Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım neden öyle olduki acaba bilgisayar için gözlük kullanmak lazım herhalde

Kuzum sana yazmışmıydım sabah aklımdaydı yazdıysamda bir daha yazayım tablolar için sağol elline emeğine sağlık öpüyorum

Birde hala olucakmışsın Allah sağlıkla tamamına erdirsin bende teyze olucam amasenden erken olucam herhalde bebeğin odasını hazırlamaya başladık biz bebek odası alındı 2 haftaya kadar gelir odasının duvar kağıtlarınıda yaptırdık perdeler kaldı büyük parçaları haletmeye başladık şimdiden daha çok işimiz var çok

Şimdiki gençler böyle cnm
Her istediklerini yaparsan iyisin
Bi kere hayır de, senden kötüsü yok

kışın duş alıp çıkmıyorum. yoksa hastalıktan kurtulamam. havalar dengesiz ya o yüzden hasta oldum. inşallah geçer uzun sürmez.

Sizin bebişde hayırlısıyla gelsin inş.cnm
Bizimkiyle araları fazla olmıcak

Bugün öğleden sonra çocuk geldi
Bide 2 gündür wc ye çıkamıyomuş
Armut hurma falan yedi
Sonunda amacımıza ulaşıp k...lara bay bay dedik

Menümmm

8.45
1 soğanlı yumurta
2 kş lor
5 zeytin
1 tb baget ekm.(2 dil ekm değerinde)

18.00
Yarım çb.y.mercimek +yarım çb.kineoyla
Mercimek köftesi gibi yaptım
Içinde maydonoz, taze soğan
2 s.b.tuzsuz ev ayranı
(yanında salata güzel olurdu ama malzemem yoktu)))

Biliyorum sabah akşam arası çok fazla
Acıktımda zaten
Ama çocukla wc nöbeti git gel yapınca yemeğimi geç yapabildim

Su 2.5 lt den fazla

rabbim ferahlık versin inşAllah

Doktora gittim pztesi gözüm hı açılmıyordu kurbağa gibiydim ilaçla açtılar biraz bugün daha iyi 1 tanesinde sıkıntı kaldı diğeri açıldı tamamen. Ama acaipti. Yılbaşı yemeginde sadece yedim başka bişey yapamadim çünkü dans etsem doğru dürüst göremiyorum Carp dur heryere fotolarda kotuydu cektirmedim. Sıfır moral. Gören ne oldu böyle diyor. Mikrop kapmis. Bugün gorebildigime bir kez daha sukrettim. Tek gözüme görüyorum artık

Annem öyle durumlarda bana ütü yaptırır karşılığında para verirdi. Daha fazla paraya ihtiyaç varsa o hafta tüm bulaşıgi ben yikardim yine verirdi. Harçlık dışında bişey istersem karşılığında çalışmam gerekiyordu. Onda da belki ise yarar. Artık kafam da su oluşmuştu almak istediğim şey 2 sepet ütü yapmaya değer mi o kadar ihtiyacım var mı o fikir güzel oturdu kafama. İlkokulda haftalik harçlık alırdım ortaokulda aylık oldu para biterse calisirdim.

Geçmiş olsun canım neden öyle olduki acaba bilgisayar için gözlük kullanmak lazım herhalde
Paradan geçti sanırım. Para o kadar pis ki anlatamam size saat başı makinaları biriken kiri görmeniz midenin bulanir onun içi ben hiç para tasimiyorum sadece 20 tl olur çantamda o da acil taksi için tiksindim resmen pisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…