Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neden ki yaa gelenler var ama burdan kimse yok yukarda active denetimi yükle var yüklediniz mi onu

Öyle bişey yok ,göremedim ben...

Detay lütfen..Merak ettim gelmek istiyorum,çıkıcam çünkü işim var...

activeX bilgi çubuğu çıkıyo sağ tıklayıp activex yükle diyorsun biraz bekliyosun çıkıyo yükle diyorsun tekrar.. bi de sesi açmayı unutma ben unutmuşum da baya bi uğraştım saf gibi kaydirigubbakcemile3

candy yardım etcek hepinize

arkadaşlar linke tıkladıktan sonra dediklerimi yapın.. hadin gari sizi bekliyoz kaydirigubbakcemile5

altta gördüğüm herkesleri radyoda da göreyim hemen :)

ya evet bonusçum biz güzeliz ama çöp gibi yüzüne baksan korkarsın karılar dar kotla arkada vav dedirtiyor bizde herkesin bacısıyız
:roflol::roflol::roflol::roflol:
metalicamı akannehir
töee töbee başımaa metal yagacakk ne anlarlarr nan ondan

kimliği belirlenemeyen bir cisim
:roflol:

89 a aldım.. yanında termal kemer diye bişey gönderdiler ama bişeye benzetemedim ben kaydirigubbakcemile3 bakalım işe yarayacak mı CADIARZU
hadi bakalım bekliyorum gelişmeleri haftalık
hatta göbeginin resmin çek sempatiksalakcinni
bide sonrasında çekersin
geçenelrde ben çektim

aparetifti dimi önceden :d
bende dinlemek istiyorum hemen başlıyorum çalışmalara

anaam bikaç kişi daha söylemişti ezgi mola'ya benziosun diye benziyo muyum bilmem ki :uhm: kaydirigubbakcemile3
ay çok güzelsin sen ya
ewet o kızada benziyosun
aha kimlerin topikte olduğunu da görmüyorum tam oldu

:roflol::roflol: midyada giderken priinçtenmi oldun

Neyse arkadaşlar Cuma kilo bildirim saatinde buluşalım o zaman yaa.. radyo çok eğlenceli..

Arkadaşlar kimse olmadığı için çıktım. Cuma gününe ayarlayalım ben yada Bonus yayın yapar sizlerde dinlersiniz olur mu? Hem chat sayfası da acik olucağı için birbirimizi daha yakından tanıma olanağımız da olur :)

hadi bakalım bekliyorum gelişmeleri haftalık
hatta göbeginin resmin çek sempatiksalakcinni
bide sonrasında çekersin
geçenelrde ben çektim

töbe de kız.. çekmem ben biri görer falan aklinialirimsmile

aparetifti dimi önceden :d

evet iki pors. iskenderden sonra künefe de yerdim sonra da kardeşlerimin tabaklarından otlanırdım.. hey allahım ya kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: midyada giderken priinçtenmi oldun

valla ya.. kimse gelmedi.. ama cuma yapalım nolur.. nur ve bonus bize çalar istek parça isteriz onlardan.. hem sohbet kısmı da var.. yani gerçekten topiğimiz renklenir şenlenir..

bu mesajın aynısı ben yazdım ama gönderemedim sanırım Citol e laf yetiştiricem diye kaydirigubbakcemile3

beğendin mi? Bonus a hedaye edemedik ama neyse artık sonra telafi ederiz

beğendim tabi.. tüm topiğin orada olddduğunu düşünsene ne ka güzel olur.. hem daha rahat konuşma imkanımız bile olur yani topiğe nazaran.. cevap bile beklemek yok herkes orda iyi yani güzel.. bence sürekli yapmalıyız bunu.. topiğimiz şenlenir.. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…