Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

flaş ı yükledim
kk.radyo
yzıyo ama ses yok

ama yayın durdu şimdi nur gitti.. cuma günü yapıcaz.. en azından sen tamamsın arıza çıkmayacak.. hihoyyyt

ne cahılsın (daha az önce öğrendiği konuda hava atmaya çalışan smiley)

Son düzenleme:
yahu bi kadı için normal bacak kalınlığı kaç olmalı?

ne varsa kadınlar kulübünde var valla :enbuyukkk:

ama şöyle birşey var.. x tra gel in tanıtım cdsindeki kız (pek bi güzelce vücudu) onun bacak kalınlığı 54 cm.. ve çok hoş görünüyor.. benimki 65 civarı ama ben hiç hoş görünmüyorum.. kız büyük ihtimal 65 70 arası boylu poslu.. 10 cm sonra bu kadar güzel mi olacağım yani ben CADIARZU

şekerim bizim boylar aynı kilolar da aynı sayılır 7 kilo daha azım ben o kadar benim bacaklar 80 e yakın:1shok: ölçülerini bi yaz bakim merak ettim kaydirigubbakcemile3

şekerim bizim boylar aynı kilolar da aynı sayılır 7 kilo daha azım ben o kadar benim bacaklar 80 e yakın:1shok: ölçülerini bi yaz bakim merak ettim kaydirigubbakcemile3

bi bakim ajandama hemen bi saniye...

hımmmmmm..

cumadan cumaya ölçüyorum ben ama ölçüler biraz büyük utanıyorum şimdi.. yazayım alıntı yapmadan yorum yaz sileyim hemen :kedi:

sildimmmm eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
keşke cd de kızın kolunu da ölçselerdi de anlasaydım normali kaç? gelince ben bi kardeşimi soyup ölçeyim :roflol:

ya senin demi kardeşin zayıf
ya benimki tığ gibi aynı yemeklerle büyüdük allahım öküz gibi hamburger yer hala ama tayt giyebiliyor 60 kg olunca rejime başlıyo ööööö

ya benimki tığ gibi aynı yemeklerle büyüdük allahım öküz gibi hamburger yer hala ama tayt giyebiliyor 60 kg olunca rejime başlıyo ööööö

benimki biraz daha iricene senden ama normal yani benim istediğim gibi.. 68 kilo o kadar da boyu var 168 yani.. ben de 172 yim ondan 72 kilo olmak istiyorum

benimde abim kilo almak için uğraşıyo yahuu oooyy yaa biz seçilmiş insanlarız benceeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar, bende kiloluyum ve pkoluyum kardeşimse 1,70 50 kilo manken gibi. Birimiz anney birimiz babaya çekmişis sanırım akannehir

merhabalar...opuyorumnanaktan her ailede var demek kiolumunekankayizsmile aramıza katılsana sende gerçi kilon kaç bilmiyorum ama bekleriz yani olumunekankayizsmile bu arada geçmiş olsun Allah şifalar versin...:Saruboceq:

kızlar bi tek diyetle olmuyo ya.. ben de tek başıma sıkıya gelmiyorum açıkçası.. yürüyüş ve de egzersiz de yapalım.. ben yapmam kardeşim diyenler yapmasın.. (mesela ben başlarda öyle diyordum :)) ama yapmak isteyenler yapsın.. http://video.mynet.com/baby85_09/evde-egzersiz/310450/
bu videodaki egzersizler hoş göründü gözüme.. ben yapmak başlamak istiyorum programlı.. katılmak isteyenlerle bu cuma başlayalım ölçülerimizi alıp.. ne dersiniz..
guclubacismile

bende açılmıyo :1no2: şirkette olduğum için olabilir... eve gidince bakarım artık inşallah...hihoyyyt

bende açılmıyo :1no2: şirkette olduğum için olabilir... eve gidince bakarım artık inşallah...hihoyyyt

yine de açılmazsa ne var ne yok yazarım artık napalım :) ama nasıl yapıldığını görmek de önemli.. sen bi bak da ayarlarız :)

tamamdır olumunekankayizsmile ben işime döneyim iyi kaçamak yaptım yakalancam eyvahedigeldismile şimdilik by görüşürüz...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…