Sağolasın cnm sen nasılsınHayirli geceler
Kimlere cvp yazicaktim unuttum parca parca okuyunca :)
Marka onerisi vereyim olumsuz yonde iki arkadasimda korkmaz aldi hicmemnun kalmadilar bilginiz olsun
YENA 60 olursun insallah canim. Spor artik hep hayatindami benimsedinmi bu durumu ayrica sen davet etmis olmus olsanda basbaşa bir çay
Mefkurem arka bahcen tam arka bahçe yazi ayri güzel kişi ayri güzel gule gule otur
Cakil meyve gunun olmus
Bu senin evin bahçesi mi? Çok hoş müstakil sanırım en sevdiğim bahçede yazdan kalma bir şezlong:)) havuzmu var güneş içinmi
Amin canım saol daha güzelleri sizlerin olsun kizcelerISILDURU canım güle güle kullan halılarını hayırlı uğurlu gelsin
Teşekkürler canımIyi günlerde kullan cnm hayırlı olsun
Teşekkürler canımHayırlı geceler
Bugün akşam üstü bem de 20 dk olsa da yürüdüm belim bugün iyi
Yeme işi akşam atıştırma dışında iyi de em kötüsü atıştırma biliyorum
Bugün artı yoktu yarın da olmaz inşallah bu hafta eksi görmek istiyorum
ISILDURU güle güle kullan eşyalarını
Gece yarısı 12 de yürüyüş yaptım koşu bandında korka korka güvenlik aradı ariycak diye diye 20 dk yaptım bıraktım alt katim Allah'tan kışları boş üst kattaki gıcık kadın duyarda arar guvenligi diye endişe ettim ama salonda yürüdüm yatak odası çok dipte oda odasında uyuyorsa duymaz dimi yawAfiyet olsun canım. Ben atmıyorum malum gece leptin çok çalışıyo bozmamak lazım. En iyisi uyumak
Havuz olacak kadar büyük değil cnm ufak bi bahçe işteBu senin evin bahçesi mi? Çok hoş müstakil sanırım en sevdiğim bahçede yazdan kalma bir şezlong:)) havuzmu var güneş içinmi
Oooo bak hele gece spor yapacak kadar azimlisin demekki :))Gece yarısı 12 de yürüyüş yaptım koşu bandında korka korka güvenlik aradı ariycak diye diye 20 dk yaptım bıraktım alt katim Allah'tan kışları boş üst kattaki gıcık kadın duyarda arar guvenligi diye endişe ettim ama salonda yürüdüm yatak odası çok dipte oda odasında uyuyorsa duymaz dimi yaw
İki saattir ayva reçeliyle savaşıyorum çok katı oldu ama düzelttim. Ek şerbetle kurtardım reçelimi
Bu kesmez beni bınıs hınım kesmeeeezzzzPes ya bi ogleden sonra gelmedik arkamdan dedikodu hemde kaptanima
Dedikodumu yapan ispiyonlayanda bi kaptan üstler arası kalmışım
@MiuLego aşiri guzel ve kasli kaptanim al bunu bana kullanirsin bu aksam.
Eki Görüntüle 2077501
Ulan ya menuye bakkalan gunlerde cok dikkatli olmaliyim bugun iyi degildi yediklerimm
Bende aynı fakirdeydim. Yıllardır hiçbir yerde hiç örtü kullanmadım. Ama artık basedemiyorum. Hem söylemesem örtü olduğunu anlamıyorlardı hiç. Örtüm halı gibi. Hemen çıkartıp atıyorum makinaya temizlik bitinceye kadar yikanıyor. Kurutmadan çıkarttığım gibi seriyorum. Aile dışından bir misafir geleceği zaman topluyorum hali tertemiz çıkıyor altından.Teşekkürler canım hali örtüsü ben yeni duydum halı alırken gördüm şaşırdım koltuk kılıfı gibi haliyada örtü çıkmış ama halınin rengini görmedikten sonra ne anladım yeni hali almaktan yada mobilya almaktan evet kirleniyor ama napim yıkamaya veriyorum işte
Ve aleyküm selam canımselamünaleyküm canlar
hayırlı sabahlar herkese
hayırlı uğurlu sağlık dolu bol bereket dolu
mutluluk dolu veeee bol bol kiloda eksili haftalar dilerim canlar
ben şimdi evden çıktım hast mamografi sonuç göstermek için hastaneye gidiyorum inşallah iyi haberlerle eve dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?