Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özelden paylaş tatlım.. ben çok ilgiliyim böyle şeylere.. bu konularda paylaşımda bulunmak isterim seninle..

ben de bunları öğrendim bak :enbuyukkk:

yavrucugum vallahi sen yemekle bozdum....kafamçokkarıştı
bukadar takma tatlım...bilmiyorumkismile
şimdi sana tatlım dedimcanın tatlıda istemesin...eyvahedigeldismile

iyi bir sonuç almışşın sanırım :
darısı başımızaa:Saruboceq:

tatlım iyi sonuş almam normal daha ilk aydayım düşünsene 2, 3 tabak pilav yiyan bir insan 3, 4 kaşık yerse vermezmi bence ilk ay için az bile veriyorum şimdi böyleysem ilerki aylarda ne kadar az veririm diye düşünüyorum vallaakannehir

kızlar gercek isimlerimizi açıklasak bir sakınca olurmuki..
sizinle tanıştıgıma memnun oldum....
mesela bendeniz emine.....ben bir sakınca görmedimki artık epey samimiyiz...
vereliniortak
benim için sakıncası yok canım ben sema...))

eminecim çok teşekkür ederim..yaşım 39 boyum 170..)) 9 yıldır bekarım..20 yaşında oğlum var..ALLAH nasip ederse mayısta asker olcak...sorunlu bir evliliğim oldu ayrıldım..adam yanıma yakışmıyorsun dedi..gitti..:roflol::roflol::roflol:şimdi gülüyorum ama çok zor günler geçirdim..depresan ilaçlar filan birde tiroid başıma dert oldu..hep stresten..ancak kendimi toparladım...ilaçlardan kurtuldum...kilolarda gidecek inşallah...)) yanıma yakışmıyorsun diyen şimdi dibi düşüyor bakarken..daha görcek o...:dilcikar::dilcikar:

kızlar ya ne kadar tuhaf değilmi insanların kendi kilolarına göre zayıflık hedefleride farklı bazıları 70 ken 55 olmayı hayal ediyor ama bu topic tekilerin çizelge hedefleri 70,75,80 ne kadar alışmışsak kilolu olmaya hayal kurup cesaret bile edememişiz cetvellere 50,55 felan yazmayıkaydirigubbakcemile2

Benimde en hassas olduğum konu, birinin doğumgününü asla unutmam, beynime yazmışsam eğer.Değer verdiğim konulardan biridir.
maydonoz hastasıyım ben
bahçemde çıkmaya başladı
tadından yenemz oluyorlar
pazarınkini yiyemiyorum o zaman

Ohhh afiyet olsun canım, şöyle üzerine güzel bir limon sık, bol bol ye bayılırım valla.

:1shok:
o dangalagın resmi varmı merk etimm
böle konuşanlar genelde tipsizlik abidesi olurlar :mymeka:

ay ay oku oku bitmiyor kızlar ya döktürmüşsünüz 3 günden beri temizlik yapıyorum bahçe temizliği dün saat birde çıktım 4.30 da girdim öldüm yorgunluktan sonunda bitti bugünde pazar günüm gel git derken vakit geçecek daha kahvaltımı bile etmedim canım istemiyor tartılıyorum sonuç bir felaket çıkıyo neden böle anlamadım bende bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum dikkat ediyorum yine de kilo alıyorum akıl verin kızlar ya doğum kontrol ilacı kullanıyordum bıraktım onuda bakalım sonuç ne olacak yanlız ben bu cuma kilo bildiriminden sonra 15 gün izin istiyorum kilo bildirmeyeceğim sizlerle sohbet edeceğim sadece kendimi sıkmam lazım tabi doktordan sonra kötükedihüsokötükedihüso

Ayy bu forum çok güzelmişşş dün keşfettim bayıldım Beni de alın aranıza, gerçi ben henüz sıkı bir rejime başlayamadım, Haftasonu doktora gidicem, tedavi yöntemine karar verces, ona göre de haftaya diyetisyene gidicem. Ondan sonra belli olur ne zaman ne yiiyeceğim. Çünkü hem gut var hem de polikistik over akannehir o nedenle hatalıklara göre bi liste gerek bana

maydonoz hastasıyım ben
bahçemde çıkmaya başladı
tadından yenemz oluyorlar
pazarınkini yiyemiyorum o zaman
Ne güzel yaa, şöyle faydalı şeyleri severek yiiyen insanlara imreniyorum. Ben kokusuna bayılırım ama ağzıma süremem, salatada olsa ayıklarım. Kayınvalidem de çok kızıyo çok faydalı yemen lasım diye de yiyemiyorum

kızlar fikrimiz olması ve moral açısından uzun zamandır diyette olanlar kaç ayda ne kadar kilo verdiniz yazsanızda bizede umut olsa

,Ben de 60 iken 50 hedeflerdim, 70 ken 60, 80 ken 70, sonunda geldi çattı 90 şimdiki hayalim 75-80 gerçekten garip :roflol::roflol:

ewet önce doktora gidip tedavıni ögrenmen lazım
geçmiş olsun bu ara
senide listeye yazarız
cuma günleri saat 12 y kadar kilo bildiriminde bulunuyorum
üst üste 2 hafta sebebsiz kilo bildirmeyen listeden silniyor
gün içindede yediklerimizi yazıyoruz dested oluyruz işte birbirimize olumunekankayizsmile

Tamam canım haftaya bi listem belli olsun da başliicam başlangıç kilomu bildiririm sonra da devamını. İnnnşallah hepimiz azmimizi yitirmeden çalışır didinir hayalimizdeki kiloya ulaşırız. Çok iyi olmuş bu forumun açılması. 60 kilodaki birinin rejimiyle psikolojisiyle 90 kilodaki birininki farklı oluyor

inanması çok güç demek oglun asker olacak.hayırlısı insallah..
böyle adamlar ellerindeki cevherin malesef farkında olmuyorlar.sonunda harap olanda yine onlar oluyor..ama sende okadar güzel cehre gördümki yinede onun için üzüldügüne eminim...
allah herkesi islah etsin ne diyim..

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2çok paslanmışım çok 13 dk anca dayandım ben kaçar duşa gidiyorum öpüyorum hepinizi ama bana kimse eşlik etmedi sanırımakannehir

yavrucugum vallahi sen yemekle bozdum....kafamçokkarıştı
bukadar takma tatlım...bilmiyorumkismile
şimdi sana tatlım dedimcanın tatlıda istemesin...eyvahedigeldismile

ama kilo aldım ya ben geçen hafta ondan.. 10 çeşit diyet listeledim her hafta başka birini yapıcam :)

benim tek amacım 72 olmak.. ben istemem gayrısını.. yapamayacağımdan değil kardeşim 68 kilo onun boyu 168.. onun gibi olsam çok hoş olurum kardeşim çok hoş görünüyo.. göbekide var çok şirin..

hoşgeldin aramıza.. cuma 1 de burda ol bak hem liste açıklanacak hem de radyoya katılıcaz.. bi de kilonu özelden Citol hanimefendiye atacaksın bayanssulusmile

benim teyzem 20 sene ağzına koymamış.. doktoru önermiş yemen gerekiyor diye.. o zamandan beri de ağzından düşürmemiş.. 20 senedir ben ne aptallık yapmışım der hep

siz de ben olsam çıtınız çıkmaz ben meşgulüm diye çeneniz durmuyo alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…