Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet insan üzülüyor bağzen fazlasını ihtiyacı olan çocuklara verirsin sende ...
Bende geçen gün evdeki kitaplığı boşaltım çocuk kitaplarını ihtiyacı olan çocuklara gönderdim
Devlet okulunun ana okulu bölümüne vereyim diyorum bence en iyisi bu gibi ne dersiniz bir hurc doldurdum vermek için küçük kıza soruyorum hayirrrr diyip ağlıyor hahaha vericem ama çok var

Bomba valla helal olsun kocana

Eboe sen eşin ve bonusun eşi aynı okuldami öğretmen farklı illerdeydiniz diye biliyordum
Yok canım, onlar istanbulda biz giresundayız.. Bu bahsettiğimiz bonusun oğlunun öğretmeni, benim de orta okulda öğretmenimdi çok severdim.. Ben ist,da büyüdüm, bonusun olduğu ilçede.. Tevafuk işte..

Iyi geceler
Sporu biraz önce yaptım :)

Menüm

10.30 civarı
Bikaç tane kuru erik kaysı

13.00
1 yumurta
Peynir
Az lor
Maydonoz dereotu
Bikaç dilim dom.k.biber
5 zeytin

18 30
1 kabak 1 dom.1 biber soğan 2 yumurtayla menemen
2 bar tuzsuz ayran

Su 2 lt
Spor burn body fat 3 mil 48 dk

Bu başka leslie ilk defa yaptım
1 kilo ağırlıklarla beraber

Yarin bi azimle diyetisyen yikintilarimi toplayip ( bir daha gitmek gibi bir girisimim olmuycak sanirim sogudum iyice) sizle ve kendi basimla yola devam.

Bence git bir süre baharcım. . Hem serzenişte bulunursun. . Farkındalık yaratırsın dile getirerek. . Bir nevi sesi olursun diğer danisanların. .
Hem sen peşin odememismiydin yazık parana. .

Evet dinledikçe daha kötü oldum. Uzun zamandır hüzünlü şeyler dinlemiyodum . Baya bi süre de dinlemem artık :)

Güzel kiprıslı baayan. . Bazen oluyo öyle. Altlarda bi yerlerde biriktirdiklerimiz artık gün yüzüne çıkmak istiyor :)
Iyi olmuş rahatlamışsindir su gibi akıp gitmiş kendine yük ettiklerin..

Sen neden çalışmiyorsun. ? Is bulamadığın içinmi, tercihmi.? yoksa isilduru gibi zengin kocayı bulduğun içinmi

Hate başkanın kocasının mektubu gibi olmuş :)) ama doğru söze ne hacet

O kim gıı

Devlet okulunun ana okulu bölümüne vereyim diyorum bence en iyisi bu gibi ne dersiniz bir hurc doldurdum vermek için küçük kıza soruyorum hayirrrr diyip ağlıyor hahaha vericem ama çok var

Olur tabii.. bir de Karşıyaka da çocuk yuvası var orası da olabilir önce görüş ama..

Hele hele kaptanın iddiasina :)

Adaya ilk geldigimde kasiyerliğe başlamıştım.normalde turizm mezunuyum. Ama marketten bi türlü çıkamadım. Beş sene çalıştım markette. Ama çelik gibi sinir lazım. Hergün işe söverek gidip söverek dönüyodum.geceleri uyuyamıyodum kafa hep hesap yapıyodu. Sonra eşim bütün gün napıyosunki nasıl yorulabiliyosunki kazma kürek mi sallıyosun sanki demeye başladı. sonraları ne kazanıyosunki demeye başlayıncaa benim şalterler attı al dedim çalışmıyorum sen geçindir evi dedim. İki senedir çalışmıyorum ama çok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…