Bence kp sizin yüzünüzün yumuşaklığını kullanıyor cnmNe zamandır annemi görmedim.
Komşunun babası vefat etmiş taziyeye gidecektik göndermedi. Üst kattaki komşum ameliyat olmuş geçmiş olsuna gelicek diye haber vermiştik göndermedi. Ya onuda götüremez yada kapıdan dışarıya bile cıkmiycaz
Götür dedim esimeDaficim senin adına gerçekten çok üzüldüm
Köye gitmeseler bile
Siz götürüp eltilere bıraksanız olmuyormu hafta sonu için
Bence eşinin kardeşlerine ayar vermesi lazım
Bide bunun karşılığında kp nin yaptığıda cabası
Evet aynen öyleBence kp sizin yüzünüzün yumuşaklığını kullanıyor cnm
Sen neye üzüldün canım10.00
1 incir 1 hurma
12.30 civarı
1 ymurtadan omlet
Peynir
5 zeytin
Biraz yeşillik
Bikaç minik dom.
Bikaç dil.salatalık, k.biber
2 dil alabaş
19.15
Baharatlı yoğurt (canım bişeye sıkılmıştı yemekyemek istemedim)
Şimdi tabiki açım
Su 2 lt
Spor 20 dk tempolu yürüyüş
2 mil leslie 30 dk
Aslında 3 mil diye başladım ama işim çıkınca bırakmak durumunda kaldım
Herkese iyi geceler
canımmmm unutmamışşş bonusum evwttttt ve çok mutluyum tertemiz çıktı çok şükür ultrason Dr bakarken anlatıyor zaten meme cerrahi Dr göstermeme gerek varmı ddm siz bilirsiniz dd ama ben ikna oldum yani daha sonra randevu alıp gösteririm ddm bu hafta bir iki işim daha var hayırlısıyla bitirip dönücem ama bu arada şiştim biraz salmaya gelmiyor hemen gidenler geri geliyor doluyor yerine nefret ediyorum bukadar çabuk kilo almaktan@Jade21 yaptirdinmi ultrasonu aldinmi sonuclari?
canımmmm unutmamışşş bonusum evwttttt ve çok mutluyum tertemiz çıktı çok şükür ultrason Dr bakarken anlatıyor zaten meme cerrahi Dr göstermeme gerek varmı ddm siz bilirsiniz dd ama ben ikna oldum yani daha sonra randevu alıp gösteririm ddm bu hafta bir iki işim daha var hayırlısıyla bitirip dönücem ama bu arada şiştim biraz salmaya gelmiyor hemen gidenler geri geliyor doluyor yerine nefret ediyorum bukadar çabuk kilo almaktanherkese benden çok selamlar bu arada girip bakıyorum sizlere fırsat bulunca bağımlılık yaptınız canlarrr bonuscum tekrar teşekkür ederim canım. ..
Gökhan Türkmen de fena değil dinlemissindir muhakkak. :)
Deniz Tekin dinliyorum bu ara sürekli bir de murat Kekilli.
Bütün haftasonu saçma sapan geçti, dün de yine 2 gibi yattı, uykuyu reddediyo, yatak odasına giderken kendini atmaya başlıyo istemiyo gitmek. Yerlerde uyuyakalıyo, öyle götürüyorum ancak. Sabah da 6da gaz sancısıyla ağlaya ağlaya uyandı. Yaklaşık 2 aydır gaz problemi var, gündüz çok fazla gaz çıkarıyo, geceleri de kasıla kasıla ağlıyo, uyanıyo gaz çıkarınca rahatlıyo ama uykusu açılmış oluyo. Doktora gitmiştik süt ürünlerini kestik, ilaç kullandık yine devam ediyo bugün yine götürücem randevu aldım.
Insanoğlu değilmi cnm sürekli bişeyler çıkıyor işteSen neye üzüldün canım
Çok sevindim cnm gözün aydıncanımmmm unutmamışşş bonusum evwttttt ve çok mutluyum tertemiz çıktı çok şükür ultrason Dr bakarken anlatıyor zaten meme cerrahi Dr göstermeme gerek varmı ddm siz bilirsiniz dd ama ben ikna oldum yani daha sonra randevu alıp gösteririm ddm bu hafta bir iki işim daha var hayırlısıyla bitirip dönücem ama bu arada şiştim biraz salmaya gelmiyor hemen gidenler geri geliyor doluyor yerine nefret ediyorum bukadar çabuk kilo almaktanherkese benden çok selamlar bu arada girip bakıyorum sizlere fırsat bulunca bağımlılık yaptınız canlarrr bonuscum tekrar teşekkür ederim canım. ..
Aminnnn....Şu Kocaeli'de olan boşanma davası ne güzel emsal teşkil etmiş dimi arkadaşlar. .
Demek ki koca dahi olsa "çirkinsin","şişmansın" diyemez hiç kimse inş bundan sonra. .
------
Dün oglani sınıfa bırakınca az Ogretmenimizle konuştuk baktım yakasında "Siddete Hayır" diye yazı iğnelemış. . Yazıya baktığımı görünce Ümraniye'de katledilen ve buna seyirci olan hatta uzaklaşan bir çok kişinin seyirci kalmasi maalesef
Ondan sebep dedi.. bir kez daha hayran oldum öğretmenimize. . Çocuklara sadece abc yi değil 2+2 yi değil de toplumsal duyarlılığı ve insanı duyguyu da aşılıyor diye çok mutluyum...
Kötülüklerden korusun Allahım hepimizi çocuklarımızı. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?