özelden paylaş tatlım.. ben çok ilgiliyim böyle şeylere.. bu konularda paylaşımda bulunmak isterim seninle..
ben de bunları öğrendim bak :enbuyukkk:
günaydınnlarrrr nasılsınız güne yumurta yiyip süt içerek başladım artık diğer öğünlere ne yerim bir fikrim yok bu gün dayanamadım tartıya çıktım:)))
iyi bir sonuç almışşın sanırım :
darısı başımızaa:Saruboceq:
benim için sakıncası yok canım ben sema...))kızlar gercek isimlerimizi açıklasak bir sakınca olurmuki..
sizinle tanıştıgıma memnun oldum....
mesela bendeniz emine.....ben bir sakınca görmedimki artık epey samimiyiz...
vereliniortak
yagmurgözlüm dün sadece senın resmını gördüm asagı yukararı yaslarımız aynı..fıstık gıbısın masallah...ama bekarmışın senı nasıl yanlız bıraktılar şaşırdım dogrusu.
citolude msn den gördüm..neyse bıgüzellikte bana yaparsınız artık 7 nisandada ben dogmusum kı ben herkesi dogum gununde unutmam ama benı bu konuda pek sallamazlar..helede kociş hiç özel gün falan tanımaz....alsanaalsanasmile
Benimde en hassas olduğum konu, birinin doğumgününü asla unutmam, beynime yazmışsam eğer.Değer verdiğim konulardan biridir.yagmurgözlüm dün sadece senın resmını gördüm asagı yukararı yaslarımız aynı..fıstık gıbısın masallah...ama bekarmışın senı nasıl yanlız bıraktılar şaşırdım dogrusu.
citolude msn den gördüm..neyse bıgüzellikte bana yaparsınız artık 7 nisandada ben dogmusum kı ben herkesi dogum gununde unutmam ama benı bu konuda pek sallamazlar..helede kociş hiç özel gün falan tanımaz....alsanaalsanasmile
maydonoz hastasıyım ben
bahçemde çıkmaya başladı
tadından yenemz oluyorlar
pazarınkini yiyemiyorum o zaman
benim için sakıncası yok canım ben sema...))
eminecim çok teşekkür ederim..yaşım 39 boyum 170..)) 9 yıldır bekarım..20 yaşında oğlum var..ALLAH nasip ederse mayısta asker olcak...sorunlu bir evliliğim oldu ayrıldım..adam yanıma yakışmıyorsun dedi..gitti..:roflol::roflol::roflol:şimdi gülüyorum ama çok zor günler geçirdim..depresan ilaçlar filan birde tiroid başıma dert oldu..hep stresten..ancak kendimi toparladım...ilaçlardan kurtuldum...kilolarda gidecek inşallah...)) yanıma yakışmıyorsun diyen şimdi dibi düşüyor bakarken..daha görcek o...:dilcikar::dilcikar:
Ne güzel yaa, şöyle faydalı şeyleri severek yiiyen insanlara imreniyorum. Ben kokusuna bayılırım ama ağzıma süremem, salatada olsa ayıklarım. Kayınvalidem de çok kızıyo çok faydalı yemen lasım diye de yiyemiyorummaydonoz hastasıyım ben
bahçemde çıkmaya başladı
tadından yenemz oluyorlar
pazarınkini yiyemiyorum o zaman
,Ben de 60 iken 50 hedeflerdim, 70 ken 60, 80 ken 70, sonunda geldi çattı 90 şimdiki hayalim 75-80 gerçekten garip :roflol::roflol:kızlar ya ne kadar tuhaf değilmi insanların kendi kilolarına göre zayıflık hedefleride farklı bazıları 70 ken 55 olmayı hayal ediyor ama bu topic tekilerin çizelge hedefleri 70,75,80 ne kadar alışmışsak kilolu olmaya hayal kurup cesaret bile edememişiz cetvellere 50,55 felan yazmayıkaydirigubbakcemile2
Ayy bu forum çok güzelmişşş dün keşfettim bayıldım Beni de alın aranıza, gerçi ben henüz sıkı bir rejime başlayamadım, Haftasonu doktora gidicem, tedavi yöntemine karar verces, ona göre de haftaya diyetisyene gidicem. Ondan sonra belli olur ne zaman ne yiiyeceğim. Çünkü hem gut var hem de polikistik over akannehir o nedenle hatalıklara göre bi liste gerek bana
Tamam canım haftaya bi listem belli olsun da başliicam başlangıç kilomu bildiririm sonra da devamını. İnnnşallah hepimiz azmimizi yitirmeden çalışır didinir hayalimizdeki kiloya ulaşırız. Çok iyi olmuş bu forumun açılması. 60 kilodaki birinin rejimiyle psikolojisiyle 90 kilodaki birininki farklı oluyorewet önce doktora gidip tedavıni ögrenmen lazım
geçmiş olsun bu ara
senide listeye yazarız
cuma günleri saat 12 y kadar kilo bildiriminde bulunuyorum
üst üste 2 hafta sebebsiz kilo bildirmeyen listeden silniyor
gün içindede yediklerimizi yazıyoruz dested oluyruz işte birbirimize olumunekankayizsmile
inanması çok güç demek oglun asker olacak.hayırlısı insallah..benim için sakıncası yok canım ben sema...))
eminecim çok teşekkür ederim..yaşım 39 boyum 170..)) 9 yıldır bekarım..20 yaşında oğlum var..ALLAH nasip ederse mayısta asker olcak...sorunlu bir evliliğim oldu ayrıldım..adam yanıma yakışmıyorsun dedi..gitti..:roflol::roflol::roflol:şimdi gülüyorum ama çok zor günler geçirdim..depresan ilaçlar filan birde tiroid başıma dert oldu..hep stresten..ancak kendimi toparladım...ilaçlardan kurtuldum...kilolarda gidecek inşallah...)) yanıma yakışmıyorsun diyen şimdi dibi düşüyor bakarken..daha görcek o...:dilcikar::dilcikar:
:teytey::teytey::teytey::teytey:kızlar hade bakalım biraz hareket eşlik edin bana bakem kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 mezdeke açtım oynuyorum
:teytey::teytey:
döktür döktür kıloları :dance:
http://www.youtube.com/watch?v=SYC1a0pvVpE
yavrucugum vallahi sen yemekle bozdum....kafamçokkarıştı
bukadar takma tatlım...bilmiyorumkismile
şimdi sana tatlım dedimcanın tatlıda istemesin...eyvahedigeldismile
kızlar ya ne kadar tuhaf değilmi insanların kendi kilolarına göre zayıflık hedefleride farklı bazıları 70 ken 55 olmayı hayal ediyor ama bu topic tekilerin çizelge hedefleri 70,75,80 ne kadar alışmışsak kilolu olmaya hayal kurup cesaret bile edememişiz cetvellere 50,55 felan yazmayıkaydirigubbakcemile2
Ayy bu forum çok güzelmişşş dün keşfettim bayıldım Beni de alın aranıza, gerçi ben henüz sıkı bir rejime başlayamadım, Haftasonu doktora gidicem, tedavi yöntemine karar verces, ona göre de haftaya diyetisyene gidicem. Ondan sonra belli olur ne zaman ne yiiyeceğim. Çünkü hem gut var hem de polikistik over akannehir o nedenle hatalıklara göre bi liste gerek bana
Ne güzel yaa, şöyle faydalı şeyleri severek yiiyen insanlara imreniyorum. Ben kokusuna bayılırım ama ağzıma süremem, salatada olsa ayıklarım. Kayınvalidem de çok kızıyo çok faydalı yemen lasım diye de yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?