Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel haber gözün aydın canım 6 ayda bir konturole gitmek lazım :)

Hadi gözümüz aydın kuzucum.
Çok sevindim rahatladin dimi artık. .

yenacım teşekkür ederim canım ooo hemde nasıl rahatladım psikolojimi çok etkilemişti kendimi bir türlü sağlık beslenme veremiyordum sağlığm bozuk zaten boşver diyordum çok şükür. .canım Allah razı olsun . allah nerde varsa şifalar versin. . sağol canım. .

Günaydın

dafi ablacım, Allah sabır versin sana, kat kat mükafatını alırsın elbet..

@Jade21 çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına, gözünaydın..

sağol canım Allah razı olsun hepinizden Rabbim nerde varsa yardım etsin hastalarımıza. .. çok teşekkür ederim.canım .

Ne güzel insanmış öğretmeniniz İnan çok güzel öğretmenler varda hep kendilerini törpülüyorlar. sistemden dolayı kardeşim ve eşi çok sorun yaşıyor yenoş anlatamam kardeşim kendi imkanlarıyla okulda müzik sınıfı açtı temizliğini bile kendi yapıyordu malzemelerini filan hep kendi ayarladı yönetim engel oldu sınıf kapatıldı. gelin desen bir kız öğrenciye sahip çıktı özel yeteneği vardı annesiz babasız sorunlu bir babaane bakıyordu çocuk özel yetenek sınavını geçip konservatura lise kaydı yaptı devlet çocuğael koydu sahip çıktı ama hasta babaanne okula geliyormuş bizim geline kızmış bir kaç kez yönetimde durmadan kardeşimle gelini sıkıştırıyor gelinde sendikaya şikayet edicem demiş bizde engel olduk İnan işlerinden olucaklar diye ödümüz patlıyor ....

Özet anlattım çok güzel insanlar bir tanısan içine koyarsın yemin ederim

Geçen gün benim evdeki fazla çocuk kitaplarını kardeşime verdim öğrencilerine dağıt diye müdür kardeşimi bu konuda bile sinirlendirmiş kimse sizin gibi uğraşmıyor gelin gidin maaşınızı alın diyor adam

Ne güzel haber gözün aydın canım 6 ayda bir konturole gitmek lazım :)
hemde nasıl güzel haber çok şükür. .Allah razı olsun canım frıdacım Dr deki bu sizde olan şeyler şuan bende de olabilir dd normal dd bayandı ultrason Dr u adı bişey Dr dilde raporda yazıyor ben beceremedim bir ara yazarım 6 ay demedi yılda bir doğal olarak mamografi çektirmem gerektiğini söyledi çok şükür. .Allah hepinizi sevindirsin canım

Günaydın canlar

Insanoğlu değilmi cnm sürekli bişeyler çıkıyor işte

Çok sevindim cnm gözün aydın

Aminnnn....
Kadınıyla erkeğiyle keşke daha bilinçli vicdanlı bi toplum olabilsek

sağol canım Allah razı olsun mefkurem senden de Allah senide sevindirsin canım dualarınız için teşekkür ederim

2 gün spor yapmadım 1 gün lahmacun yedim 79.5 cıktım 78 dim cuma cok hevesliydim azimliydim ama şimdi ne azim kaldı ne heves bütün gün uyumak istiyorum
Daha cumaya 4 gün var cnm. 4 günde ne eksiler gelir
Bilmiyorum lahmacunu çokmu yedin
Değilse ödem olmuş olabilir
Her artı çıkınca hemen pes edecek olsak yolun sonunu göremeyizki

Kp re sevgi ilgi islemiyor dafi basa kakmak olmaz bence sen gerseyi soyle ve eltilerinin almasini beklemeden esin goturup biraksin onlara.

Gozunaydin canim

bu arada kızlar ben çok şiştim birazda saldım tabi yeme işini birde dün regli oldum ..tatlılar yemeklere saldırmam bu yüzdenmiş geçen ay 21 idi bu ay 18 inde geldi. kadın Dr takip et demişti dikkat ediyorum artık .ama normaldir 2,vs 3 gün önce gelmesi normalde zaten heray 1 gün önce gelmesi gerekiyormuş yani heray 1gün atması gerekiyormuş öğrendiklerim bunlar paylaşım istedim canlar

Ben bakmadım. . Bir kaç kez niyetlendim ama vazgeçtim ..

Gaz sancısı çok kötü. Koca kadınım ameliyattan sonra acillik oldum gaz sancisindan. .

Hadi gözün aydın canım çok sevindim

Hadi gözün aydın canım çok sevindim
sağol saficim Allah razı olsun canım daficim Birgün sen burdan bir şifa duası suya okunup içilen birde ev huzuru için bir dua paylaşmıştın yazının altınada şöyle demişsin içimden geldi yazdım demekti Rabbim birilerine şifa verecek bizide vasile etti gibi gibi bişeyler yazıyordu ve ben o anı unutmuyorum unutmicam yani sana burdan görüşsek görüşürüşmesekte her zaman dua edicem ve unutmucam ben o duayı suya okuyup içtim ve rabbimin bana şifa verdiğine inanıyorum teşekkür ederim daficim.... diliyorum Rabbim seninde heran yar ve yardımcın olsun ...

Günaydın hatunlar
Benim için 3 gündür uykusuzluğun dibine vurulmuş şekilde devam ediyor
Benim sıpa ilk gece ateşliydi uyumak istemedi gece azcık oynadık
İyileşti simdi gece uyanıp oyun oynamak istiyor pofffffff
Sabaha kadar kaç kez uyandık kaç kez emzirdim kaç kez su istedi hatırlamıyorum
Şu an zombi gibiyim kafamı kaldıramıyorum ve 2 saat sonra bebek çekimim var napcaksam

Günaydın

dafi ablacım, Allah sabır versin sana, kat kat mükafatını alırsın elbet..

@Jade21 çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına, gözünaydın..
Amin inşallah canım

Kıyamam kuzuya Allah acil şifalar versin

Kp re sevgi ilgi islemiyor dafi basa kakmak olmaz bence sen gerseyi soyle ve eltilerinin almasini beklemeden esin goturup biraksin onlara.

Gozunaydin canim
Eşim asla yapmaz
Sadece kardeşine sizde büyütüyorsunuz ektiginizi biçersiniz dedi.
Küçük eltimin oğlu gidip konuşmuş. Dedemi birkaçgün alın amcamlar tatile gidecek demiş.
Bizimde alın diyeceğimizi düşünüp ziyarete bile gelmediler
Her hafta yemeğe geliyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…