Yok beybisi hiç 7 görmedim henüz en az kilom 80.2 idiIşılll sen 7 lerden geri 8 leremi çıktın cnm
Şimdiden yarınki cısslar afiyet olsun du
Çok istikrarlıyim nilü bilen bilirIşıl 7 leri gormediki 80 - 82 arası gidip geliyor. :)
Ceviz ye b12 al demirde tabi az yiyince vücut vitaminsiz kaldı zaarOlabilir. Benim kafa gidik artık ..
Unutganim çok fazla..
FarkettimMerak ettim listelere baktım
Ben yanlış hatırlamışım
80 le izine ayrılmış 18 ağustosta
Kızz ışıl kilon dert olduydu
Bizdede oyuncak krizi var bu ara babaları ne begenseler alıyor sinir oldum b... Çıktı bu işin gereksiz aynilarindan var halbuki boşa paraBenim ergenle kavga ettikgitti sinirli sinirli yattı yarın arkadaşıyla alışverişe gidicekmiş fazla para istedi yılbaşı çekilişi yapmış hem takımda hemde okulda birde doğumgünüsü var üstüne kendine bişeyler alıcakmış oldu canım banker Kastelli'nin yavrusumusun dedim kendine bişey alırsan sana hediye alamam dedim bir ondan bir bizden odasına gitti yattı nebiçim anne babasınız diyee söylene söylene gitti yattı. yine yaa beni yaa kendi arkadaşıyla Avm ye gidip gereksiz para harcatacak
Güle güle alın kucağınıza inşallahKuzum sana yazmışmıydım sabah aklımdaydı yazdıysamda bir daha yazayım tablolar için sağol elline emeğine sağlık öpüyorum
Birde hala olucakmışsın Allah sağlıkla tamamına erdirsin bende teyze olucam amasenden erken olucam herhalde bebeğin odasını hazırlamaya başladık biz bebek odası alındı 2 haftaya kadar gelir odasının duvar kağıtlarınıda yaptırdık perdeler kaldı büyük parçaları haletmeye başladık şimdiden daha çok işimiz var çok
Güzelim niye böyle yapıyosun gözünü dinlendirmen lazımRapor yoktu o halde calistim çok kötü oldu iyice yandı kızardı belki ondan geç iyileşiyor. Zorlaya zorlaya
Bikere tv de göstermişlerdi wc kadar bakteri varmışParadan geçti sanırım. Para o kadar pis ki anlatamam size saat başı makinaları biriken kiri görmeniz midenin bulanir onun içi ben hiç para tasimiyorum sadece 20 tl olur çantamda o da acil taksi için tiksindim resmen pisinden.
demekki ben seni 7 lerde görmek istiyomuşumÇok istikrarlıyim nilü bilen bilir
Sorma avm de peşindeyim kabinde bişeyler deniyor bende oturacak yer buldum bekliyorum:))Şimdiki gençler böyle cnm
Her istediklerini yaparsan iyisin
Bi kere hayır de, senden kötüsü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?