Gizli ver bence bende yaşıyordum aynı şeyi çocuklar unutuyorDevlet okulunun ana okulu bölümüne vereyim diyorum bence en iyisi bu gibi ne dersiniz bir hurc doldurdum vermek için küçük kıza soruyorum hayirrrr diyip ağlıyor hahaha vericem ama çok var
Hizlandirma listeni paylasirsan cok memnun olurum
Ne kadar zamanda 1900 verdin Zaten vermişsin bir daha hızlandırma niye veriyor acaba, birde listene tam uyduysan ve kastan verdiysen bu dr. Sorumluluğu89.5 kg
1.900 vermişim
Ama bunun 250 gr yağ bu da çok düşük dedi
3 günlük hızlandırma diyeti verdi
Ne kadar zamanda 1900 verdin Zaten vermişsin bir daha hızlandırma niye veriyor acaba, birde listene tam uyduysan ve kastan verdiysen bu dr. Sorumluluğu
Hayırlı sabahlar
Yeni hafta güzellikler getirsin
Adaya ilk geldigimde kasiyerliğe başlamıştım.normalde turizm mezunuyum. Ama marketten bi türlü çıkamadım. Beş sene çalıştım markette. Ama çelik gibi sinir lazım. Hergün işe söverek gidip söverek dönüyodum.geceleri uyuyamıyodum kafa hep hesap yapıyodu. Sonra eşim bütün gün napıyosunki nasıl yorulabiliyosunki kazma kürek mi sallıyosun sanki demeye başladı. sonraları ne kazanıyosunki demeye başlayıncaa benim şalterler attı al dedim çalışmıyorum sen geçindir evi dedim. İki senedir çalışmıyorum ama çok sıkıldım artık
89.5 kg
1.900 vermişim
Ama bunun 250 gr yağ bu da çok düşük dedi
3 günlük hızlandırma diyeti verdi
Gunaydin ♡ mutlu huzurlu haftalar ♡
2 haftada 1.900 kg
kastan vermişim yağ 250 gt
Listeme uymadım hatta biraz künefe kokoreç pasta olaylarına daldım
Bu hafta inşaallah sizlerle birlikte daha sıkı uyacağım
Önlisans mezunuyum yenacım.Bi otele başvurmuştum resepsiyon için .ingilizcem iyidir ama cv'me bakıp ingilizceniz mükemmel derecede olmalı demişti kadın.Ondan sonra da başvurmadım.Diğer oteller merkezde.Merkeze taşınmam lazım ötekilere başvurmak için.Seyahat acentesi istiyorum aslında ben ,onlar da merkezde.Eşimin otelini istiyodum ama karı koca çalıştırmıyolar malesefAmin canım.
Oteller de bulamazmısın is. Lisans mezunumusun. ?
Merak ettim listeni
Hmm proteini arttir ve spor ekle canım.
Emziriyordun dimi.? Biliyor diyetisyen..
Önlisans mezunuyum yenacım.Bi otele başvurmuştum resepsiyon için .ingilizcem iyidir ama cv'me bakıp ingilizceniz mükemmel derecede olmalı demişti kadın.Ondan sonra da başvurmadım.Diğer oteller merkezde.Merkeze taşınmam lazım ötekilere başvurmak için.Seyahat acentesi istiyorum aslında ben ,onlar da merkezde.Eşimin otelini istiyodum ama karı koca çalıştırmıyolar malesef
Kaptan bugün artı çıktıHele hele kaptanın iddiasina
Senin kadar olamam yenacigim. Toparlayici,destekleyici ,sevgi dolu tarzinla sen de iyi ki varsin.hergaf sen ne güzel temennilerde bulunuyorsun öyle.. söylecem unutuyorum hep.. herkesIn duygularına dokuna dokuna yazıyorsun inan. Iyi ki varsın. .
Kaptanlar da insan,arti çikabilir ama sen bu artiyi uzun sure tutmazsin ustunde mefkurem.Mutlu haftalar olsun inş.
Kaptan bugün artı çıktı
Tesekkur ederimKaptanlar da insan,arti çikabilir ama sen bu artiyi uzun sure tutmazsin ustunde mefkurem.
Tesekkur ederim uygulayalim insallahDiyetisyenin verdiği hızlandırma programı
Gönül beni istemiş demekki:))) göz gormez ama gonuldemi hissetmez yanlis msji cvpladigimi
Iyi degilsin anladim biri sebep olmus onuda anladim Simi ama bu kadar gidene uzülme canim. Yuregindeki yangini sosyal medyada bi kisi gormus oyle yazmisin ama bende anlamaya calisiyorum seni Simi. Ingilizce cumleni her ne kadar anlamasamdaYağmurlu bir gecede ıssız bir yol kenarında bir arabanın çarpıp geçtiği yaralı bir hayvan nasıl hisseder biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz değil mi!..Ben galiba biliyorum!..Biri de öldürsün lan adam gibi yaralı bırakıp kaçma şerefsiz!..dediğinizi duyar gibiyim!..
dedim dün sosyal medyada sadece bir kişi görebildi yüreğimdeki yangını..
Yakında the person you have called can not be reached at the moment olabilir kızlar..
iyi değilim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?