Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dikkat et canm ye ama abartmadan .her yediginden bir lokma bile az yesen kardır.benim de bu hafta kalabalk bi grup gelecek.sarmali dollmali ağır ikramliklar hazirlayacam.bu arada 92 ilediyete. Başlayıp 94 olmayı basardm

Of of konu çok dağılmış :) ne diyim bilemedim

Sistemin bize yaşattığı durumlar işte

İyi akşamlar hanimlar
Nasil gidiyor gunler,diyetler.
Hala,teyze olanlar gozunuz aydin,sağlicakla doğsunlar inşallah yeğenleriniz,omürleri hayırlı ve uzun olsun.
Hasta olanlar dikkat ediniz lutfen sizler sevdikleriniz ve bizim için onemlisiniz,bol bol dinlenin,işler yetişir bir şekilde nasil olsa.
Bunalanlar,sıkılanlar Allah içinize ferahlik versin,sıkıntilarınizı gidersin inşallah. Güneş herzaman doğar, karanliklar sabahin aydinliğina mahkum olur,geçecek herşey
Yorgun olanlar,az rolantiye alin kendinizi,dünyanin bütün yükünü sirtlanamayız değil mi.
Bahanelere siğınıp yolumuzdan donmeyelim. İrademizi bozmayalim ,zayıflamaya devam edelim lütfen
Ve en son olarakta birbirimizi sevelim,olduğumuz gibi kabul edelim. Hata yapmak insanlara mahsusdur, yaradan hatasizdir ancak. Asil düşmanlarımıza karşı birleşim ve beraber olalım derim ben,@YENA da zaten söylenecekleri ne güzel söylemiş,bilge hatun vesselam.
Çok konuştum ,affınıza siğınıyorum .

Selamün aleykümm
ben geldimmm accuk pert oldum ama yıkılmadım burdayım...iki gündür misafirim vardı az önce herkesi uğurladım eşimde annemleri bırakmaya gitti oğlanıda taktım peşine az dinleneyim dedim ama karı kısmısı iş varken yan gelip yatabilir sankide...biraz ortalık topladım falan ama mutfağım duruyo yoruldum bıraktım...@yena cım misafirler için bi ton hazırlık yaptım ama hiç biri tarhana krep kadar güzel olmadı (tarif için teşekkürler)aksilikler üstüste biri yandı biri pişmedi biri taştı derken gıcık bi gün oldu ama öğleden sonra moralmen toparladım baya...

yoğun gecen bi pazardan hayırlı akşamlar,

sabah kahvaltısı 1 kızarmış yumurta - oğlum tostunun yarısını yemedi ben yedim - salata - domates

ara öğün kuru meyve - yulaf bar
sonrası yoğun müşteriler gel gitler kahveler ile devam ettim

akşam 1 kase şehriye corbası - 4- çatal patates kızartması - bi kaç parca kırmızı et - salata
yeşil çay
su su su su

sağol canım ne güzel dilekler ne güzel temeniller öyle güzel yazmışsınki hislerimizi dile getirmişsin afa sığınmak Yok varol keyifle okuduk işte

Güzel yaaa hediyeleşsinler sorun yokta ben ile çocuk alınca mutlu olsun diye çok uğraşıyorum bulamıyorum bişey alamadıkta zaten :)) bir bana bir kıza birer bluz aldık şimdide idmandayım kızı bekliyorum bitince eve gidicez yoruldum

Bizdede oyuncak krizi var bu ara babaları ne begenseler alıyor sinir oldum b... Çıktı bu işin gereksiz aynilarindan var halbuki boşa para
Evet insan üzülüyor bağzen fazlasını ihtiyacı olan çocuklara verirsin sende ...
Bende geçen gün evdeki kitaplığı boşaltım çocuk kitaplarını ihtiyacı olan çocuklara gönderdim

Benim mod bugün yerlerde. Bi şarkı dinledim bütün modum düştü bi saate yakın ağladım sebep de yok.çok dolmuşum sanırım. Eşimi bugün aramadım hiç, kendi aradı hemen anladı sesimden yemek yaptırmadı otelden bişeyler getirdi sağolsun. Akşamdan beri beni güldürmek için yapmadığı kalmadı garibim.hani spor yapınca mutluluk hormonu salgılanıyodu hiçbir işe yaramadı.kendi halimde oturuyorum bi şarkı daha çalsa valla ağlarım bi müslüm mü açsam yanına da bi duble rakı

bazen ağlamak cok güzel geliyor insana, ertesi gün kuş gibi hafiflemiş kalkıyor insan, tabi sevdiceği de destekci ise dadından yenmez :)

bazen ağlamak cok güzel geliyor insana, ertesi gün kuş gibi hafiflemiş kalkıyor insan, tabi sevdiceği de destekci ise dadından yenmez :)
İnşallah ben de kuş gibi uyanırım. Allah eşimden razı olsun hakkaten. O olmasa şu gurbet çekilmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…