Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok uyguna almışsın bende bu var birde küçük olan var iki elle çalışıyor sanır gören genelde sadece uçları kullanıyorum çırpıcı falan elim çok hızlıdır soğan domates kendim dogruyorum onu yıkamaya üşeniyorum ikiside arzum marka

aynen canım dediğin gibi düşünüyorum bende çünkü diğer türlü düşündüm de çabuk yıkılıyorum bütün vücut direncini düşüyor haklısın bonuscan

Hah onu demeye çalışıyorum olacağı yoksa bile sen çağırmış olursun. Biz elimizden geleni tedaviyi takibi sağlıklı beslenmeyi yapıcaz. Gerisi allaha kalmış herşey onun takdiri.
Ne görmemiz ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıycaz.

Çocuklar sorumluluk çok yıpratıyor kafanın ne kadar dolu olduğunu tahmin edebiliyorum. Dün 13 yaşında oğluma bişeyler dedim dinliyor ama algılayamıyor yani 5 dk anca anında unutuyor.
Hepsiyle uğraşmak her türlü işten zor geliyo insana.

Napalım üzüldüğümüz sıkıldığımız yük gördüğümüz neleri var hepimizin kimbilir...
Ne kırgınlıklar yaşıyoruz nelerden vazgeçiyoruz nelere dayanıyoruz kimbilir...

Yinede bir çok insana göre rahat yaşıyoruz.
Elimizde olanlara şükredelim günümüzü iyi geçirmeye çalışalım.
Kendimiz için değilde başkaları için üzülelim o zaman kendi derdimiz daha küçülüyo gözümüzde.

Moralini yüksek tutucak şeylerle uğraşmaya çalış olabildiği kadar. Kendini mutlu et bu ara çok yordun aklını hastalıkla.

Ben yazık üç taneyle yaptım yap kuzum reçel iyidir kahvaltıda sofrayı dolduruyo :))

Benim elim yavaşmı la sen bana yavaşmı dedin

Çok alıştım ben hiç zor gelmiyo temizlemek köftenin ekmeği soğanı maydanozu hep onda şeydiyorum çabuk yapsamda bu sefer gözlerimi burnumu silmekten işimi yavaşlatıyorum ne gerek var Önceden dolmaya kullanmazdım şimdi dolmayada kullanıyorum az daha büyük bırakıyorum.

Bi tane doğrıycaksam yada soğanlı yumurta yapıcaksam kendim doğruyorumda köfte için rende kullanmıyorum artık.

Baya baya elin kolun olmuş fiste takılı bekliyordur o şimdi :)) yirim seni

dafi şimdi sonuç ne tatil ne oldu gelişme varmı? Gidiyorum de bi rahatlayalim topikcek
Ses seda yok canım
Cumartesi bakma işini bile kimse üstüne almak istemiyor.
Köydeki eltim benim arabam yok. Bursadakiler köye getirsin gece bizde kalsın dedi. Burdakiler götürmek istemiyor.
Birisinin baba gibi bir derdi yok.
Yokmuş gibi davranıyor.
Digeride iki hafta götürdü. Iki haftadır götürmüyor.
Eşim yeğenlerini arıyor hangisi giderse o götürüyor.
Gece koydeki eltimde yatıyor.
Yemeğini benim kuzenim veriyormuş. Kaynim bizim koye gidip gitmiycegimiz belli degil denmiş. Esim babami yegeniyle gonderdikten sonra kaynimla eltim koye gitmişler.
Haftada 1 gün bakmak istemiyen 1 hafta hiç bakmaz.

bonuscan çok duygulandırdın beni teşekkür ederim benim koz kardeşim yok ama o hissi aldım şuan ki nasihatla çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım evladını saba bağışlasın Allah. ....

Hayırlı günler..
YENA cuma günü bildirim derste aklıma geldi, hemen yazıp çıktım o yüzden yanlış anlamışsın sanırım emir gibi.. Kusura bakmayın nolur, keyifsizim diyet falan yapmıyorum, o yüzden de gelemiyorum. Gelememem bazen vakitsizlik çoğu zaman keyifsizlikten.. Aslında niyetim listeden de çıkıp tamamen yok olmak, ama gönül bağı kurduğum insanlar var burda, tamamen kopamıyorum.. En azından okuyup haberdar oluyorum sizden, benim yazacak hiçbişeyim yok ne diyetle ne hayatla ilgili.. Söyleyecek çok şey var da burası yeri değil, boğmak istemiyorum sizi... Anlayışınıza sığınıyorum, böyle idare edin beni

Böyle cumadan cumaya olmaz günlük paylaşım yapman lazım diyosanız listeden çıkartabilirsiniz...

Hasbinallah!!!!

yaaa cok fena bi durum, eltilere lafım yok el kişi vicdan meselesi de kayınların nasıl dayanıyor bu duruma

çok yoğunum nilü
deliriyore..
gönlüm sizinle
bilirsiiiz

Mutlu haftalar canlar

illa kötü bişey anlamına gelmez zaten cnm
Inş.sonuçlar iyi çıkar

@Jade21 kardeşin say zaten benden baska ne olur :)) hangimizin yuzu asık olsa digerimizin cani sıkılıyo.
Biraz icinin rahatlamasina vesile olduysam ne mutlu bana ♡

caaannııımmmm

Mutlu haftalar canlar

illa kötü bişey anlamına gelmez zaten cnm
Inş.sonuçlar iyi çıkar

aynen mefkurem benimde içimde kötü bir duygu his yok nedense bu kez inşallah iyi çıkar dediğin gibi canım Allah razı olsun. ..

nası güzel zayıfladıkça hareket lerin arttı aktifleşiyo insan demi
maşşallah nası güzel bi gençç kız oldu canım ya
Yuruyus yapip sonra sofrada ayva receli yiyen bonus senide unutmiyacaz.

1 corba kasigi vardi belki 1,5
ayy ben açamıyom kavanozu arkadaşı verdiii 1 kavanoz açsam yerimmm dibi görünür

geçen ben yaptım süt koydum kızacam diye 1 kase zoraki yediler

hiç takma karşı komşumda tesadüfen meme ucunu sıkınca sıvı gelmiş meğer kitle varmış ameliyat olduu şimdi iy temiz çıkıtı erken teşhis çok önemliii kötü bişey deildir inaşşahh ilaçlarla küçülüyo Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…