Dun faik sonmezden t shirt tarzi bisey buldum onu giyecegim aramak spor oldu resmenCanım Faik Sönmez'de kesin bişey bulursun gerçi gereksiz pahalı ama yapıcak bişey yok birde Boynerde selin markaları var büyük beden çalışanlarına da sor iki markası daha var boynerdede adları aklıma gelmedi çeşit çok yaniii iki yeri gezsen acilinden bişey uydurursun ....
Bende klasik ve spor arası giyiniyorum iş için çeşit bulmak zor yıkanmaktan yıpranıyor şu an ayağımda spor ayakabı var ama ofise gidince az topuklu sivri burun bot giyiyorum geçen Collins den kot aldım bacak arası renk attı ve bütür pütür oldu gerimi götürsem diye düşünüyorum
Geri gotur bence ama surtunmeden diyip iade ediyorlar sucu sana atiyorlar ben de her zaman aliyorum sadece bu pantalonda mi surtunme var digerlerinde yok mi diyorum baska karsi cikiyorlar hakloysan sonuna kadar git bazi markalar itirazsiz aliyor onlari seviyorum kolay kolay da hata cikmiyorCanım Faik Sönmez'de kesin bişey bulursun gerçi gereksiz pahalı ama yapıcak bişey yok birde Boynerde selin markaları var büyük beden çalışanlarına da sor iki markası daha var boynerdede adları aklıma gelmedi çeşit çok yaniii iki yeri gezsen acilinden bişey uydurursun ....
Bende klasik ve spor arası giyiniyorum iş için çeşit bulmak zor yıkanmaktan yıpranıyor şu an ayağımda spor ayakabı var ama ofise gidince az topuklu sivri burun bot giyiyorum geçen Collins den kot aldım bacak arası renk attı ve bütür pütür oldu gerimi götürsem diye düşünüyorum
Bilmiyorum ama vok reklam goruyorumKızlar bonprix den alişveriş yapan var mi aranizda. Bişeyler beğendim almak istiyorum,kaliplari nasildir acaba
Esim de sevdi benim karnabarlar cok olunca kendine cesit yapmis@hergaf canım karnabaharı minik minik doğrayıp kısık ateşte zeytunyagda çevirdim sonra üzerine yumurta kırdım çok güzel oldu hem de çok tok tutuyor...
zayifligin gozu kor olsun@mavipatikler hastaymissin geçmiş olsun ..
Umarım daha iyisindir. ..
@HasibeG tebrik ederim emineyi :)
Iyilestilermi .?
74FRIDA kuzum kot sürtünmeden yipraniyor ağ kısmı maalesef...ama tek seferde olmasi hatalı olduğunu gösterir yıkamadan iade et yahut degistir...
Ben geçen sefer pazar da ihraç fazlası urunler oluyor ya dökme.. onları eselemeyi çok seviyorum. Orjinal Jean buldum aralarında :) çok ufak defosu var.. 40 beden ama ihraç mali olduğu için 42 44 e tekabül ediyor. . Şahane durdu üzerimde çok beğendim :) hemde taaaam 15 lira..
zayifligin gozu kor olsun
Günaydın kuzu evet önümüzdeki günlerde cumartesi olabilir bende Pazara gidicem hem kızım idmanlarda giymek için taytım kalmadı dedi hemde bişeyler bakıcam Collins den aldığım pantulon ilk giymede sorun çıkardı bu sezon tüm mağazalara baktım bana göre bişey Yok yaa Pazardan alıcam yada netten@mavipatikler hastaymissin geçmiş olsun ..
Umarım daha iyisindir. ..
@HasibeG tebrik ederim emineyi :)
Iyilestilermi .?
74FRIDA kuzum kot sürtünmeden yipraniyor ağ kısmı maalesef...ama tek seferde olmasi hatalı olduğunu gösterir yıkamadan iade et yahut degistir...
Ben geçen sefer pazar da ihraç fazlası urunler oluyor ya dökme.. onları eselemeyi çok seviyorum. Orjinal Jean buldum aralarında :) çok ufak defosu var.. 40 beden ama ihraç mali olduğu için 42 44 e tekabül ediyor. . Şahane durdu üzerimde çok beğendim :) hemde taaaam 15 lira..
Günaydın kuzu evet önümüzdeki günlerde cumartesi olabilir bende Pazara gidicem hem kızım idmanlarda giymek için taytım kalmadı dedi hemde bişeyler bakıcam Collins den aldığım pantulon ilk giymede sorun çıkardı bu sezon tüm mağazalara baktım bana göre bişey Yok yaa Pazardan alıcam yada netten
Nilüş bir kadın var büyük beden inanılmaz modern havalı ilginçtir seksii kadının havası da var belkide kardeşim sordu aayy ne güzel giyiniyorsun filan diyee canım ben İzmirde bir butiğim var ordan netten alıyorum dedii acaba nerden alıyor kadın aramızda naneli olduuu soramıyorum gerçi samimiyetimde yoktu hanii varmı öyle bildiğin mağaza nete satışı olan ?
Günaydın
Yenacım hiç de çaktırmadan soktun gözümüze yani
Güle güle giyin Faik Sönmez pahalı satıyor ama mallı o kadarda dayanıklı da değil gerçi o eskidendi şimdi ucuzda alsan pahalıda aldan anca bir mevsim giyebiliyorsun bilerek dandik yapıyorlar benimde var birkaç parça ödediğim rakama göre sorunlu mağazasına gittiğimde söyledim getirin dedi üşendim sonra kaynadı gittiDun faik sonmezden t shirt tarzi bisey buldum onu giyecegim aramak spor oldu resmen
Internette bi arattir subelerini bulabilirsin canim belkiNerde bulurum o markayi yarin aksam a kadar biseyler almam lazim kiyafet konusunda uyari alacam cok spor olmaya basladim uygun bisey bulamadigimdan alamiyorum takim im cok eskidi
Günaydın
möö möö
miyav miyav be ya..
Gunaydin
:))
Napmişlar sana böyle :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?