Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu haftalar canım. .

Güzel haberlerle dönersin inş. . Bize de haber et canım ..

Gunaydin kizlar bugun cok uykum var bol bol uyumak istiyorum ama sabah sabah ise gec kaldim yine.

Dafi hayirli ugurlu olsun gule gule kullan

Kizlar recelleriniz afiyet olsun

Benim de çok uykum var çakıl ..
Çok geç uyudum ütü vb. Sonra yeni bir diziye başladım bir kaç bölüm izledim sonuç uykusuzum. .

ooh mis gibi sporr
Üsttekine ses gideceğini sanmam Işılcım alta giderse gider o da zaten boşmuş.

Ne dizisi bende hafta sonu paso yattım evi temizliycektim sözde oda olmadı Cumartesi'de çalışmadım

Bu akşama evde yemeğim Yok ne yapsam

Yoldayım kahvaltı yapmadım ofise ayva, mandalina, peynir ve Eti form kızarmış ekmek aldım

Birde kocaman bir karnım var

Halılarını güle güle kullan ve örtü filanda kullanma ne gerek var zaten halının desenini beğenip almışsın

Ben halı alırken modelleri buraya atmıştım kızlarla seçmiştik menunum yaniii saray almıştım :))

Günaydın hayırlı,mutlu, sağlıklı, bereketli, haftamız olsuuun

En önemlisi Allah bana biraz akıl fikir versin

Deluuu :)
Amin diyeyimmi. ?:)

Thé. Handmainds tale
Izlemeni tavsiye ederim. Biraz geriliyor insan..
Kadınların değersiz olduğu sadece damızlık olarak görüldüğü bir dünya anlatılıyor...

Yanına aldıkların güzel .. öğlen için de çözüm buldunmu ok...
Kuruyemiş kurumeyve de alsan aralarda nasıl olur.

Ben daha tv de çıkan dizileri seyredemiyorum çukuru seyredicem neten birde fi nin devamını senin seyrettiğin sinir bozucuymuuş

İş yerine gıda yetiştiremiyorum kii evet biraz kuruyemiş kuru meyve filanda alıcam birde süt ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…