Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun.
Gayet güzel mönü ..

60kiloyum bakıyorum da keksiz hahve icemiyosun çok ayip
Şşşş kimse duymasin şu kekin tarifini bana da versene
yok canım valla öyle değil canım tatlı istiyor da onunla bastırıyorum kandırıyorum kendimi
tabiki veririm. 2 yumurta, 2 su bardağı yulaf unu, 1 büyük çay bardağı keçiboynuzu özü, 1 büyük çay bardağı tahin, 1 büyük çay bardağı ceviz, 1 paket kabartma tozu. ilk önce keçiboynuzu özüyle yumurtaları çırpıp tahini ardından da diğer malzemeleri ekledim. 170 derecede 35 dk falan pişecek ayrıca kekin üzerine de ceviz koydum.
yemesek iyi ama çok canın tatlı istiyorsa bence iyi bir alternatif. ben bunu yapıp küçük küçük dilimledim derin dondurucuya attım. çıkartıp yanıma alıyorum işyerinde yiyorum. hepsini yemek zorunda değilsin. dolaba koy yani.

Gayet güzel mönü ..
saol yenacım. çeşit çok. azaltsam iyi olacak. ama ancak düzene girerim sanırım.

Anaaaamm keşkem kizdirmayaydim seni bu saatte ne yürüyüşü
Hem hava soğuk ki bak hasta olursun Sonra dimedi dime bence sen fazla spor yaptığın için veremiyon beni dinle yürüme :)
Hahaha yürüdüm 50 dk hava pek güzeldi sende evde yap sporunu
Bana hiç kaçamak yaramıyor haklısın dahada dahada sıkıcam kurtulcsm inş

Naptınız dafiii geldilermi misafirlerin, elleri mahkum ilaa gelecekler de ayıp ediyorlar. sen Zaten bakıyorsun arada bir nefes aldırmaları lazım

Böyle beleşçi insanlara gıcık oluyorum zıkkımın kökünü yesin o eltilerin utanmadan birde her hafta yemeğe geliyorlar ya ........

Hayırlı geceler güzeller
Bugün bende bazı kararlar alıp uygulamaya başladım.
Bu gece yatak odamıza geçip yatağınıza uyumaya karar verdim.
Aylardır oturma odasında kanepede pestillim çıkıyordu.
Şimdi yatağıma geçtim.
Kızım nasıl hasta. Çok fena oldu. . Tam da final Arefesin de

Ablam da hastalanmış Ankara yaramadı ikisinede..
Oy prensese çok geçmiş olsun yenacım.

Naptınız dafiii geldilermi misafirlerin, elleri mahkum ilaa gelecekler de ayıp ediyorlar. sen Zaten bakıyorsun arada bir nefes aldırmaları lazım
Asumancım bizim buralarda bir hikaye vardır.
Adamın birisi bir inek almış. İneğin sütü çok az çıkıyormuş. Ne yapsalar ne etseler yok.
Birgün kadının aklına birşey gelmiş.
Eşine demişki ahıra girdiğimizde ineğe methiyeler dizelim belki süt verir demiş
Eline kovayı almış ineğin yanına yaklaşırken "a benim sütlüce ineğiiim "demiş
Inek kafasını çevirip ummaaaa demiş...

Bizimkilerdende ummaaa
Gelmeyi bırak telefon bile edip sormadılar.

Ocak ayında biyopsi yapılacakmış haberleri bile yok.

Günaydın

Dün betülü götürdüm doktora, yatarken mama içiyodu ondandır dedi, yine çok yoğun gazı varmış. Mama içerek uykuya dalıyo. Mamayı kes dedi ama başka türlü uyumaz. Enterogermina verdi epey rahatlatır sürekli de kullanabilirsin ilaç değil zararı olmaz dedi. Bi süre devam edicem vermeye..

YENA berfine çoookk geçmiş olsun nilüfer abla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…