Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben sana ulaşmak istiyorum ama simi. .
Ne demek aradığınız kişiye ulaşılamıyor ..

Sosyal medyada kim gördü peki..?

Iyi degilsin anladim biri sebep olmus onuda anladim Simi ama bu kadar gidene uzülme canim. Yuregindeki yangini sosyal medyada bi kisi gormus oyle yazmisin ama bende anlamaya calisiyorum seni Simi. Ingilizce cumleni her ne kadar anlamasamda

Giden yok gönderen benim zaten canım
Canımı acıtan her seferinde bu sefer olacak umudu yok mu..Bu umut her elimde kaldığında ben daha çok yalnızlaşıyorum..ve bu beni artık kahrediyor..

Bugün yediklerim,

Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Çeyrek dilim ekmek

Öğle,
1 kurabiye
1 poğaça
1 sarma

Aksam,
Tarhana çorba
Taze fasulye

1 saat yürüyüş

Yediklerimin değeri 1041 kcal

Son düzenleme:
Giden yok gönderen benim zaten canım
Canımı acıtan her seferinde bu sefer olacak umudu yok mu..Bu umut her elimde kaldığında ben daha çok yalnızlaşıyorum..ve bu beni artık kahrediyor..
Senin dogrularina gore cok yanlislari varsa tolere edilebilir bi yanı yoksa napcan gondercen gitcek canim.

iyi akşamlar kızlar
pazartesi menüm gelsin

sabah 08.40
2 kk keçi peyniri
6-7 yeşil zeytin
çeri domates
2/3 dilim cevizli siyez ekmeği

1/3 dilim kek (ceviz, keçiboynuzu özü, yulaf unu, yumurta, tahin)
4 çiğ fındık

öğlen 12.30
balıklı avakadolu salata

ara 16.00
10 çiğ badem
1/2 keçiboynuzu
3 minik kuru kayısı
çeyrek ayva

akşam 19.15
1 yk haşlanmış köy tavuğu
1,5 servis kaşığı sebzeli mantar sote
200 gr sulu ev yoğurdu
biraz kırmızı lahana salatası

yatana kadar 2 lt den fazla su

Yok tam kararında bence başarılı bir gün olmuş
valla kiloma göre de normal zaten. son zamanlarda hep karbonlu beslendim. kan şekerini ayarlamak kolay olmuyor hemen. yer yer acıktım bile ama sabrettim. aslında yediklerim fazla değil de çeşit çok. o yüzden belki fazla gören olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…