Ne güzel haber gözün aydın canım 6 ayda bir konturole gitmek lazım :)canımmmm unutmamışşş bonusum evwttttt ve çok mutluyum tertemiz çıktı çok şükür ultrason Dr bakarken anlatıyor zaten meme cerrahi Dr göstermeme gerek varmı ddm siz bilirsiniz dd ama ben ikna oldum yani daha sonra randevu alıp gösteririm ddm bu hafta bir iki işim daha var hayırlısıyla bitirip dönücem ama bu arada şiştim biraz salmaya gelmiyor hemen gidenler geri geliyor doluyor yerine nefret ediyorum bukadar çabuk kilo almaktanherkese benden çok selamlar bu arada girip bakıyorum sizlere fırsat bulunca bağımlılık yaptınız canlarrr bonuscum tekrar teşekkür ederim canım. ..
Hadi gözümüz aydın kuzucum.
Çok sevindim rahatladin dimi artık. .
Ne güzel insanmış öğretmeniniz İnan çok güzel öğretmenler varda hep kendilerini törpülüyorlar. sistemden dolayı kardeşim ve eşi çok sorun yaşıyor yenoşŞu Kocaeli'de olan boşanma davası ne güzel emsal teşkil etmiş dimi arkadaşlar. .
Demek ki koca dahi olsa "çirkinsin","şişmansın" diyemez hiç kimse inş bundan sonra. .
------
Dün oglani sınıfa bırakınca az Ogretmenimizle konuştuk baktım yakasında "Siddete Hayır" diye yazı iğnelemış. . Yazıya baktığımı görünce Ümraniye'de katledilen ve buna seyirci olan hatta uzaklaşan bir çok kişinin seyirci kalmasi maalesef
Ondan sebep dedi.. bir kez daha hayran oldum öğretmenimize. . Çocuklara sadece abc yi değil 2+2 yi değil de toplumsal duyarlılığı ve insanı duyguyu da aşılıyor diye çok mutluyum...
Kötülüklerden korusun Allahım hepimizi çocuklarımızı. ..
hemde nasıl güzel haber çok şükür. .Allah razı olsun canım frıdacım Dr deki bu sizde olan şeyler şuan bende de olabilir dd normal dd bayandı ultrason Dr u adı bişey Dr dilde raporda yazıyor ben beceremedim bir ara yazarım 6 ay demedi yılda bir doğal olarak mamografi çektirmem gerektiğini söyledi çok şükür. .Allah hepinizi sevindirsin canımNe güzel haber gözün aydın canım 6 ayda bir konturole gitmek lazım :)
Günaydın canlar
Insanoğlu değilmi cnm sürekli bişeyler çıkıyor işte
Çok sevindim cnm gözün aydın
Aminnnn....
Kadınıyla erkeğiyle keşke daha bilinçli vicdanlı bi toplum olabilsek
Daha cumaya 4 gün var cnm. 4 günde ne eksiler gelir2 gün spor yapmadım 1 gün lahmacun yedim 79.5 cıktım 78 dim cuma cok hevesliydim azimliydim ama şimdi ne azim kaldı ne heves bütün gün uyumak istiyorum
Söylemeye gerek yokki canım herşeyin farkında
Bile bile yapıyor.
Ne yaparsa yapsın eşimin babacım babacım diyceni biliyor.
Balkona çıkıp bağırdı bağırdı birde döndü
İşte size böyle buğzedicem diyo
canımmmm unutmamışşş bonusum evwttttt ve çok mutluyum tertemiz çıktı çok şükür ultrason Dr bakarken anlatıyor zaten meme cerrahi Dr göstermeme gerek varmı ddm siz bilirsiniz dd ama ben ikna oldum yani daha sonra randevu alıp gösteririm ddm bu hafta bir iki işim daha var hayırlısıyla bitirip dönücem ama bu arada şiştim biraz salmaya gelmiyor hemen gidenler geri geliyor doluyor yerine nefret ediyorum bukadar çabuk kilo almaktanherkese benden çok selamlar bu arada girip bakıyorum sizlere fırsat bulunca bağımlılık yaptınız canlarrr bonuscum tekrar teşekkür ederim canım. ..
sağol baharcım Allah razı olsun canımKp re sevgi ilgi islemiyor dafi basa kakmak olmaz bence sen gerseyi soyle ve eltilerinin almasini beklemeden esin goturup biraksin onlara.
Gozunaydin canim
Gunaydin
dafi ablacım sıkıca bi sarılmak geldi sana içimden
@simeranya7
Keske ben dinledikce biseyler guzellesseydi bir ise yarasaydi bu kadar severek dinlemem.
Ben haberi duydum direndim izlememek icin yine bi yerde cikti karsima bu sabah perisan etti icimi.
Karnima agri girdi bu nasil bi vahsettir sopa degil elindeki bicak ya bicak.
Nasil yardim edin diyo ya allahim kimseyi boyle muhtac durumda birakmasin.
Ins oda icerde can verir bir daha cikamadan
Bütün haftasonu saçma sapan geçti, dün de yine 2 gibi yattı, uykuyu reddediyo, yatak odasına giderken kendini atmaya başlıyo istemiyo gitmek. Yerlerde uyuyakalıyo, öyle götürüyorum ancak. Sabah da 6da gaz sancısıyla ağlaya ağlaya uyandı. Yaklaşık 2 aydır gaz problemi var, gündüz çok fazla gaz çıkarıyo, geceleri de kasıla kasıla ağlıyo, uyanıyo gaz çıkarınca rahatlıyo ama uykusu açılmış oluyo. Doktora gitmiştik süt ürünlerini kestik, ilaç kullandık yine devam ediyo bugün yine götürücem randevu aldım.
Gece sadece 4 saat uyudu ama hala uyanıkmış..
Hadi gözün aydın canım çok sevindimcanımmmm unutmamışşş bonusum evwttttt ve çok mutluyum tertemiz çıktı çok şükür ultrason Dr bakarken anlatıyor zaten meme cerrahi Dr göstermeme gerek varmı ddm siz bilirsiniz dd ama ben ikna oldum yani daha sonra randevu alıp gösteririm ddm bu hafta bir iki işim daha var hayırlısıyla bitirip dönücem ama bu arada şiştim biraz salmaya gelmiyor hemen gidenler geri geliyor doluyor yerine nefret ediyorum bukadar çabuk kilo almaktanherkese benden çok selamlar bu arada girip bakıyorum sizlere fırsat bulunca bağımlılık yaptınız canlarrr bonuscum tekrar teşekkür ederim canım. ..
sağol saficim Allah razı olsun canım daficim Birgün sen burdan bir şifa duası suya okunup içilen birde ev huzuru için bir dua paylaşmıştın yazının altınada şöyle demişsin içimden geldi yazdım demekti Rabbim birilerine şifa verecek bizide vasile etti gibi gibi bişeyler yazıyordu ve ben o anı unutmuyorum unutmicam yani sana burdan görüşsek görüşürüşmesekte her zaman dua edicem ve unutmucam ben o duayı suya okuyup içtim ve rabbimin bana şifa verdiğine inanıyorum teşekkür ederim daficim....Hadi gözün aydın canım çok sevindim
Amin inşallah canım
Eşim asla yapmazKp re sevgi ilgi islemiyor dafi basa kakmak olmaz bence sen gerseyi soyle ve eltilerinin almasini beklemeden esin goturup biraksin onlara.
Gozunaydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?