Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağolasın cnm sen nasılsın

8.15
1 ceviz ve suyu
2 incir 1 hurma ve suyu

12.30
1 yumurtadan az omlet
3 kş.domatesli biber sote
Peynir
5-6 zeytin
1 tk tahin
1 tb baget ekm.

15.30
3 hurma
5 badem

19.00
1 tb kabak spagetti
Üstüne biber sote
Yoğurt

Su 2 lt

Spor
3 mil leslie 45 dk
Bantta yürüyüş 50 dk
Toplam 95 dk

Teşekkürler canım

Afiyet olsun canım. Ben atmıyorum malum gece leptin çok çalışıyo bozmamak lazım. En iyisi uyumak
Gece yarısı 12 de yürüyüş yaptım koşu bandında korka korka güvenlik aradı ariycak diye diye 20 dk yaptım bıraktım alt katim Allah'tan kışları boş üst kattaki gıcık kadın duyarda arar guvenligi diye endişe ettim ama salonda yürüdüm yatak odası çok dipte oda odasında uyuyorsa duymaz dimi yaw

Bu senin evin bahçesi mi? Çok hoş müstakil sanırım en sevdiğim bahçede yazdan kalma bir şezlong:)) havuzmu var güneş içinmi
Havuz olacak kadar büyük değil cnm ufak bi bahçe işte
Şezlong güneş için, bulursak tabi :))
Zaten soğuk olunca bahçeye adım atamıyom

Oooo bak hele gece spor yapacak kadar azimlisin demekki :))

selamünaleyküm canlar
hayırlı sabahlar herkese
hayırlı uğurlu sağlık dolu bol bereket dolu
mutluluk dolu veeee bol bol kiloda eksili haftalar dilerim canlar

ben şimdi evden çıktım hast mamografi sonuç göstermek için hastaneye gidiyorum inşallah iyi haberlerle eve dönerim

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Gününüz aydın
Eviniz bereketli
Vücudunuz sıhhatli ve incecik olsun inşallah
Bende aynı fakirdeydim. Yıllardır hiçbir yerde hiç örtü kullanmadım. Ama artık basedemiyorum. Hem söylemesem örtü olduğunu anlamıyorlardı hiç. Örtüm halı gibi. Hemen çıkartıp atıyorum makinaya temizlik bitinceye kadar yikanıyor. Kurutmadan çıkarttığım gibi seriyorum. Aile dışından bir misafir geleceği zaman topluyorum hali tertemiz çıkıyor altından.

Ve aleyküm selam canım

Âmin

Hayırlı haberler le gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…