Ben daha tv de çıkan dizileri seyredemiyorum çukuru seyredicem neten birde fi nin devamını senin seyrettiğin sinir bozucuymuuş
İş yerine gıda yetiştiremiyorum kii evet biraz kuruyemiş kuru meyve filanda alıcam birde süt ...
Bir haftadır hiç yapmamıştım otur otur bıktımOooo bak hele gece spor yapacak kadar azimlisin demekki :))
Bende şimdi alıcı değildim aslında anneme alicaktik çok beğendim yeni modelleri almışım annemden önce hiç haberim yok:)))Halılarını güle güle kullan ve örtü filanda kullanma ne gerek var zaten halının desenini beğenip almışsın
Ben halı alırken modelleri buraya atmıştım kızlarla seçmiştik menunum yaniii saray almıştım :))
hem diyette hem haftayı yiyecekGüüünayyydıııığğğğğıııınn
Yeni hafta mi baslamiş amanda yerim onuuuu
Sabaha uykulu baslayanlara yuzu gulemeyenlere tersinden kalkanlara gelsinnnn :)))))
Ay çok alemsin okulda yapardık onu bazen gizli gizli derste biseyler yerdik o geldi aklıma :))) bu yemeyle sorunumuz o günlerden demek :))Cantandan çıkarma gizli gizli ye :)
selam kızlar hastaneden eve dönüyorum şuanda minibüs teyim önce sonuçlarımı
aldım sonra Dr yanına girdim gösterdim
sol memede 3 tane kitle var dd ultrason yazdı ayın 18 ine ultrason randevum var şuan şoktayım ağlasam gülsemmi çok tuaf bir duygu kapladı beni şaşkının şaka gibi. ......
Mediamarkt den homend aldim yazin baya iyi memnunum simdilik.
Bi tanede bana lazım
Dün kek çırparken ayıla bayıla çırptı benimkide
Artık seni bırakıyorum dedi kibarca
İki saattir ayva reçeliyle savaşıyorum çok katı oldu ama düzelttim. Ek şerbetle kurtardım reçelimi
selam kızlar hastaneden eve dönüyorum şuanda minibüs teyim önce sonuçlarımı
sol memede 3 tane kitle var dd ultrason yazdı ayın 18 ine ultrason randevum var şuan şoktayım ağlasam gülsemmi çok tuaf bir duygu kapladı beni şaşkının şaka gibi. ......
aynen canım dediğin gibi düşünüyorum bende çünkü diğer türlü düşündüm de çabuk yıkılıyorum bütün vücut direncini düşüyor haklısın bonuscanKitle kist olağan şeyler hele bi ne olduğunu öğenelim.
Stresli gergin endişeli hallerin olabilcek bütün hastalıkları çabuklaştırmaktan başka bi işe yaramıycak.
Bu aralar bolca gülemn kafanı rahatlatman lazım.
İnşallah basit bir şeydir canım ben 25 yaşımdayken aynı sebepten Dr gitmiştim hepsi süt bezesi çıktı taş gibiydi doğur geçer dedi geçti şükür seninkide öyle su gibi geçsin aminnnselam kızlar hastaneden eve dönüyorum şuanda minibüs teyim önce sonuçlarımı
bende homendin modelini beğendim eşime attım, ama takımda ki hazne küçük mü emin olamadım
https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/homend-handmaid-1912-blender-set-316014337?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*633377644*35184525207*98487584727*{type}*316014337*aud-338833715659la-397722685674&gclid=CjwKCAiA07PRBRBJEiwAS20SIA9UwOcpnf_Exn36i_HQoi6nZaU3rH6_YL0ov5tgpiPu-o4KDbw1eRoC7w4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#product-seller-info
corbacı - kekli evlerin vazgeçilmezi ya
ellerine sağlık
kv bana 3 kilo ayva yollamış kendi ağaçlarından yemyeşildi, hafif sararmış bende mi yapsam
amin canım Allah razı olsun duaların için canım sağolİnşallah basit bir şeydir canım ben 25 yaşımdayken aynı sebepten Dr gitmiştim hepsi süt bezesi çıktı taş gibiydi doğur geçer dedi geçti şükür seninkide öyle su gibi geçsin aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?