Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az önce eşim hastahaneye götürdü.
Önceki ay hastalandığında götürmüştü. Sigaradan dolayı akciğerde duman görünüyor demişti. Ilaclarini kullandık.
Şimdi tekrar Film çekilecek.
Hastahaneye gittiğini bilmemeleri mümkün değil çünkü eşim dükkana uğrayıp ben babamı dr.a götürüyorum diyecek.
Bakalım aksama merak edip geleceklermi

Cok yedirip icirdin bunlara çok. hesap yapan iliskilerini ona gore duzenleyen insanlardan akrabanda olsa uzaklastir kendinden dafi. Bakalim gelceklermi bende merak ettim

Eboe uşüttugu icin olabilir yerlerde diyosun ya canim gecmis olsun
Muskat gaza iyi geliyo derler
Önceki doktor röntgen çekmişti, çok yoğun gazı var, bu kadar gaz üşütmekle olmaz dedi. Sürekli sıcak tutuyorum, panduf var ayağında hep yeleği oluyo muhakkak kalkınca, ev 24 derecenin altına düşmüyo, üşüttüğünü sanmıyorum da sorun ne onu bilmiyorum, süt ürünlerini takip edip tekrar gidicektik de o doktordan memnun kalmadım ben, betülün takibini yapan doktor yoktu o zaman izindeydi, şimdi kendi doktoruna götürücem inşallah.

Daha cumaya 4 gün var cnm. 4 günde ne eksiler gelir
Bilmiyorum lahmacunu çokmu yedin
Değilse ödem olmuş olabilir
Her artı çıkınca hemen pes edecek olsak yolun sonunu göremeyizki
Gerçekten bunaldım diyet spor yapıyorum ama veremedim bayadır tam verdim dedim hevese geldim şimdide bu yılmıycam inş ama bu boyle devam ederse pes etcem sanki 2 lahmacun yemiştim kayihvaltı ve o ogun baska birseyde yemedim bilmiyorum bi yerde bi terslik var eskiden olsa şimdiye ciddi bi kilo vermiş olurdum

Sağolun kızçeler..
Şu an karşıdaki parka gidip deli gibi haykırasım var..
Sanki ejderhaymışım da ağzımdan ateşler püskürtecekmişim gibi..
Ah simi neyin var bilmiyorum ama Aah gönlüne ferahlık versin.ben son zamanlarda kendimde yaptgm hatayı farkettim ce bunu aşmaya çalışıyorum.belki senin de isine yarar.ce vremdeki insanlardan beklenti icinde olmayı bıraktm.herkesten beklentiyi kesince daha mutlu oluyo insan.misal esimden bana yardımcı olmasını düşünüp beklenti icinde oluyordm.o yapmayınca buna üzülüyordm.simdi beklemiyorum.ailemden bazı davranışlar bekleyip görmeyince de üzülüyordm.bunu da bıraktım.hickimseden hicbirsey beklemeyince daha mutluyum.

@Jade21 hadi geçmiş olsun
simeranya7 kolay gelsin
dafi ablacım eltilerinden sana hayır yok. Olayları boylece kabullen (söylemesi kolay) de bari eşinle aranız açılmasın.
doga3 nerdesin bacim kustun mu bize?
H Himal_ amaaan ne üzüldüm ne üzüldüm ben yalnızca pazar akşamı kaçırdım bugün tartildıgımda yaklaşık 1 kilo fark vardı ben de bişi anlamadım. Bu aralar az yiyorum resmen ac geziyorum belki de fazla kismamaliyim.

teşekkür ederim canım Allah razı olsun en büyük zenginlik sağlık ve iyi bir psikoloji

Yaaa demek öyle bu saate sogukds bi güzel yürüyeyim bende ac gezmiom ams ben ac gezmen lazım belki karbonhidrat çavdar ekmeği yiyorum bi ama istediğim kadsr ondanmı veremiomki sabah kosu bandında yürüdüm simdi esimle dısarda yürüycem binanın alt katındada spor salonu var ama hiç inmiyorum kimse yok bi kafa dengim olsa güzel olurdu

Anaaaamm keşkem kizdirmayaydim seni bu saatte ne yürüyüşü
Hem hava soğuk ki bak hasta olursun Sonra dimedi dime bence sen fazla spor yaptığın için veremiyon beni dinle yürüme :)

iyi akşamlar kızlar
salı menüm gelsin

sabah 08.40
2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (pulbiber de var)
5 yeşil zeytin
domates
5 çiğ fındık

ara 10.40
1 kk dan küçük dünkü yulaflı kekten (şekersiz)
sade Türk kahvesi

öğlen 12.30
3 küçük mercimek köfte
kırmızı lahana salatası
200 gr sulu ev yoğurdu

ara 16.30
1 kk dan küçük dünkü yulaflı kekten (şekersiz)
10 çiğ badem
sade Türk kahvesi

akşam 19.15
2 kurutulmuş patlıcan dolma
1,5 kepçe tarhana çorbası
1,5 kepçe koyu cacık
turp

yatana kadar 2,5 lts u
öğleden sonra 2 kupa oolong çayı
aralarda açık çay
az sonrada limonla kabuk tarçın çayı içicem

İçimdeki öfkeyi nasıl kusabilirim?

Kendimle savaşımda kendime karşı nası zafer kazanabilirim..

İçimdeki yaralı kız çocuğunu öldürsem hayat devam eder mi?

Aklımda deli deli sorular..
Kendinle savaşmayı bırakıp barışıcaksın tatlım
En önemlisi, artık değiştiremeyeceğimiz geçmiş için üzülmeyi, kendimizi doldurmayı bırakmalıyız
Kendinde dahil herkezi affedersen yüklerinden kurtulursun

Bugün yediklerim

Sabah,
1 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir

Ara,
1 avuç kadar çiğ badem dut kurusu 1 ceviz

Öğlen,
Taze fasulye

Ara,
Sütlü kahve
1 kare bitter

Akşam,
Balık
Ezme
1-2 çatal helva
Çeyrek dilim ekmek

60 dk. Yürüyüş

Güzelim dikkat edince veremiyosun diye bişey yokki
Verdiğini gördük işte
Ama önemli olan istikrar
2-3 gün yapıp sonra kaçamak yaparsak dikkat ettiğimiz günlerde boşa gitmiş oluyor
1 hafta sıfır kaçamakla sporla devam et
Başarılı olduğunu sende göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…