Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizdede oyuncak krizi var bu ara babaları ne begenseler alıyor sinir oldum b... Çıktı bu işin gereksiz aynilarindan var halbuki boşa para

Güle güle alın kucağınıza inşallah

Günaydın mutlu pazarlar

Rapor yoktu o halde calistim çok kötü oldu iyice yandı kızardı belki ondan geç iyileşiyor. Zorlaya zorlaya
Güzelim niye böyle yapıyosun gözünü dinlendirmen lazım
Hatta mikrop kaptığı için dışarı çıkman bile doğru değil

Bikere tv de göstermişlerdi wc kadar bakteri varmış

Çok istikrarlıyim nilü bilen bilir
demekki ben seni 7 lerde görmek istiyomuşum

74FRIDA her yere nasil yetisicen elini versen kolunu alamazsin.

Benim oglanda sadece bi cekilise katilmis zaten onuda batirdilar bozdular diyo. Herkes soruyomus birbirine ne istiyosun diye.
Bastan konustuk kendide biliyo zaten devlet okuluda olsa kendi sinifi zengin kesime giriyor bize gore. Kimseyle yarisacak durumda degiliz yaslarina uygun bi hediye alicaklar babasiyla o kadar.

Bide bizim 8.sinif mezuniyetleri var sizin gecen seneydi dimi okul degil sinif ogretmeni yapiyo bunu.
130 lira demisler kisi basi dj gelirse 180.
Parasi mesele degil su an elimiz dar ama iyi bisey olsa 130 u gormiycem bi sefer olucak diycemde ne oldugu belli degil.

Nerde dedim once onu ogrenin. Radisson var ya k.cekmece nikah sarayinin ordaki onda yapcaklarmis.
Yani 8.sinif cocuklari icin cok sacma bi yer geldi bana benmi yanlisim?
Dunya kadar onlarin yasina uygun yer varken otel restorani ne alaka bilmiyorum.
Vardir bi cikarlari mutlaka birinin tanidigidir bi faydasi dokuncaktir aksi takdirde bi mantigi yok.

Bize uygun degil katilmiycak iste. Bende isterdim ailecek olacagimiz bi ortam olsun diye.
Yakin bi arkadasi var onunla bi kutlama yapicaklar sadece.

Bu yasta bile herseyin paraya gosterise dokulmesi en tiksindigim sey.
Birde okulda gorus farkini cok fazla yasiyolar son haftalarda oglumda arada kalmis damarina basmislar diyim sesi cikmis sinifta ve hocalari tavir almis.
Hoca olarak sen siyasete girersen ve abartirsan illaki onlarinda bi cevabi olucak.
Zaten en heycanli ve ben fikir sahibiyim kafasindaki zamanlari. Sessiz kalmasi nasil beklenir hangi ogrenci sessiz kalmis?

Okumus insan dersin ama o kadar basitlerki. Dislandigi bi ortamda olmayi oda istemiyo su an.
Ben kapaliyim biliyosunuz. Emrenin ogtetmenlerinden bazilari benim gibiler okula girdikce bunlar niye okula geliyo diyomus :)) hemde esime diyolarmis :)))
Gorse bi kasik suda bogacak cinsten.
Boyle uc noktada yasadiklari icin derse bile yansitiyolar bunu yazik aldiklari egitime.

Ne diyim laf lafi acti lafta g.... acti

Mutlu pazarlar olmuştur insallah zira akşam olmak üzre. :)
Kapalı yağmurlu bir izmir gününden Merhaba.
Babası kızını almaya gitti havalanına ben de balkonda çay ve içiyorum

Yarın için oglanin okuluna kurabiye yapıcam damla cikolu yerli mali haftası nedeniyle. . Böyle günler de veliler dolusuyor sınıfa çok sinir oluyorum. Annesi gelmeyen çocukları düşünseler keşke ..

E eboe cakil80 kızım teyzesiyle haftasonu gezmesi yaptı ankaraya.cuma aksami gittiler bugün dönuyorlar inmek uzereler. .

60kiloyum 1 kaşık tarhanayi az suyla açtım tuz ve 1 yumurta ekleyerek tavada krep formun da pişirdim. .
Yalnız dereotu maydanoz yahut peynir de eklense daha zenginleşir. .

Son düzenleme:
Herkes aynı fikir de aynı görüşte aynı kıyafetle olsaydı ne sıkıcı olurdu hayat..
Farklılıklardir bizi biz yapan özgür yapan..
Buna kültür farkı , inanç farkı,mezhep farkıda dahil..
Ne esaslı konuştum ellam. .

74FRIDA oglanin sınıfı da yapmış çekiliş bazı veliler öğrenince çıkmış çekilişten günah diye.. sonra öğretmen tekrar yapmış çekiliş. Ilk çekilişte en sevdiği arkadaşı çıktı diye çok seviniyirdu barış. Sonradan değişti tabii mutsuz oldu :)

Bizim de spor salonun da yapmışlar hoca mesaj attı sizi de dahil ettim nilüfer hanim.
Dedim tamam hocam :)
20 lira değerin de hediye alınicakmis. .
Böyle daha iyi oldu sonra kadınların lafı çok o bana bunu ben onu aldım deyip laf ederler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…