iyi akşamlar kızlar
salı menüm gelsin
sabah 08.40
2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (pulbiber de var)
5 yeşil zeytin
domates
5 çiğ fındık
ara 10.40
1 kk dan küçük dünkü yulaflı kekten (şekersiz)
sade Türk kahvesi
öğlen 12.30
3 küçük mercimek köfte
kırmızı lahana salatası
200 gr sulu ev yoğurdu
ara 16.30
1 kk dan küçük dünkü yulaflı kekten (şekersiz)
10 çiğ badem
sade Türk kahvesi
akşam 19.15
2 kurutulmuş patlıcan dolma
1,5 kepçe tarhana çorbası
1,5 kepçe koyu cacık
turp
yatana kadar 2,5 lts u
öğleden sonra 2 kupa oolong çayı
aralarda açık çay
az sonrada limonla kabuk tarçın çayı içicem
yok canım valla öyle değilŞşşş kimse duymasin şu kekin tarifini bana da versene
Afiyet olsun.
saol yenacım. çeşit çok. azaltsam iyi olacak. ama ancak düzene girerim sanırım.Gayet güzel mönü ..
Kızım nasıl hasta. Çok fena oldu. . Tam da final Arefesin de
Ablam da hastalanmış Ankara yaramadı ikisinede..
Hahaha yürüdüm 50 dk hava pek güzeldiAnaaaamm keşkem kizdirmayaydim seni bu saatte ne yürüyüşü
Hem hava soğuk kibak hasta olursun Sonra dimedi dime bence sen fazla spor yaptığın için veremiyon beni dinle yürüme :)
Bana hiç kaçamak yaramıyor haklısınGüzelim dikkat edince veremiyosun diye bişey yokki
Verdiğini gördük işte
Ama önemli olan istikrar
2-3 gün yapıp sonra kaçamak yaparsak dikkat ettiğimiz günlerde boşa gitmiş oluyor
1 hafta sıfır kaçamakla sporla devam et
Başarılı olduğunu sende göreceksin
Çok geçmiş olsun canım yaa rabbim şifa versin tez zamanda inş.Kızım nasıl hasta. Çok fena oldu. . Tam da final Arefesin de
Ooooyyy final öncesi hemde, geçmiş olsun canım soğuk gelmiştir Ankara onlaraKızım nasıl hasta. Çok fena oldu. . Tam da final Arefesin de
Naptınız dafiii geldilermi misafirlerin, elleri mahkum ilaa gelecekler de ayıp ediyorlar. sen Zaten bakıyorsun arada bir nefes aldırmaları lazımAz önce eşim hastahaneye götürdü.
Önceki ay hastalandığında götürmüştü. Sigaradan dolayı akciğerde duman görünüyor demişti. Ilaclarini kullandık.
Şimdi tekrar Film çekilecek.
Hastahaneye gittiğini bilmemeleri mümkün değil çünkü eşim dükkana uğrayıp ben babamı dr.a götürüyorum diyecek.
Bakalım aksama merak edip geleceklermi
Geçmiş olsun ikisine deKızım nasıl hasta. Çok fena oldu. . Tam da final Arefesin de
Geçmiş olsun ikisine de
Hava değişimi yaramadı demek yoksa pek soğuk değildi hava İzmir e göre soğuktur tabii
Böyle beleşçi insanlara gıcık oluyorum zıkkımın kökünü yesin o eltilerin utanmadan birde her hafta yemeğe geliyorlar ya ........Amin inşallah canım
Kıyamam kuzuya Allah acil şifalar versin
Eşim asla yapmaz
Sadece kardeşine sizde büyütüyorsunuz ektiginizi biçersiniz dedi.
Küçük eltimin oğlu gidip konuşmuş. Dedemi birkaçgün alın amcamlar tatile gidecek demiş.
Bizimde alın diyeceğimizi düşünüp ziyarete bile gelmediler
Her hafta yemeğe geliyorlardı
Çok geçmiş olsun üşüttüler demek hava değişimi de var ben yazın bile bir yere gitsem fena oluyorum kışı hiç düşünemiyorumKızım nasıl hasta. Çok fena oldu. . Tam da final Arefesin de
Oy prensese çok geçmiş olsun yenacım.Kızım nasıl hasta. Çok fena oldu. . Tam da final Arefesin de
Asumancım bizim buralarda bir hikaye vardır.Naptınız dafiii geldilermi misafirlerin, elleri mahkum ilaa gelecekler de ayıp ediyorlar. sen Zaten bakıyorsun arada bir nefes aldırmaları lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?