Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sende valla 18 gibisin gerçi yaşın küçük zaten çıtırsın amma o rsim daha bi çıtır seni 130 kg iken düşünemiyom kız candykaydirigubbakcemile2

ya alakasız olcek amma bişi diycem hani şu sirkemiz varya hani içiyoz zayıflıyos felan başka bi topikte de ayaklara faydalı olduğunu okumuştum az önce denedim sonuç harika ya yaz geliyor yapın sizde kızlar 1 fincan sirke bir tutam tuz ile leğene koyup ayaklarımı beklettim sonra ponza ile güzelce ovdum duruladım kuruladım anaa kaymak gibin oldu valla bide kremleyip çorap giydim ay süper ya normalde kazık gibidir benim topuklar valla paylaşıyım dedim hanımlar

bide bugün acayip hafif bir yemek yaptım şöle
bir bardak bulguru bol su ile tencereye koydum kaynayınca içine ispanak yaprakları attım bolca 10 dk pişirip kaapattım sonra yoğurtlayıp yedim hem tok tutuyor hem kolay ara öğün deyin salata deyin adı herneyse artık

kız candy sen 5 de çıkıyon sanırım ne güzel işin ii vlla bu devirde şanslısın kız
ben genede senin nişanlını pardon sözlünü merak ediyom kız ciddi değilsen seni bizim aileye alalım valla

burda hava çok soğuk hatta kar bile yağdı biraz benim yürüyüş aksadı haliyle çünki kızmıda çıkarıyodum üşür hasta olmasın bie kıyamam daha küççük teyzeleri minikim çok dadluu valla anası gibi şişko olmaz inşallah

merhabalar...opuyorumnanaktan her ailede var demek kiolumunekankayizsmile aramıza katılsana sende gerçi kilon kaç bilmiyorum ama bekleriz yani olumunekankayizsmile bu arada geçmiş olsun Allah şifalar versin...:Saruboceq:
Ben de 88-91 arasında gidip geliyorum, 1.68 boyundayım.25 yaşındayım. Üniversitede fln 59-62 kilo civarındaydım. 4 sene evvel düzensiz yemek, uyku, adet derken kilo almaya başladım. Çok yoğun bir işim vardı sürekli çalışıyordum. Satlerce yemek yemez, birden bire yer abartırdım fln derken 91 e çıktım. Evleneceğim zaman sürekli rejim, spor ve paralı yöntemlerle kilo verdim. Düğünümde istediğim gelinliği rahatça giyebildim. Evlenince rejimi bıraktım ve yine 90 a geldim. Birsürü testler yaptırdım neden bu sürekli kilo artışı ama birşley çıkmadı. Evlendikten sonra çıktı ki pko varmış, muhtemelen ondan. Bir de gut var. Zayıfken birden kilo almak çook kötü birşey. Üniden arkadaşlarımla karşılaşıyordum inanamıyorlardı bu sen misin diye, moralim daha da bozuluyordu. Artık kilolarımla barıştım ama şimdi de çocuk istiyorum o nedenle verme çabasındayım. Ama hamile kalmak için tedavi olduğumdan da spor egzersiz yapmıyorum ya hamile kaldıysam da düşerse ihtimaline karşı. Benim hikayem de böyle arkadaşlar bu forumu bulduğuma sevindim zemuszemus sanırım birbirimizi iyi anlarız

yaa evet acayip soğuk valla donuyorum bende burda hava güneşli kar yağıyo bi garipCADIARZU anasının nesi varmış alla allaalsanaalsanasmile çok şükür halimize olumunekankayizsmile

hoşgeldin aramıza...opuyorumnanaktan bak burada biiiiir sürü örnek var kilo veren sende vereceksin inşallah sonra da yeğenimizi kucağına alcaksınn Allahın izniyle hihoyyyt
en azından zayıf geçirilmiş bi dönemin var hayatında bak ben 22 yaşına geldim hala bilmiyorum zayıf olmak nasıl bi duygu :1no2: ama olsun hayırlısı hepimiz üstesinden gelcez inşallah kaydirigubbakcemile2 tekrar hoşgeldin...a.s.

Hoş geldin şekercim al benden de aynısı yüzüme bakıp burda bir hocamız vardı diye bana eski beni soruyorlar çoğu zaman ayy sana ne oldu sorularına cevap vermek çok üzücü ama şuraya gelmek başarmak demek mutlaka vereceğiz.
Bugün o kadar dikkatli beslendim ki ben bile inanamadım.
Sabah haşlanmış yumurta iki zeytin bir çatal peynir yarım dilim tam buğday ek.
Öğlen zeytinyağlı pırasa bir dilim tam buğday
Ara öğün elma yeşil çay
Akşam nohut iki kaşık bulgur pilavı
Ancak yemeyince su içilmiyor . Şimdilik bu kadar sonra görüşürüz:gitme:

hoşgeldin aramıza...opuyorumnanaktan bak burada biiiiir sürü örnek var kilo veren sende vereceksin inşallah sonra da yeğenimizi kucağına alcaksınn Allahın izniyle hihoyyyt
en azından zayıf geçirilmiş bi dönemin var hayatında bak ben 22 yaşına geldim hala bilmiyorum zayıf olmak nasıl bi duygu :1no2: ama olsun hayırlısı hepimiz üstesinden gelcez inşallah kaydirigubbakcemile2 tekrar hoşgeldin...a.s.[/FONT][/B][/QUOTE]

Hoşbulduk canımm halden anlayan insanlarla yazışmak ne güzel sositososito sürekli rejim yapma, tartılma, spor yapma gibi şeylerin mecburiyetinin ne kadar kötü olduğunu zayıf olan daha doğrusu hiç mecbur kalmamış olan kişiler genelde pek anlamıyo. Bikaç ay sık dişini ver kurtul deniyo genelde ama ben ne akdar sıksam da yine geri alıyorum bi şekilde. Aslında çook azmedince oluyo yaa ben düğünümden önceki iki ay deli gibi uğraştım ve süper oldum ama geri geldiler :tomato:

Ooo gerçekten güzel bi beslenme olmuş. BEn su konusunda pek sıkıntı çekmiyorum, tam bir su kurbağasıyım kaydirigubbakcemile2 ama düzenli yemek konusunda sıkıntılarım var. Kendime bir düzen kuramadım henüz. Evde olsam sorun oluyor da işteyken zor. Sabah kahwaltı ettim sonra iş yoğunluğundan birşey yiyemedim, şimdi atıştırdım. Çantama da ceviz incir fln koymuştum, vitamin olsun die yiiyorum. Onları bile yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…