Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence kp sizin yüzünüzün yumuşaklığını kullanıyor cnm

Götür dedim esime
Götür bırak gel dedim. Köye gittiğimnde butün gün kahvehanede oturuyor.
Büyük kaynım alıp eve götürememek için babası geldiğinde kahvehane ye çıkmıyormuş.
Sadece köyde oturan diğer kaynım yatmaya götürüyor. Oda köyde değilmiş. Torunu oldu diye oğluna gitmiş.
Eşim abim yok. Köye bıraksam kahvehanede kalıcak dedi. Mecburen yine biz götürdük.

Bence kp sizin yüzünüzün yumuşaklığını kullanıyor cnm
Evet aynen öyle
Eşimde söyledim.
Sen babacım dedikce o eziyet etmekten zevk alıyor kendiside söyledi dedim.
Bıraksaydın
Nereye istiyorsan git deseydin kendisi geriye donecekti
Hicbir yere gitmez merak etme o kendisini o kadar çok seviyorki asla kendine zarar vermez dedim.
Ne yapayım ilgi görmek istediği için yapıyor diyo
Bence fazla ilgi yan tesir yapıyor sen farkında değilsin dedim.
Hem söylüyorum hem sonradan üzülüyorum.
Yaptığımı başa kakar gibi olucak diye korkuyorum

Sen neye üzüldün canım

@Jade21 yaptirdinmi ultrasonu aldinmi sonuclari?
canımmmm unutmamışşş bonusum evwttttt ve çok mutluyum tertemiz çıktı çok şükür ultrason Dr bakarken anlatıyor zaten meme cerrahi Dr göstermeme gerek varmı ddm siz bilirsiniz dd ama ben ikna oldum yani daha sonra randevu alıp gösteririm ddm bu hafta bir iki işim daha var hayırlısıyla bitirip dönücem ama bu arada şiştim biraz salmaya gelmiyor hemen gidenler geri geliyor doluyor yerine nefret ediyorum bukadar çabuk kilo almaktan herkese benden çok selamlar bu arada girip bakıyorum sizlere fırsat bulunca bağımlılık yaptınız canlarrr bonuscum tekrar teşekkür ederim canım. ..

Hadi gözümüz aydın kuzucum.
Çok sevindim rahatladin dimi artık. .

Şu Kocaeli'de olan boşanma davası ne güzel emsal teşkil etmiş dimi arkadaşlar. .
Demek ki koca dahi olsa "çirkinsin","şişmansın" diyemez hiç kimse inş bundan sonra. .

------

Dün oglani sınıfa bırakınca az Ogretmenimizle konuştuk baktım yakasında "Siddete Hayır" diye yazı iğnelemış. . Yazıya baktığımı görünce Ümraniye'de katledilen ve buna seyirci olan hatta uzaklaşan bir çok kişinin seyirci kalmasi maalesef
Ondan sebep dedi.. bir kez daha hayran oldum öğretmenimize. . Çocuklara sadece abc yi değil 2+2 yi değil de toplumsal duyarlılığı ve insanı duyguyu da aşılıyor diye çok mutluyum...

Kötülüklerden korusun Allahım hepimizi çocuklarımızı. ..

Gökhan Türkmen de fena değil dinlemissindir muhakkak. :)

Deniz Tekin dinliyorum bu ara sürekli bir de murat Kekilli.

Keske ben dinledikce biseyler guzellesseydi bir ise yarasaydi bu kadar severek dinlemem.

Ben haberi duydum direndim izlememek icin yine bi yerde cikti karsima bu sabah perisan etti icimi.
Karnima agri girdi bu nasil bi vahsettir sopa degil elindeki bicak ya bicak.
Nasil yardim edin diyo ya allahim kimseyi boyle muhtac durumda birakmasin.
Ins oda icerde can verir bir daha cikamadan

E eboe Betüş nasıl oldu .? Devam ediyormu huysuzlugu. ?
Bütün haftasonu saçma sapan geçti, dün de yine 2 gibi yattı, uykuyu reddediyo, yatak odasına giderken kendini atmaya başlıyo istemiyo gitmek. Yerlerde uyuyakalıyo, öyle götürüyorum ancak. Sabah da 6da gaz sancısıyla ağlaya ağlaya uyandı. Yaklaşık 2 aydır gaz problemi var, gündüz çok fazla gaz çıkarıyo, geceleri de kasıla kasıla ağlıyo, uyanıyo gaz çıkarınca rahatlıyo ama uykusu açılmış oluyo. Doktora gitmiştik süt ürünlerini kestik, ilaç kullandık yine devam ediyo bugün yine götürücem randevu aldım.

Gece sadece 4 saat uyudu ama hala uyanıkmış..

Günaydın canlar

Sen neye üzüldün canım
Insanoğlu değilmi cnm sürekli bişeyler çıkıyor işte

Çok sevindim cnm gözün aydın

Aminnnn....
Kadınıyla erkeğiyle keşke daha bilinçli vicdanlı bi toplum olabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…