selamünaleyküm canlar
hayırlı sabahlar herkese
hayırlı uğurlu sağlık dolu bol bereket dolu
mutluluk dolu veeee bol bol kiloda eksili haftalar dilerim canlar
ben şimdi evden çıktım hast mamografi sonuç göstermek için hastaneye gidiyorum inşallah iyi haberlerle eve dönerim
Gunaydin kizlar bugun cok uykum var bol bol uyumak istiyorum ama sabah sabah ise gec kaldim yine.
Dafi hayirli ugurlu olsun gule gule kullan
Kizlar recelleriniz afiyet olsun
ooh mis gibi sporrGece yarısı 12 de yürüyüş yaptım koşu bandında korka korka güvenlik aradı ariycak diye diye 20 dk yaptım bıraktım alt katim Allah'tan kışları boş üst kattaki gıcık kadın duyarda arar guvenligi diye endişe ettim ama salonda yürüdüm yatak odası çok dipte oda odasında uyuyorsa duymaz dimi yaw
Günaydın yoldayım izleyemiyorum:)Güüünayyydıııığğğğğıııınn
Yeni hafta mi baslamiş amanda yerim onuuuu
Sabaha uykulu baslayanlara yuzu gulemeyenlere tersinden kalkanlara gelsinnnn :)))))
Ne dizisi bende hafta sonu paso yattım evi temizliycektim sözde oda olmadı Cumartesi'de çalışmadımMutlu haftalar canım. .
Güzel haberlerle dönersin inş. . Bize de haber et canım ..
Benim de çok uykum var çakıl ..
Çok geç uyudum ütü vb. Sonra yeni bir diziye başladım bir kaç bölüm izledim sonuç uykusuzum. .
Pazartesi sendromumuGünaydınn
Halılarını güle güle kullan ve örtü filanda kullanma ne gerek var zaten halının desenini beğenip almışsınTeşekkürler canım hali örtüsü ben yeni duydum halı alırken gördüm şaşırdım koltuk kılıfı gibi haliyada örtü çıkmış ama halınin rengini görmedikten sonra ne anladım yeni hali almaktan yada mobilya almaktan evet kirleniyor ama napim yıkamaya veriyorum işte
Uyanamadım da ondanPazartesi sendromumu
Geç yattın herhaldeUyanamadım da ondan
Ne güzel elindeki tüm işler instagramda var mı?Bu sıralar yoğunum elimde iş çok o nedenle fazla ugrayamiyorum
İş olması iyi benim için kafa dağıtmaya yarıyor
Günaydın hayırlı,mutlu, sağlıklı, bereketli, haftamız olsuuun
En önemlisi Allah bana biraz akıl fikir versin
Ne dizisi bende hafta sonu paso yattım evi temizliycektim sözde oda olmadı Cumartesi'de çalışmadım
Bu akşama evde yemeğim Yok ne yapsam
Yoldayım kahvaltı yapmadım ofise ayva, mandalina, peynir ve Eti form kızarmış ekmek aldım
Birde kocaman bir karnım var
Ben daha tv de çıkan dizileri seyredemiyorum çukuru seyredicem neten birde fi nin devamını senin seyrettiğin sinir bozucuymuuşDeluuu :)
Amin diyeyimmi. ?:)
Thé. Handmainds tale
Izlemeni tavsiye ederim. Biraz geriliyor insan..
Kadınların değersiz olduğu sadece damızlık olarak görüldüğü bir dünya anlatılıyor...
Yanına aldıkların güzel .. öğlen için de çözüm buldunmu ok...
Kuruyemiş kurumeyve de alsan aralarda nasıl olur.
Yok anam yaa bütün gün yatsam gık demem herzamanki halimGeç yattın herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?