Geçmiş olsun canım neden öyle olduki acaba bilgisayar için gözlük kullanmak lazım herhaldeGözümün biri tamamen kapalı balon gibi oldu diğeri de zorlamaktan yanıyor. Doktor bi dolu test yaptı. 1 hafta daha çekecek gibiyim. Is de ekran gözümü çok zorluyor umarım şişen gözüm açılır.
Kuzum sana yazmışmıydım sabah aklımdaydı yazdıysamda bir daha yazayım tablolar için sağol elline emeğine sağlık öpüyorum@ISILDURU 81 TMM ANNADIĶ
huzurunmeraklisi ekliyim senide
Şimdiki gençler böyle cnmBenim ergenle kavga ettikgitti sinirli sinirli yattı yarın arkadaşıyla alışverişe gidicekmiş fazla para istedi yılbaşı çekilişi yapmış hem takımda hemde okulda birde doğumgünüsü var üstüne kendine bişeyler alıcakmış oldu canım banker Kastelli'nin yavrusumusun dedim kendine bişey alırsan sana hediye alamam dedim bir ondan bir bizden odasına gitti yattı nebiçim anne babasınız diyee söylene söylene gitti yattı. yine yaa beni yaa kendi arkadaşıyla Avm ye gidip gereksiz para harcatacak
kışın duş alıp çıkmıyorum. yoksa hastalıktan kurtulamam. havalar dengesiz ya o yüzden hasta oldum. inşallah geçer uzun sürmez.Geçmiş olsun tatlım dikkat et dinlen geçsin bendede tam bitmiyor işte hep az bir öksürük az bir burun akıntısı hele hele sabah duş alıp çıkıyorum bu kış arabada Yok toplu taşıma kullanıyorum Allahtan kış sert değil
Sizin bebişde hayırlısıyla gelsin inş.cnmKuzum sana yazmışmıydım sabah aklımdaydı yazdıysamda bir daha yazayım tablolar için sağol elline emeğine sağlık öpüyorum
Birde hala olucakmışsın Allah sağlıkla tamamına erdirsin bende teyze olucam amasenden erken olucam herhalde bebeğin odasını hazırlamaya başladık biz bebek odası alındı 2 haftaya kadar gelir odasının duvar kağıtlarınıda yaptırdık perdeler kaldı büyük parçaları haletmeye başladık şimdiden daha çok işimiz var çok
rabbim ferahlık versin inşAllahHayırlı geceler..Bonus eline emeğine sağlık, kilo veren azmeden tüm arkadaşlarım tebrik ederim hepinizi..
Betülün uykusu çok bozuldu yine, daha yeni uyuttum.. Evdeki huzursuzluktan etkileniyo galiba.. Gece de ağlıyo sürekli.. İyice kafayı kırma noktasındayım...
Doktora gittim pztesi gözüm hı açılmıyordu kurbağa gibiydim ilaçla açtılar biraz bugün daha iyi 1 tanesinde sıkıntı kaldı diğeri açıldı tamamen. Ama acaipti. Yılbaşı yemeginde sadece yedim başka bişey yapamadim çünkü dans etsem doğru dürüst göremiyorum Carp dur heryere fotolarda kotuydu cektirmedim. Sıfır moral. Gören ne oldu böyle diyor. Mikrop kapmis. Bugün gorebildigime bir kez daha sukrettim. Tek gözüme görüyorum artıkŞöyle yalandan bi temizlik yapsam ne güzel olur.havada kapalı soğuk tam yayilmalik. . Haftaiçi yapamadım ev dağıldı haliyle ..
Çay icem bi bardak daha sonra kalkayim mecburen.
cakil80 demek duzelmedi daha. Mikrobik olabilirmi doktor bişey demedimi. ?
Yemeğe gittinmi nasıl geçti. .
Ben çok eğlenirim yılbaşı yemeklerin de senin hastalığa denk gelmesi kötü olmuş. .
Rapor yoktu o halde calistim çok kötü oldu iyice yandı kızardı belki ondan geç iyileşiyor. Zorlaya zorlayaInş.çabuk geçer cnm
Rapor aldınmı böyle işe falan gitme
Allah şifa versin
Geçmiş olsun ne oldu belin miKızlar eksik olmayın sağolun bugün daha iyiyim evdede olsaydım tam gün yatıcaktım gidip biraz işime gücüme baktım iyi oldu .bugün düne göre çok daha iyiyim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Annem öyle durumlarda bana ütü yaptırır karşılığında para verirdi. Daha fazla paraya ihtiyaç varsa o hafta tüm bulaşıgi ben yikardim yine verirdi. Harçlık dışında bişey istersem karşılığında çalışmam gerekiyordu. Onda da belki ise yarar. Artık kafam da su oluşmuştu almak istediğim şey 2 sepet ütü yapmaya değer mi o kadar ihtiyacım var mı o fikir güzel oturdu kafama. İlkokulda haftalik harçlık alırdım ortaokulda aylık oldu para biterse calisirdim.Benim ergenle kavga ettikgitti sinirli sinirli yattı yarın arkadaşıyla alışverişe gidicekmiş fazla para istedi yılbaşı çekilişi yapmış hem takımda hemde okulda birde doğumgünüsü var üstüne kendine bişeyler alıcakmış oldu canım banker Kastelli'nin yavrusumusun dedim kendine bişey alırsan sana hediye alamam dedim bir ondan bir bizden odasına gitti yattı nebiçim anne babasınız diyee söylene söylene gitti yattı. yine yaa beni yaa kendi arkadaşıyla Avm ye gidip gereksiz para harcatacak
Paradan geçti sanırım. Para o kadar pis ki anlatamam size saat başı makinaları biriken kiri görmeniz midenin bulanir onun içi ben hiç para tasimiyorum sadece 20 tl olur çantamda o da acil taksi için tiksindim resmen pisinden.Geçmiş olsun canım neden öyle olduki acaba bilgisayar için gözlük kullanmak lazım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?