cherry,
canım ailemdeki Feride'yi andırıyorsun..:)
Ben gelemedim..:)
neden ki yaa gelenler var ama burdan kimse yok yukarda active denetimi yükle var yüklediniz mi onu
anaam bikaç kişi daha söylemişti ezgi mola'ya benziosun diye benziyo muyum bilmem ki :uhm: kaydirigubbakcemile3
Öyle bişey yok ,göremedim ben...
Detay lütfen..Merak ettim gelmek istiyorum,çıkıcam çünkü işim var...
activeX bilgi çubuğu çıkıyo sağ tıklayıp activex yükle diyorsun biraz bekliyosun çıkıyo yükle diyorsun tekrar.. bi de sesi açmayı unutma ben unutmuşum da baya bi uğraştım saf gibi kaydirigubbakcemile3
candy yardım etcek hepinize
aha kimlerin topikte olduğunu da görmüyorum tam oldu
:roflol::roflol::roflol::roflol:ya evet bonusçum biz güzeliz ama çöp gibi yüzüne baksan korkarsın karılar dar kotla arkada vav dedirtiyor bizde herkesin bacısıyız
metalicamı akannehirBEYZUS, pek iyi gidiyosun maşallah..
Haziran ayı İstanbula gelme ihtimalimiz var..Eşim kesin gelicekde kızımın okul durumuna bağlı belki bende gelebilirim...
Metallica ve bir kaç rock grubunun konseri olucakmış istanbulda..Daha öncede söylemiştim benimki sıkı bir rockçu olduğu için herhangi bir aksilik olmazsa kesin gelir...
Benim içinde sizlerle yüz yüze tanışma fırsatım olur...Sadece okul faktörü düşündürüyor..
hadi bakalım bekliyorum gelişmeleri haftalık
kimliği belirlenemeyen bir cisim :roflol:
89 a aldım.. yanında termal kemer diye bişey gönderdiler ama bişeye benzetemedim ben kaydirigubbakcemile3 bakalım işe yarayacak mı CADIARZU
aparetifti dimi önceden :day ay.. öğlen bi yedim bi yedim ki nasıl şiştiğime ben bile şaşırıyorum ya.. yeme alışkanlığım ne kadar değişmiş..
tavuk şiş sipariş ettim etlerini ayıkladım yedim.. bi de tavuk çorba yedim.. pidesine falan dokunmadım.. bi çorbanın yaninda bi ince dilim ekmek yedim o.. hımm iki de çiğ köfte.. yok yok haklıymışım şişmekte.. ama ben eskiden başlangıç diye yerdim bunu kaydirigubbakcemile3 şaşırmam normal benneyaptımki
ccumartesi amcama gidicem incelmek istiyorum :çok üzgünüm:
bende dinlemek istiyorum hemen başlıyorum çalışmalarahttp://www.kadinlarkulubu.com/kk-radyo.html kızlar radyoya gelin
ay çok güzelsin sen ya
anaam bikaç kişi daha söylemişti ezgi mola'ya benziosun diye benziyo muyum bilmem ki :uhm: kaydirigubbakcemile3
aha kimlerin topikte olduğunu da görmüyorum tam oldu
Neyse arkadaşlar Cuma kilo bildirim saatinde buluşalım o zaman yaa.. radyo çok eğlenceli..
hadi bakalım bekliyorum gelişmeleri haftalık
hatta göbeginin resmin çek sempatiksalakcinni
bide sonrasında çekersin
geçenelrde ben çektim
aparetifti dimi önceden :d
:roflol::roflol: midyada giderken priinçtenmi oldun
Arkadaşlar kimse olmadığı için çıktım. Cuma gününe ayarlayalım ben yada Bonus yayın yapar sizlerde dinlersiniz olur mu? Hem chat sayfası da acik olucağı için birbirimizi daha yakından tanıma olanağımız da olur :)
beğendin mi? Bonus a hedaye edemedik ama neyse artık sonra telafi ederiz
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay çok güzelsin sen ya
ewet o kızada benziyosun
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?