabi...

huzurunmeraklisi haftaya insallah bakalim. Gorelim geliyomusun katiliyomusun öyle.

dafi abla cok sevindim yaa valla kendim gitmis gibi memnun oldum.
4 gun az aslinda keske 1 haftalik gitseniz

Yeme çok olur :)

Hadi bakalım inş gidebilirsiniz hem hakkiniz yanmaz hem size iyi gelir..

Ayriyetten o eltileri kaynar Kazana atmalı

ınşaallah kısmet olur

Dafi

Sizinkilerde çok kulaklari tikali size karsi ayip inan ayip ediyolar. Gelin demis ya sizde mutlu diye senin kp ri nekadar mutsuz ediyolarsa kprinde hic demiyor ki bu haftada oteki oglumda kalayim.
Herşeyin farkında aslında
Kedi kendine bakacak durumda olsa gitmez kimseye. Bizede gelmez. Ama bakamıyor artık. Eskiden tek odada kalıyordu. Eltim kira ödemeden onun evinde oturduğu halde akşamları 1 tabak yemek veriyor diye bütün parasını ona veriyordu. Bende geçenlerde anneme hayir yap dedim. Bu hafta kira parasını getirdi bana verdi. Sen ver ıhtiyacı olan birisine dedi. Komşumun kardeşi ve iki çocuğu hasta adam eşine bakıyor çalışamıyor onlara vereyim mi dedim ver dedi. Ilk defa tüm kazancını eltinin eline vermedi.

Yuh şaka gibi bir aile
Eltilerim her biri bir tarafa çekildi. Kimse bana bulaşmasın derdinde. Çocukları öyle değiller. Hepsi pırlanta gibi çocuklar. Gelinlerimizde birbirinden iyi ve merhametliler. Çocukları okula gitmese gelir dedelerinin yanında kalırlar. Bende gözüm arkada kalmadan giderim her yere. Ama hepsinin çocukları var.

Bonus kız liste yeni ya bana kal geldi 103 ü gördüm ödüm patladı yaz bacım oraya 81 moralmanlarim duzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…