Aaah simii üzme kendini diyecem fakat nafile onuda biliyorum. yenoş ve bahar gerekeni söylemiş Zaten ama biliyorumki bu gecenin sabahıda var hatda Eminin evet güzel günler var . Kendini biraz iş ev dışında başka bir etkinlik bulup oyalaman lazım galiba iyi gelecektir.Yağmurlu bir gecede ıssız bir yol kenarında bir arabanın çarpıp geçtiği yaralı bir hayvan nasıl hisseder biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz değil mi!..Ben galiba biliyorum!..Biri de öldürsün lan adam gibi yaralı bırakıp kaçma şerefsiz!..dediğinizi duyar gibiyim!..
dedim dün sosyal medyada sadece bir kişi görebildi yüreğimdeki yangını..
Yakında the person you have called can not be reached at the moment olabilir kızlar..
iyi değilim ben..
Baktım dün yumurtlama günümmüş. Sanırım ondan oldu kuzum hormonlardan yanimalipina ne oldu sana kuzum. Sebep yok demişsin gerçi. Adet donemine yakinsan, hormonlar yapiyor oyle şeyler. İnşallah mutluluktan ağlarsin hep.
Kızlar bişey diyeceğim, bizim evin düzeni iyice şaştı bu saatde akşam yemeği yiyoruz. kızım geç geliyor eşim sofraya otururken sen yemiyormusun diye soruyor
Bu kadar artı uzun kış geceleri ve akşam geç yenen yemekler yüzünden oldu.
Her kutsal pazartesi sabahı gibi bu sabahta düzenli besleneyim dedim,kahvaltım ve ara öğünüm iyi geçti sonra akşam üzeri saat 5 gibii fena kısır yedim.1 dilimde kek,1 kk peynir,6 zeytin. Yok kısırı ölçülü yeseydim iyiydidi fakat ölçüyü kaçırdım mağlesef
Bir soda içip yarın yeniden başlıyım bariii
Haketim sağol. kendime gelirim belkiii İnan en son ne zaman kısır yemiştim hatırlamıyorum yok fazla yiyorumda balı börekmi yiyorum hayır!kutsal pazartesi olmuş sana kabus pazartesiyazarken hiç mi vicdanın sızlamadı
Haketim sağol. kendime gelirim belkiii İnan en son ne zaman kısır yemiştim hatırlamıyorum yok fazla yiyorumda balı börekmi yiyorum hayır!
Bence pazartesi günleri öğlen mesela haftada bir kere 4 kaşık kısır yenilebilir diyetisyenlerde veriyor tabii önemli olan 4 kaşığı geçirmemek dimii
Cok iyibugün işyerinde ikram edilen fıstıklı baklavayı yemedimbrownie yi de yemedim içimden tadını biliyorum dedim
cigerini yiyim esaslı kadınsın vesselam
valla kiloma göre de normal zaten. son zamanlarda hep karbonlu beslendim. kan şekerini ayarlamak kolay olmuyor hemen. yer yer acıktım bile ama sabrettim. aslında yediklerim fazla değil de çeşit çok. o yüzden belki fazla gören olabilir.
Aaah simii üzme kendini diyecem fakat nafile onuda biliyorum. yenoş ve bahar gerekeni söylemiş Zaten ama biliyorumki bu gecenin sabahıda var hatda Eminin evet güzel günler var . Kendini biraz iş ev dışında başka bir etkinlik bulup oyalaman lazım galiba iyi gelecektir.
Kızlar bişey diyeceğim, bizim evin düzeni iyice şaştı bu saatde akşam yemeği yiyoruz. kızım geç geliyor eşim sofraya otururken sen yemiyormusun diye soruyor
Bu kadar artı uzun kış geceleri ve akşam geç yenen yemekler yüzünden oldu.
Her kutsal pazartesi sabahı gibi bu sabahta düzenli besleneyim dedim,kahvaltım ve ara öğünüm iyi geçti sonra akşam üzeri saat 5 gibii fena kısır yedim.1 dilimde kek,1 kk peynir,6 zeytin. Yok kısırı ölçülü yeseydim iyiydidi fakat ölçüyü kaçırdım mağlesef
Bir soda içip yarın yeniden başlıyım bariii
Uğraş sen benimle bakalım kız ne zengin kocası çok zengin olsa evde yardimcim kapıda şoförüm olurdu hepsini ben yapıyorumBence git bir süre baharcım. . Hem serzenişte bulunursun. . Farkındalık yaratırsın dile getirerek. . Bir nevi sesi olursun diğer danisanların. .
Hem sen peşin odememismiydin yazık parana. .
Güzel kiprıslı baayan. . Bazen oluyo öyle. Altlarda bi yerlerde biriktirdiklerimiz artık gün yüzüne çıkmak istiyor :)
Iyi olmuş rahatlamışsindir su gibi akıp gitmiş kendine yük ettiklerin..
Sen neden çalışmiyorsun. ? Is bulamadığın içinmi, tercihmi.? yoksa isilduru gibi zengin kocayı bulduğun içinmi
O kim gıı
Olur tabii.. bir de Karşıyaka da çocuk yuvası var orası da olabilir önce görüş ama..
Hele hele kaptanın iddiasina :)
Hoşgeldin evet var hem emzirip hem yediklerine dikkat eden arkadaşlar kaç kilosun diyetisyen konturolü iyi olmuş sütünde azalmazEmzirdikçe kilo alanlarronu ye bunu iç diyediye ne hale geldim.aklım başıma bebeğim 5 aylıkken geldi.diyetisyene başladım umarım işe yarar kızlar, varmı aynı durumda olan ?
Baharcım beşteki kısır çok fazlaydı olmaz yanii bir dilimde kek var bulgurda kitliyor beni şişkinlik filan neyse geçti dünde kaldı bugün daha dikkatli olucam ...Cok iyi
Kac toplam kaloriydi acaba
Spor onun icin iyiydi sanki
Simdi 5 te ki kisirdan sonra bol su cay yada kuru meyveyle gecistirdiysendemi olmaz YENA sen soyle canim :)) senin fikrine bilgine ihtiyacim var
Hoşbuldumm :) şuan 91,6Hoşgeldin evet var hem emzirip hem yediklerine dikkat eden arkadaşlar kaç kilosun diyetisyen konturolü iyi olmuş sütünde azalmaz
Hoşgeldin bende iki doğumla emzirip dağlar gibi olanlardanım yanlız değilsin yani çoğumuz aynı durumdayızHoşbuldumm :) şuan 91,6
Hala aramadilar ki ama gitmiycem cok sogudum gidipte sinirimi bozmak istemiyorum.Baharcım beşteki kısır çok fazlaydı olmaz yanii bir dilimde kek var bulgurda kitliyor beni şişkinlik filan neyse geçti dünde kaldı bugün daha dikkatli olucam ...
Ama. Ben diyetisyenine gitmeni bekliyorum birde havuz demişsin fakat hava çok soğudu nasıl olucak?
İyi geceler kızlar nslnz yarın misafirlerim gelicek bugün hiç oturmadim bisuru ikram hazırladım sabahta şöyle bir toparlarim evi birde böreği yaptimmi tamamdır bu iş iki saattir sizip uyumuşum yorgunluktan şimdi uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?