Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amanınnnnn millett çok kocuman oldu yav umarım silebilirim kız candy hep senin başının altından çıktı bak haaa

ayyy çok tatlısın.. hatta çok tatlısınız.. :asigim: ayrıca hiçbirimiz öyle çok da kilolu görünmüyormuşuz yaa.. ne kilolu insanlar var

aaaa. x tra gel im geldiiii.. dün sipariş verdim bugün geldi.. amma da kocaman kremmiş

amanınnnnn millett çok kocuman oldu yav umarım silebilirim kız candy hep senin başının altından çıktı bak haaa

ben bu senin gönderdiğin nasıl silinir bilmiyorum habarın ola kaydirigubbakcemile3 bilen birine danışırız artık yapcak bişey yok..

hakkaten hepiniz çok güzel karılarsınız haa
tütüüüüü maşallahhhh

kaça aldın jeli candy
bende istiyorum dene bakalım bi göbek bölgende
benimde göbegimin etrafında can simiti varü

ne kıç ne göbek
ne oldugu belli olmayan cisim :roflol:

sür kız sür ama şöle parmak gibi msj aletleri var yuvarlak yuvarlak msj yaparak sür bakem iise yaza doru bende alayım hdi iisin bak

Maşallah denklem ikinizde pek tatlısınız bizim topicte çirkin kimse yok zaten bayanssulusmile

Bırak çirkini herkes pek bi güzel zemuszemus

ya evet bonusçum biz güzeliz ama çöp gibi yüzüne baksan korkarsın karılar dar kotla arkada vav dedirtiyor bizde herkesin bacısıyız

Fıstık.. sen de kara kaş kara göz.. çok hoş bi bayanmışsın.. :asigim: herkes koysa fotosunu baksak ne ka güzel olur.. sonra sileruk sempatiksalakcinni

Maşallah çok güzel gözler görüyorum, güzel göz hastasıyım. Allah nazarlardan saklasın.

ayy çok teşekkür ederim :kedi: çok incesiniz...:asigim:

yagmurgozlu;

tü tü tü meaaşallaa...opuyorumnanaktan

bende görmek istiyorum yaaa...:çok üzgünüm:

Maşallah denklem ikinizde pek tatlısınız bizim topicte çirkin kimse yok zaten bayanssulusmile

Bırak çirkini herkes pek bi güzel zemuszemus

valla Bonus aynen öyle cillop gibi herkes bide kimse kilolu görünmüyo boşuna mı dert ediyoruz nedir kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile ya da tüm topic yemeğin salçalısı kadının kalçalısı modunda kaydirigubbakcemile3 var ya kızlar ciddi söylüyorum biz topluca zayıflasak yer yerinden oynar hee afet oluruz hepimiz zemuszemus hıı zaten öyleyiz orası ayrı da zayıflarsak daha da süper olurhihoyyyt
adriana lima kimmiş püüüürtttttşakkıdı
hollywood kızları hepsi hikaye...:1closedeyes:
bu kadar gaz yeter yemek saaatiiiii :teytey:

Hepinize merhabalar hanımlar.

Ben hiçbirinizin resmini göremiyorum maalesef.İş yeri pc miz bu türlü aktiviteleri kısıtlıyor.

Yine de şansımı denemek için bir şeyler yapmaya çalıştım;ama yüklenmediğinden eminim

ne yapamadığımı bile göremiyorum sadece bir çarpı görünüyor.Artık kusura bakmayın.

Bu gün BONUS sayesinde topik pek bir tatlı ve sevinçli geldi banahihoyyythihoyyythihoyyyt.Bende ''ANKARA DAN

ABİM GELDİ'' modundayım.Çok yaşa BONUSCUĞUM:içelim::içelim:..

Dün ve bu gün yediklerimi yazayımda sorumluluk hissim kaybolmasın.

DÜN:

SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,peynir,domates,3 yeşil zeytin.
ARA: 2 kepek bisküvisi,bitki çayı
ÖĞLEN: 1 Kase yoğurt, 2 galeta
ARA: 2 Galeta,biraz peynir.
AKŞAM: 3 Küçük parça tavuk ızgara,yağsız salata
ARA: 1Su bardağı süt(şekersiz)

BUGÜN:

SABAH: 1 Dilim köy ekmeği,peynir,2 yeşil zeytin,maydonoz ve domates

ARA: 2 Kepek bisküvisi,bitki çayı

ÖĞLEN: 1 Tabak az yağlı ıspanak yemeği (kıymasız), 1/2 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği.

ARAPLAN): 2 Galeta ve biraz peynir.

AKŞAM (PLAN): 3 adet ızgara köfte,yağsız salata ve 1 su bardağı ayran.

ARA: (PLAN): 1 Meyva.

Umarım böyle de kapatırım günü.
Hepinize kolaylıklar diliyorum.

BEYZUS, pek iyi gidiyosun maşallah..

Haziran ayı ıstanbula gelme ihtimalimiz var..Eşim kesin gelicekde kızımın okul durumuna bağlı belki bende gelebilirim...

Metallica ve bir kaç rock grubunun konseri olucakmış istanbulda..Daha öncede söylemiştim benimki sıkı bir rockçu olduğu için herhangi bir aksilik olmazsa kesin gelir...
Benim içinde sizlerle yüz yüze tanışma fırsatım olur...Sadece okul faktörü düşündürüyor..

Son düzenleme:
cherry,
canım ailemdeki Feride'yi andırıyorsun..:)

kimliği belirlenemeyen bir cisim
:roflol:

89 a aldım.. yanında termal kemer diye bişey gönderdiler ama bişeye benzetemedim ben kaydirigubbakcemile3 bakalım işe yarayacak mı CADIARZU

YENACIĞIM;

İnşallah gelirsin.Görüşebilirsek çooooook mutlu olurum.hihoyyythihoyyytUygun olan İstanbullular da gelir.Çok güzel olur.:içelim::içelim:

Evet canım şimdilik iyi gidiyor.Devamı gelir umarım.Biliyorsun geçen ramazan 85 i görmüştüm.Sonrada hooooop 96....Allahım en kısa zamanda hepimizin istediği kiloya inmesini nasip eder inşallah......:Saruboceq::Saruboceq:

ay ay.. öğlen bi yedim bi yedim ki nasıl şiştiğime ben bile şaşırıyorum ya.. yeme alışkanlığım ne kadar değişmiş..

tavuk şiş sipariş ettim etlerini ayıkladım yedim.. bi de tavuk çorba yedim.. pidesine falan dokunmadım.. bi çorbanın yaninda bi ince dilim ekmek yedim o.. hımm iki de çiğ köfte.. yok yok haklıymışım şişmekte.. ama ben eskiden başlangıç diye yerdim bunu kaydirigubbakcemile3 şaşırmam normal benneyaptımki

ccumartesi amcama gidicem incelmek istiyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…