Çok uyguna almışsın bende bu var birde küçük olan var iki elle çalışıyor sanır gören genelde sadece uçları kullanıyorum çırpıcı falan elim çok hızlıdır soğan domates kendim dogruyorum onu yıkamaya üşeniyorum ikiside arzum marka
Benim aldığım buydu domates falan yaparken buyuk hazne daha iyi oldu bana. Evde daha ufağı vardı zaten annem vermişti onuda soğan için çok kullanıyorum.
Daha iyileri çift bıçaklı olanlar falan varda en uygunla kurtarmaya çalıştım o zaman.
Ben bunu mediamarkt da indirimden 110 a aldım.
aynen canım dediğin gibi düşünüyorum bende çünkü diğer türlü düşündüm de çabuk yıkılıyorum bütün vücut direncini düşüyor haklısın bonuscan
Ben yazık üç taneyle yaptımbende homendin modelini beğendim eşime attım, ama takımda ki hazne küçük mü emin olamadım
https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/homend-handmaid-1912-blender-set-316014337?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*633377644*35184525207*98487584727*{type}*316014337*aud-338833715659la-397722685674&gclid=CjwKCAiA07PRBRBJEiwAS20SIA9UwOcpnf_Exn36i_HQoi6nZaU3rH6_YL0ov5tgpiPu-o4KDbw1eRoC7w4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#product-seller-info
corbacı - kekli evlerin vazgeçilmezi ya
ellerine sağlık
kv bana 3 kilo ayva yollamış kendi ağaçlarından yemyeşildi, hafif sararmış bende mi yapsam
Çok uyguna almışsın bende bu var birde küçük olan var iki elle çalışıyor sanır gören genelde sadece uçları kullanıyorum çırpıcı falan elim çok hızlıdır soğan domates kendim dogruyorum onu yıkamaya üşeniyorum ikiside arzum marka
Baya baya elin kolun olmuş fiste takılı bekliyordur o şimdi :)) yirim seniBenim elim yavaşmı la sen bana yavaşmı dedin
Çok alıştım ben hiç zor gelmiyo temizlemek köftenin ekmeği soğanı maydanozu hep onda şeydiyorum çabuk yapsamda bu sefer gözlerimi burnumu silmekten işimi yavaşlatıyorum ne gerek varÖnceden dolmaya kullanmazdım şimdi dolmayada kullanıyorum az daha büyük bırakıyorum.
Bi tane doğrıycaksam yada soğanlı yumurta yapıcaksam kendim doğruyorumda köfte için rende kullanmıyorum artık.
Baya baya elin kolun olmuş fiste takılı bekliyordur o şimdi :)) yirim seni
Ses seda yok canımdafi şimdi sonuç ne tatil ne oldu gelişme varmı? Gidiyorum de bi rahatlayalim topikcek
Anam hepimizin ilk aklına gelen yemekBaya baya elin kolun olmuş fiste takılı bekliyordur o şimdi :)) yirim seni
bonuscan çok duygulandırdın beni teşekkür ederim benim koz kardeşim yok ama o hissi aldım şuan ki nasihatla çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım evladını saba bağışlasın Allah. ....Hah onu demeye çalışıyorum olacağı yoksa bile sen çağırmış olursun. Biz elimizden geleni tedaviyi takibi sağlıklı beslenmeyi yapıcaz. Gerisi allaha kalmış herşey onun takdiri.
Ne görmemiz ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıycaz.
Çocuklar sorumluluk çok yıpratıyor kafanın ne kadar dolu olduğunu tahmin edebiliyorum. Dün 13 yaşında oğluma bişeyler dedim dinliyor ama algılayamıyor yani 5 dk anca anında unutuyor.
Hepsiyle uğraşmak her türlü işten zor geliyo insana.
Napalım üzüldüğümüz sıkıldığımız yük gördüğümüz neleri var hepimizin kimbilir...
Ne kırgınlıklar yaşıyoruz nelerden vazgeçiyoruz nelere dayanıyoruz kimbilir...
Yinede bir çok insana göre rahat yaşıyoruz.
Elimizde olanlara şükredelim günümüzü iyi geçirmeye çalışalım.
Kendimiz için değilde başkaları için üzülelim o zaman kendi derdimiz daha küçülüyo gözümüzde.
Moralini yüksek tutucak şeylerle uğraşmaya çalış olabildiği kadar. Kendini mutlu et bu ara çok yordun aklını hastalıkla.
Eferin sana ben üşeniyorum elimde dogruyorum akla bak hahaha fark etmene sevindimDolapta bekliyo ordanda indirmeye üşenmiyorum heraldegece yürüdüğünü görmedim sanma
Hayırlı günler..
YENA cuma günü bildirim derste aklıma geldi, hemen yazıp çıktım o yüzden yanlış anlamışsın sanırım emir gibi.. Kusura bakmayın nolur, keyifsizim diyet falan yapmıyorum, o yüzden de gelemiyorum. Gelememem bazen vakitsizlik çoğu zaman keyifsizlikten.. Aslında niyetim listeden de çıkıp tamamen yok olmak, ama gönül bağı kurduğum insanlar var burda, tamamen kopamıyorum.. En azından okuyup haberdar oluyorum sizden, benim yazacak hiçbişeyim yok ne diyetle ne hayatla ilgili.. Söyleyecek çok şey var da burası yeri değil, boğmak istemiyorum sizi... Anlayışınıza sığınıyorum, böyle idare edin beni
Böyle cumadan cumaya olmaz günlük paylaşım yapman lazım diyosanız listeden çıkartabilirsiniz...
Ses seda yok canım
Cumartesi bakma işini bile kimse üstüne almak istemiyor.
Köydeki eltim benim arabam yok. Bursadakiler köye getirsin gece bizde kalsın dedi. Burdakiler götürmek istemiyor.
Birisinin baba gibi bir derdi yok.
Yokmuş gibi davranıyor.
Digeride iki hafta götürdü. Iki haftadır götürmüyor.
Eşim yeğenlerini arıyor hangisi giderse o götürüyor.
Gece koydeki eltimde yatıyor.
Yemeğini benim kuzenim veriyormuş. Kaynim bizim koye gidip gitmiycegimiz belli degil denmiş. Esim babami yegeniyle gonderdikten sonra kaynimla eltim koye gitmişler.
Haftada 1 gün bakmak istemiyen 1 hafta hiç bakmaz.
E eboe haftasonu bile vakit bulamiyormusun girmeye .
@bengisu022 sen de uğra arada kuzum
Eliften sonra aklıma geliyorsun mesleki cagrisim
simeranya7 sen de uğra aksamlari bari. Alistirdiniz kendinizi özlüyoruz belki.
Tamam şişko kalın o sizin sorununuzama bir CEE denir bunca hukukumuz var .
illa kötü bişey anlamına gelmez zaten cnmselam kızlar hastaneden eve dönüyorum şuanda minibüs teyim önce sonuçlarımı
aldım sonra Dr yanına girdim gösterdim
sol memede 3 tane kitle var dd ultrason yazdı ayın 18 ine ultrason randevum var şuan şoktayım ağlasam gülsemmi çok tuaf bir duygu kapladı beni şaşkının şaka gibi. ......
@Jade21 kardeşin say zaten benden baska ne olur :)) hangimizin yuzu asık olsa digerimizin cani sıkılıyo.
Biraz icinin rahatlamasina vesile olduysam ne mutlu bana ♡
Mutlu haftalar canlar
illa kötü bişey anlamına gelmez zaten cnm
Inş.sonuçlar iyi çıkar
Ben kurusunu kullaniyorumTaze feslegeni kullandinizmi hic yemeklere?
Domatesin disinda neyle yakisir acaba?
nası güzel zayıfladıkça hareket lerin arttı aktifleşiyo insan demiDün çok yürüdüm 16000 adım atmisım. .
Kızlar bir türlü uyanmak bilmedi diye oğluma hadi dışarı çıkalım dedim gelmek istemedi. Haftaici bakamadigi icin haftasonu tablete sariyor.. ben de yengeme gittim. Çay içtik az sohbet ettik sonra Özkanlar pazarını dolaştımISILDURU ve @HasibeG bilir :)
Sonra eşim aradı işten çıkıyormuş bişey lazımmı dedi. Dışardayım dedim gelip alayım seni dedi .. Disarida onunla oturup birer çay daha içip eve geçtik.
Sonra kızım anne yürüyüşe çıkalımmı deyince.. onunla da 1 saat yürüdük anlatacakları varmış muhabbet eşliğinde..
Beyleyken beyle :))
ayy ben açamıyom kavanozu arkadaşı verdiii 1 kavanoz açsam yerimmm dibi görünürYuruyus yapip sonra sofrada ayva receli yiyen bonus senide unutmiyacaz.
1 corba kasigi vardi belki 1,5
geçen ben yaptım süt koydum kızacam diye 1 kase zoraki yedilerilk defa brokoli corbası yapıyorum inşallah güzel olur,
1 c0rba kaşığı un kavurun ya da krema koyun dıyor
koysam mı acaba , evdekilerde yiyecek çünküyesem bana artısı kötü mü oluyor
ona göre kendimi ayırayım
hiç takma karşı komşumda tesadüfen meme ucunu sıkınca sıvı gelmiş meğer kitle varmış ameliyat olduu şimdi iy temiz çıkıtı erken teşhis çok önemliii kötü bişey deildir inaşşahh ilaçlarla küçülüyo Allah şifa versinselam kızlar hastaneden eve dönüyorum şuanda minibüs teyim önce sonuçlarımı
aldım sonra Dr yanına girdim gösterdim
sol memede 3 tane kitle var dd ultrason yazdı ayın 18 ine ultrason randevum var şuan şoktayım ağlasam gülsemmi çok tuaf bir duygu kapladı beni şaşkının şaka gibi. ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?