Nihayet özüme döndüm
Geçen hafta 90.4
Bugün 88.2
Fark 2.2
Yüzde 2.43
Spor 210 dk
Kilo bildirimim:
Cuma:....97,3
Bu cuma:95,700
Fark:...-1,600 gr
Sağol kuzum
canlarım harikasınız yaaa . valla çok sevindim. ne kadar güzel rakamlar bunlar
Sağol kuzum
Nerelerdesin sen yoksun hiç
Haklısın canım çalışırken zor. Geçmiş olsun canım dişin ağrıyomuş bu arada. Gittin mi doktora ihmal etme sakınevet bu aralar bir girip hemen çıkıyorum. çok yorgunum pınarcım. halim kalmıyor.
gitmedim de. tatile gidip geleyim inşallah dişleri kontrolden geçirteceğim. bazı dişlerim de sorun var. bir bu değil yaniHaklısın canım çalışırken zor. Geçmiş olsun canım dişin ağrıyomuş bu arada. Gittin mi doktora ihmal etme sakın
Aman ihmal etme. Zehir ediyo insana hayatı resmengitmedim de. tatile gidip geleyim inşallah dişleri kontrolden geçirteceğim. bazı dişlerim de sorun var. bir bu değil yani
aynen valla. mahvetti günümüAman ihmal etme. Zehir ediyo insana hayatı resmen
iyi akşamlar kızlar. tüm gün dişim sızladıhala da öyle. çok rahatsız ediyor
Iyi geceler kizlarrr
Gecmis olsun cnm
Gecen sene ya da ondan onceki sene tam hatirlayamadim 20lik disim kirildi izmire giderken nasil oldu anlamadim kendiliginden durduk yerde kirildi simdiye kadar hic dis sorunum olmamisti curuk kanal cekim vs neyse birkacgun sonra orasi hava almaya baslamis ama ben hayatimda boyle agri gormedim ki benim agri esigim yuksektir ilk defa agridan dolayi agladim neyse dr gittik ilac basladi duzeltme yapti hava almasin diye ilac bitince hendekte cektirmistirdim
Zor olur diş ağrısı cnm yaa çok geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar. tüm gün dişim sızladıhala da öyle. çok rahatsız ediyor
Çok teşekkür ederim fulyacım
canlarım harikasınız yaaa . valla çok sevindim. ne kadar güzel rakamlar bunlar
Giyinme odası bende istiyorum ama yatak odasıyla birleşik olucak aynı odada bir bölümde yani, ebeveyn banyom var darısı giyinme odasına :))Bölümlü yatak odası benim de favorim.
Bir de ebeveyn banyolu isterdim. .
Ona çözüm yok malesef canım annem 4 yıldır çekiyor gitmediği tedavi kalmadiBen bir film çekineyim dedim bunun filimi özelmiş heryer çekmiyormuş birde filimde bazenbellide olmuyormuş temografi çekinmem lazım mış kardeşim gerek Yok abla dedi kırık varsa amelyat olsan dahi tam iyileşme kaynama olmuyor o bölgede dedi kardeşimin dalı hemde kardeşim omurilikte uzman ikinci kez aynı yere darbe almam kötü oldu
Şimdilik günde 4 tane Parol
Kas kremleri ve buz uyguluycam
Geçmiş olsun simiSahi neymis benim mimim
baharnaz hatun ben zaten geçen sene Agustos’dan beri 10 kilo verdim ya yaw
artik vermiycekmişim enişte adayınız zayıflarsan boşarım kız seni diyo
yaw he he
benim bel yine tuttu işe gidemedim dr dayım
bugün az çen çen yapabilirim sizinle
üzledim nan sizi
Waw mefkurem -2.2 süpermiş tebriklerÇaba gösterip emek veren herkese tebrikler
Nihayet özüme döndüm
Geçen hafta 90.4
Bugün 88.2
Fark 2.2
Yüzde 2.43
Spor 210 dk
@Bonus
@74FRIDA
@simeranya7
Geçmiş olsun canlar
Yatağa merdiven dayarlarya temiz insanin hali baska iste hic aklima gelmazdi nasil temizleyecegim
Hoşgeldinizİyi akşamlar Maşallah çok güzel kilo vermiş arkadaşlar.
Sabah 3 dilin firinda kasarli ekmek 5 zetin şekersiz cay biraz yeşillik
Ara portakal,1 çk.balli bitki cayi
Ogle .bir kase yogurt corbasi,bir dil.ek.2 k.pbulgur pilavi 3 kasik et yemegi
Ara muz
Aksam bir tabak tavuklu patates yemegi bir tabak salata,bir dil.ek
Bundan sonra bir mandalin.yarim saat spor yapacam.
Ekmek bugun fazla oldu biraz.kendimi ekmegi birakmaya daha alistiramadim
Geçmiş olsun dişte ne zordur git hemen Dr.iyi akşamlar kızlar. tüm gün dişim sızladıhala da öyle. çok rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?