Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaah simii üzme kendini diyecem fakat nafile onuda biliyorum. yenoş ve bahar gerekeni söylemiş Zaten ama biliyorumki bu gecenin sabahıda var hatda Eminin evet güzel günler var . Kendini biraz iş ev dışında başka bir etkinlik bulup oyalaman lazım galiba iyi gelecektir.

Kızlar bişey diyeceğim, bizim evin düzeni iyice şaştı bu saatde akşam yemeği yiyoruz. kızım geç geliyor eşim sofraya otururken sen yemiyormusun diye soruyor

Bu kadar artı uzun kış geceleri ve akşam geç yenen yemekler yüzünden oldu.

Her kutsal pazartesi sabahı gibi bu sabahta düzenli besleneyim dedim,kahvaltım ve ara öğünüm iyi geçti sonra akşam üzeri saat 5 gibii fena kısır yedim.1 dilimde kek,1 kk peynir,6 zeytin. Yok kısırı ölçülü yeseydim iyiydidi fakat ölçüyü kaçırdım mağlesef

Bir soda içip yarın yeniden başlıyım bariii

kutsal pazartesi olmuş sana kabus pazartesi yazarken hiç mi vicdanın sızlamadı

kutsal pazartesi olmuş sana kabus pazartesi yazarken hiç mi vicdanın sızlamadı
Haketim sağol. kendime gelirim belkiii İnan en son ne zaman kısır yemiştim hatırlamıyorum yok fazla yiyorumda balı börekmi yiyorum hayır!

Bence pazartesi günleri öğlen mesela haftada bir kere 4 kaşık kısır yenilebilir diyetisyenlerde veriyor tabii önemli olan 4 kaşığı geçirmemek dimii

Allah aşkına kısıra kaşık daldırıp 4 kaşık sonra ayol ben cok yedim durmalıyım diyen babayiğit var mı
ya da köz biberli turşulu şehriye salatasınaaaa

pazartesi geldi geçti, salılar bizimdir yarın möhüm gün

bugün işyerinde ikram edilen fıstıklı baklavayı yemedim brownie yi de yemedim içimden tadını biliyorum dedim
Cok iyi

cigerini yiyim esaslı kadınsın vesselam

Kac toplam kaloriydi acaba

Spor onun icin iyiydi sanki

Simdi 5 te ki kisirdan sonra bol su cay yada kuru meyveyle gecistirdiysendemi olmaz YENA sen soyle canim :)) senin fikrine bilgine ihtiyacim var

Uğraş sen benimle bakalım kız ne zengin kocası çok zengin olsa evde yardimcim kapıda şoförüm olurdu hepsini ben yapıyorum
Hükümet kadın filminde vardı ya canım torun dedenin mektubunu okuyordu aynı o satırlar farklılık zenginliktir bizden olmayanlarla güzel bu dünya diye....

Emzirdikçe kilo alanlarr onu ye bunu iç diyediye ne hale geldim.aklım başıma bebeğim 5 aylıkken geldi.diyetisyene başladım umarım işe yarar kızlar, varmı aynı durumda olan ?
Hoşgeldin evet var hem emzirip hem yediklerine dikkat eden arkadaşlar kaç kilosun diyetisyen konturolü iyi olmuş sütünde azalmaz

Cok iyi

Kac toplam kaloriydi acaba

Spor onun icin iyiydi sanki

Simdi 5 te ki kisirdan sonra bol su cay yada kuru meyveyle gecistirdiysendemi olmaz YENA sen soyle canim :)) senin fikrine bilgine ihtiyacim var
Baharcım beşteki kısır çok fazlaydı olmaz yanii bir dilimde kek var bulgurda kitliyor beni şişkinlik filan neyse geçti dünde kaldı bugün daha dikkatli olucam ...

Ama. Ben diyetisyenine gitmeni bekliyorum birde havuz demişsin fakat hava çok soğudu nasıl olucak?

Hala aramadilar ki ama gitmiycem cok sogudum gidipte sinirimi bozmak istemiyorum.
Bizim burda belediyenin spor parklari var oranin havuzu kapali ve full dolu oluyor

2 saat uyku iyi uyku artik oturursun işilduru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…