Galiba :)Gönül beni istemiş demekki
Yağmurlu bir gecede ıssız bir yol kenarında bir arabanın çarpıp geçtiği yaralı bir hayvan nasıl hisseder biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz değil mi!..Ben galiba biliyorum!..Biri de öldürsün lan adam gibi yaralı bırakıp kaçma şerefsiz!..dediğinizi duyar gibiyim!..
dedim dün sosyal medyada sadece bir kişi görebildi yüreğimdeki yangını..
Yakında the person you have called can not be reached at the moment olabilir kızlar..
iyi değilim ben..
Iyi degilsin anladim biri sebep olmus onuda anladim Simi ama bu kadar gidene uzülme canim. Yuregindeki yangini sosyal medyada bi kisi gormus oyle yazmisin ama bende anlamaya calisiyorum seni Simi. Ingilizce cumleni her ne kadar anlamasamda
Kaptanlar da insan,arti çikabilir ama sen bu artiyi uzun sure tutmazsin ustunde mefkurem.
Kaçamak olmadığı için içim rahat ama yinede biraz can sıkıcıMefkurem o geçici ödemdir sen de biliyorsun ..
Bu kaloriyle enerjikmisinBugün yediklerim,
Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Çeyrek dilim ekmek
Öğle,
1 kurabiye
1 poğaça
1 sarma
Aksam,
Tarhana çorba
Taze fasulye
1 saat yürüyüş
Yediklerimin değeri 1041 kcal
Senin dogrularina gore cok yanlislari varsa tolere edilebilir bi yanı yoksa napcan gondercen gitcek canim.Giden yok gönderen benim zaten canım
Canımı acıtan her seferinde bu sefer olacak umudu yok mu..Bu umut her elimde kaldığında ben daha çok yalnızlaşıyorum..ve bu beni artık kahrediyor..
Bu kaloriyle enerjikmisin
Senin dogrularina gore cok yanlislari varsa tolere edilebilir bi yanı yoksa napcan gondercen gitcek canim.
YokturYanlissiz insan varmıdır ki.
Masallah biz 1700 1400 lerle gerci suan kaclik yiyorum bilmiyorumda :)))Hiç olmadığı kadar..
Bugün misal 12000 adım atmistim.
Ben daha fazladır aldiklarim diye düşündüm ama daha hakkım varmış :)
Yok tam kararında bence başarılı bir gün olmuşmenüm size dolu görünebilir ama emin olun uzun zamandır yediğim en sağlıklı menü
cigerini yiyim esaslı kadınsın vesselamYoktur
valla kiloma göre de normal zaten. son zamanlarda hep karbonlu beslendim. kan şekerini ayarlamak kolay olmuyor hemen. yer yer acıktım bile ama sabrettim. aslında yediklerim fazla değil de çeşit çok. o yüzden belki fazla gören olabilir.Yok tam kararında bence başarılı bir gün olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?