Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cantandan çıkarma gizli gizli ye :)

Bende şimdi alıcı değildim aslında anneme alicaktik çok beğendim yeni modelleri almışım annemden önce hiç haberim yok:)))

selam kızlar hastaneden eve dönüyorum şuanda minibüs teyim önce sonuçlarımı
aldım sonra Dr yanına girdim gösterdim
sol memede 3 tane kitle var dd ultrason yazdı ayın 18 ine ultrason randevum var şuan şoktayım ağlasam gülsemmi çok tuaf bir duygu kapladı beni şaşkının şaka gibi. ......

canım benim inşAllah kötü huylu kötü birşey değildir, anneminde var görünüyordu sonra ki tetkikler de kötü huylu değil de geçici bi durum olduğu söylendi, 3-4 ayda ilaç tedavisi ile geçti, inşAllah seninkide kötü huylu birşey değildir

Mediamarkt den homend aldim yazin baya iyi memnunum simdilik.

bende homendin modelini beğendim eşime attım, ama takımda ki hazne küçük mü emin olamadım
https://urun.gittigidiyor.com/ev-el...scxid=14489-145818-2357-0#product-seller-info

Bi tanede bana lazım
Dün kek çırparken ayıla bayıla çırptı benimkide
Artık seni bırakıyorum dedi kibarca

corbacı - kekli evlerin vazgeçilmezi ya

İki saattir ayva reçeliyle savaşıyorum çok katı oldu ama düzelttim. Ek şerbetle kurtardım reçelimi

ellerine sağlık
kv bana 3 kilo ayva yollamış kendi ağaçlarından yemyeşildi, hafif sararmış bende mi yapsam

Kitle kist olağan şeyler hele bi ne olduğunu öğenelim.
Stresli gergin endişeli hallerin olabilcek bütün hastalıkları çabuklaştırmaktan başka bi işe yaramıycak.

Bu aralar bolca gülemn kafanı rahatlatman lazım.

aynen canım dediğin gibi düşünüyorum bende çünkü diğer türlü düşündüm de çabuk yıkılıyorum bütün vücut direncini düşüyor haklısın bonuscan

İnşallah basit bir şeydir canım ben 25 yaşımdayken aynı sebepten Dr gitmiştim hepsi süt bezesi çıktı taş gibiydi doğur geçer dedi geçti şükür seninkide öyle su gibi geçsin aminnn

Benim aldığım buydu domates falan yaparken buyuk hazne daha iyi oldu bana. Evde daha ufağı vardı zaten annem vermişti onuda soğan için çok kullanıyorum.
Daha iyileri çift bıçaklı olanlar falan varda en uygunla kurtarmaya çalıştım o zaman.
Ben bunu mediamarkt da indirimden 110 a aldım.

İnşallah basit bir şeydir canım ben 25 yaşımdayken aynı sebepten Dr gitmiştim hepsi süt bezesi çıktı taş gibiydi doğur geçer dedi geçti şükür seninkide öyle su gibi geçsin aminnn
amin canım Allah razı olsun duaların için canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…