- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
oy tombulum tombulum tombul oldum pişmanummafoldumben
datlu olmak istemiyorummmmmm şuh olmak istiyorummmmm
yaaaa bende görmek istiyorum noluuuuuuuurrrrr mafoldumben
Ben de 88-91 arasında gidip geliyorum, 1.68 boyundayım.25 yaşındayım. Üniversitede fln 59-62 kilo civarındaydım. 4 sene evvel düzensiz yemek, uyku, adet derken kilo almaya başladım. Çok yoğun bir işim vardı sürekli çalışıyordum. Satlerce yemek yemez, birden bire yer abartırdım fln derken 91 e çıktım. Evleneceğim zaman sürekli rejim, spor ve paralı yöntemlerle kilo verdim. Düğünümde istediğim gelinliği rahatça giyebildim. Evlenince rejimi bıraktım ve yine 90 a geldim. Birsürü testler yaptırdım neden bu sürekli kilo artışı ama birşley çıkmadı. Evlendikten sonra çıktı ki pko varmış, muhtemelen ondan. Bir de gut var. Zayıfken birden kilo almak çook kötü birşey. Üniden arkadaşlarımla karşılaşıyordum inanamıyorlardı bu sen misin diye, moralim daha da bozuluyordu. Artık kilolarımla barıştım ama şimdi de çocuk istiyorum o nedenle verme çabasındayım. Ama hamile kalmak için tedavi olduğumdan da spor egzersiz yapmıyorum ya hamile kaldıysam da düşerse ihtimaline karşı. Benim hikayem de böyle arkadaşlar bu forumu bulduğuma sevindim zemuszemus sanırım birbirimizi iyi anlarızmerhabalar...opuyorumnanaktan her ailede var demek kiolumunekankayizsmile aramıza katılsana sende gerçi kilon kaç bilmiyorum ama bekleriz yani olumunekankayizsmile bu arada geçmiş olsun Allah şifalar versin...:Saruboceq:
Merhabaa ben de katıldım aranıza çok sevdim bu forumu ayy kızın da çok şeker maşallah Allahım bana da nasip eder inşallah :Saruboceq:misafirlerrrrrrrrr selam katılsanıza biseeeeeeeee öle gizliden okuyup kaçmak yokkkkkk
burda hava çok soğuk hatta kar bile yağdı biraz benim yürüyüş aksadı haliyle çünki kızmıda çıkarıyodum üşür hasta olmasın bie kıyamam daha küççük teyzeleri minikim çok dadluu valla anası gibi şişko olmaz inşallah
Ben de 88-91 arasında gidip geliyorum, 1.68 boyundayım.25 yaşındayım. Üniversitede fln 59-62 kilo civarındaydım. 4 sene evvel düzensiz yemek, uyku, adet derken kilo almaya başladım. Çok yoğun bir işim vardı sürekli çalışıyordum. Satlerce yemek yemez, birden bire yer abartırdım fln derken 91 e çıktım. Evleneceğim zaman sürekli rejim, spor ve paralı yöntemlerle kilo verdim. Düğünümde istediğim gelinliği rahatça giyebildim. Evlenince rejimi bıraktım ve yine 90 a geldim. Birsürü testler yaptırdım neden bu sürekli kilo artışı ama birşley çıkmadı. Evlendikten sonra çıktı ki pko varmış, muhtemelen ondan. Bir de gut var. Zayıfken birden kilo almak çook kötü birşey. Üniden arkadaşlarımla karşılaşıyordum inanamıyorlardı bu sen misin diye, moralim daha da bozuluyordu. Artık kilolarımla barıştım ama şimdi de çocuk istiyorum o nedenle verme çabasındayım. Ama hamile kalmak için tedavi olduğumdan da spor egzersiz yapmıyorum ya hamile kaldıysam da düşerse ihtimaline karşı. Benim hikayem de böyle arkadaşlar bu forumu bulduğuma sevindim zemuszemus sanırım birbirimizi iyi anlarız
Hoş geldin şekercim al benden de aynısı yüzüme bakıp burda bir hocamız vardı diye bana eski beni soruyorlar çoğu zaman ayy sana ne oldu sorularına cevap vermek çok üzücü ama şuraya gelmek başarmak demek mutlaka vereceğiz.Ben de 88-91 arasında gidip geliyorum, 1.68 boyundayım.25 yaşındayım. Üniversitede fln 59-62 kilo civarındaydım. 4 sene evvel düzensiz yemek, uyku, adet derken kilo almaya başladım. Çok yoğun bir işim vardı sürekli çalışıyordum. Satlerce yemek yemez, birden bire yer abartırdım fln derken 91 e çıktım. Evleneceğim zaman sürekli rejim, spor ve paralı yöntemlerle kilo verdim. Düğünümde istediğim gelinliği rahatça giyebildim. Evlenince rejimi bıraktım ve yine 90 a geldim. Birsürü testler yaptırdım neden bu sürekli kilo artışı ama birşley çıkmadı. Evlendikten sonra çıktı ki pko varmış, muhtemelen ondan. Bir de gut var. Zayıfken birden kilo almak çook kötü birşey. Üniden arkadaşlarımla karşılaşıyordum inanamıyorlardı bu sen misin diye, moralim daha da bozuluyordu. Artık kilolarımla barıştım ama şimdi de çocuk istiyorum o nedenle verme çabasındayım. Ama hamile kalmak için tedavi olduğumdan da spor egzersiz yapmıyorum ya hamile kaldıysam da düşerse ihtimaline karşı. Benim hikayem de böyle arkadaşlar bu forumu bulduğuma sevindim zemuszemus sanırım birbirimizi iyi anlarız
Ooo gerçekten güzel bi beslenme olmuş. BEn su konusunda pek sıkıntı çekmiyorum, tam bir su kurbağasıyım kaydirigubbakcemile2 ama düzenli yemek konusunda sıkıntılarım var. Kendime bir düzen kuramadım henüz. Evde olsam sorun oluyor da işteyken zor. Sabah kahwaltı ettim sonra iş yoğunluğundan birşey yiyemedim, şimdi atıştırdım. Çantama da ceviz incir fln koymuştum, vitamin olsun die yiiyorum. Onları bile yiyemedimHoş geldin şekercim al benden de aynısı yüzüme bakıp burda bir hocamız vardı diye bana eski beni soruyorlar çoğu zaman ayy sana ne oldu sorularına cevap vermek çok üzücü ama şuraya gelmek başarmak demek mutlaka vereceğiz.
Bugün o kadar dikkatli beslendim ki ben bile inanamadım.
Sabah haşlanmış yumurta iki zeytin bir çatal peynir yarım dilim tam buğday ek.
Öğlen zeytinyağlı pırasa bir dilim tam buğday
Ara öğün elma yeşil çay
Akşam nohut iki kaşık bulgur pilavı
Ancak yemeyince su içilmiyor . Şimdilik bu kadar sonra görüşürüz:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?