flaş ı yükledim
kk.radyo
yzıyo ama ses yok
ne varsa kadınlar kulübünde var valla :enbuyukkk:boyunuzun %20 si kadar olmalıymış alt bacağınızı en kalın baldır yerinden çepeçevre ölçüyorsunuz mesela benim boyum 1.74 bacak kalınlığım 34.8 cm. olmalı benimki 34cm. ama 34.8de olsa da yeterli olmaz gibi geliyor ince çünkü hoşuma gitmiyorbu bilgiyi bir yerde okudum sizde durum nedir kızlar ölçü olarak?
ama şöyle birşey var.. x tra gel in tanıtım cdsindeki kız (pek bi güzelce vücudu) onun bacak kalınlığı 54 cm.. ve çok hoş görünüyor.. benimki 65 civarı ama ben hiç hoş görünmüyorum.. kız büyük ihtimal 65 70 arası boylu poslu.. 10 cm sonra bu kadar güzel mi olacağım yani ben CADIARZU
şekerim bizim boylar aynı kilolar da aynı sayılır 7 kilo daha azım ben o kadar benim bacaklar 80 e yakın:1shok: ölçülerini bi yaz bakim merak ettim kaydirigubbakcemile3
ya senin demi kardeşin zayıf
ya benimki tığ gibi aynı yemeklerle büyüdük allahım öküz gibi hamburger yer hala ama tayt giyebiliyor 60 kg olunca rejime başlıyo ööööö
ya senin demi kardeşin zayıf
ya benimki tığ gibi aynı yemeklerle büyüdük allahım öküz gibi hamburger yer hala ama tayt giyebiliyor 60 kg olunca rejime başlıyo ööööö
Merhaba kızlar, bende kiloluyum ve pkoluyumbenimde abim kilo almak için uğraşıyo yahuu oooyy yaa biz seçilmiş insanlarız benceeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3[/FONT][/B]
Merhaba kızlar, bende kiloluyum ve pkoluyumkardeşimse 1,70 50 kilo manken gibi. Birimiz anney birimiz babaya çekmişis sanırım akannehir
kızlar bi tek diyetle olmuyo ya.. ben de tek başıma sıkıya gelmiyorum açıkçası.. yürüyüş ve de egzersiz de yapalım.. ben yapmam kardeşim diyenler yapmasın.. (mesela ben başlarda öyle diyordum :)) ama yapmak isteyenler yapsın.. http://video.mynet.com/baby85_09/evde-egzersiz/310450/
bu videodaki egzersizler hoş göründü gözüme.. ben yapmak başlamak istiyorum programlı.. katılmak isteyenlerle bu cuma başlayalım ölçülerimizi alıp.. ne dersiniz.. guclubacismile
bende açılmıyo :1no2: şirkette olduğum için olabilir... eve gidince bakarım artık inşallah...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?