60kiloyum 1 kaşık tarhanayi az suyla açtım tuz ve 1 yumurta ekleyerek tavada krep formun da pişirdim. .
Yalnız dereotu maydanoz yahut peynir de eklense daha zenginleşir. .
Dikkat et canm ye ama abartmadan .her yediginden bir lokma bile az yesen kardır.benim de bu hafta kalabalk bi grup gelecek.sarmali dollmali ağır ikramliklar hazirlayacam.bu arada 92 ilediyete. Başlayıp 94 olmayı basardmGüzel haftasonlari hepinize kizceler, Dün kv geldi bugünde lahmacun yaptım yedik valla ne yalan söylim yarinada var
evim temizlendi halılar tamam pazartesi perdelerim gelicek salı günüm var bisuru ikram yapicam güzel tarifleri olanlardan fikirlerinizi beklerim ne mamalar hazırlasam acaba ?
Of of konu çok dağılmış :) ne diyim bilemedim74FRIDA her yere nasil yetisicen elini versen kolunu alamazsin.
Benim oglanda sadece bi cekilise katilmis zaten onuda batirdilar bozdular diyo. Herkes soruyomus birbirine ne istiyosun diye.
Bastan konustuk kendide biliyo zaten devlet okuluda olsa kendi sinifi zengin kesime giriyor bize gore. Kimseyle yarisacak durumda degiliz yaslarina uygun bi hediye alicaklar babasiyla o kadar.
Bide bizim 8.sinif mezuniyetleri var sizin gecen seneydi dimi okul degil sinif ogretmeni yapiyo bunu.
130 lira demisler kisi basi dj gelirse 180.
Parasi mesele degil su an elimiz dar ama iyi bisey olsa 130 u gormiycem bi sefer olucak diycemde ne oldugu belli degil.
Nerde dedim once onu ogrenin. Radisson var ya k.cekmece nikah sarayinin ordaki onda yapcaklarmis.
Yani 8.sinif cocuklari icin cok sacma bi yer geldi bana benmi yanlisim?
Dunya kadar onlarin yasina uygun yer varken otel restorani ne alaka bilmiyorum.
Vardir bi cikarlari mutlaka birinin tanidigidir bi faydasi dokuncaktir aksi takdirde bi mantigi yok.
Bize uygun degil katilmiycak iste. Bende isterdim ailecek olacagimiz bi ortam olsun diye.
Yakin bi arkadasi var onunla bi kutlama yapicaklar sadece.
Bu yasta bile herseyin paraya gosterise dokulmesi en tiksindigim sey.
Birde okulda gorus farkini cok fazla yasiyolar son haftalarda oglumda arada kalmis damarina basmislar diyim sesi cikmis sinifta ve hocalari tavir almis.
Hoca olarak sen siyasete girersen ve abartirsan illaki onlarinda bi cevabi olucak.
Zaten en heycanli ve ben fikir sahibiyim kafasindaki zamanlari. Sessiz kalmasi nasil beklenir hangi ogrenci sessiz kalmis?
Okumus insan dersin ama o kadar basitlerki. Dislandigi bi ortamda olmayi oda istemiyo su an.
Ben kapaliyim biliyosunuz. Emrenin ogtetmenlerinden bazilari benim gibiler okula girdikce bunlar niye okula geliyo diyomus :)) hemde esime diyolarmis :)))
Gorse bi kasik suda bogacak cinsten.
Boyle uc noktada yasadiklari icin derse bile yansitiyolar bunu yazik aldiklari egitime.
Ne diyim laf lafi acti lafta g.... acti
Ciddi misiiiiinnnn.. İnanamıyorum şuan.. Onun annesi de kapalı aslında. Ne diyim hazımsızlıklarında boğulsunlar.
74FRIDA oglanin sınıfı da yapmış çekiliş bazı veliler öğrenince çıkmış çekilişten günah diye.. sonra öğretmen tekrar yapmış çekiliş. Ilk çekilişte en sevdiği arkadaşı çıktı diye çok seviniyirdu barış. Sonradan değişti tabii mutsuz oldu :)
Bizim de spor salonun da yapmışlar
sağol canım ne güzel dilekler ne güzel temeniller öyle güzel yazmışsınki hislerimizi dile getirmişsin afa sığınmak Yok varol keyifle okuduk işteİyi akşamlar hanimlar
Nasil gidiyor gunler,diyetler.
Hala,teyze olanlar gozunuz aydin,sağlicakla doğsunlar inşallah yeğenleriniz,omürleri hayırlı ve uzun olsun.
Hasta olanlar dikkat ediniz lutfen sizler sevdikleriniz ve bizim için onemlisiniz,bol bol dinlenin,işler yetişir bir şekilde nasil olsa.
Bunalanlar,sıkılanlar Allah içinize ferahlik versin,sıkıntilarınizı gidersin inşallah. Güneş herzaman doğar, karanliklar sabahin aydinliğina mahkum olur,geçecek herşey
Yorgun olanlar,az rolantiye alin kendinizi,dünyanin bütün yükünü sirtlanamayız değil mi.
Bahanelere siğınıp yolumuzdan donmeyelim. İrademizi bozmayalim ,zayıflamaya devam edelim lütfen
Ve en son olarakta birbirimizi sevelim,olduğumuz gibi kabul edelim. Hata yapmak insanlara mahsusdur, yaradan hatasizdir ancak. Asil düşmanlarımıza karşı birleşim ve beraber olalım derim ben,@YENA da zaten söylenecekleri ne güzel söylemiş,bilge hatun vesselam.
Çok konuştum ,affınıza siğınıyorum .
Güzel yaaa hediyeleşsinler sorun yokta ben ile çocuk alınca mutlu olsun diye çok uğraşıyorum bulamıyorum bişey alamadıkta zaten :)) bir bana bir kıza birer bluz aldık şimdide idmandayım kızı bekliyorum bitince eve gidicez yoruldum74FRIDA oglanin sınıfı da yapmış çekiliş bazı veliler öğrenince çıkmış çekilişten günah diye.. sonra öğretmen tekrar yapmış çekiliş. Ilk çekilişte en sevdiği arkadaşı çıktı diye çok seviniyirdu barış. Sonradan değişti tabii mutsuz oldu :)
Bizim de spor salonun da yapmışlar hoca mesaj attı sizi de dahil ettim nilüfer hanim.
Dedim tamam hocam :)
20 lira değerin de hediye alınicakmis. .
Böyle daha iyi oldu sonra kadınların lafı çok o bana bunu ben onu aldım deyip laf ederler..
Amin sağlıkla inşallah canım sağolGüle güle alın kucağınıza inşallah
Evet insan üzülüyor bağzen fazlasını ihtiyacı olan çocuklara verirsin sende ...Bizdede oyuncak krizi var bu ara babaları ne begenseler alıyor sinir oldum b... Çıktı bu işin gereksiz aynilarindan var halbuki boşa para
Yok canım bel değil ikinci kez Totomun üzerine düştüm kuyruk sokumu kemiğim ağrıyorGeçmiş olsun ne oldu belin mi
Evet mefkuşum bizimki mart sonu nisan başı gibi olucak herhalde sağlıkla gelsinler inşallahSizin bebişde hayırlısıyla gelsin inş.cnm
Bizimkiyle araları fazla olmıcak
Geçmiş olsun canım dikkat efin kendinizeYok canım bel değil ikinci kez Totomun üzerine düştüm kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor
Sende dikkat et hergün parayla haşırneşirsin ellerini bol bol sabunla
Benim mod bugün yerlerde. Bi şarkı dinledim bütün modum düştü bi saate yakın ağladım sebep de yok.çok dolmuşum sanırım. Eşimi bugün aramadım hiç, kendi aradı hemen anladı sesimden yemek yaptırmadı otelden bişeyler getirdi sağolsun. Akşamdan beri beni güldürmek için yapmadığı kalmadı garibim.hani spor yapınca mutluluk hormonu salgılanıyodu hiçbir işe yaramadı.kendi halimde oturuyorum bi şarkı daha çalsa valla ağlarım bi müslüm mü açsam yanına da bi duble rakı
İnşallah ben de kuş gibi uyanırım. Allah eşimden razı olsun hakkaten. O olmasa şu gurbet çekilmezdibazen ağlamak cok güzel geliyor insana, ertesi gün kuş gibi hafiflemiş kalkıyor insan, tabi sevdiceği de destekci ise dadından yenmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?