Çok geçmiş olsun cnmBonus ancak gördüm yazını erken erken gordumkızım hasta okula gitmiyor öksürük bir türlü geçmiyor 4.30da uyandım ateşlendi tir tir titredi ödüm koptu nöbet geçirecek diye sabaha kadar dua ettim...
Yok canim bırakmam inşallah az kaldı 120nin altına düşücem insallah biraz dikkatli olabilsem..
Sen öyle dersinYenilmezsin gorkma ben bu hafta pek umutlu değilim kendimden
Senin miniğede geçmiş olsun cnmGün aymıııııışşşş
Ama ben ayamadım
Diyeti bozmaya bahane değil dimi
keşkee.Bu hafta çok ödem oldum niye bilmiyorumSen öyle dersin
Yine en az -1 gelir :))
çıkmaz çıkmaz en fazla eee nolmuş yani naapim diycek ruhsuz ayuHaaa Haaa
Bence hiç anlatma kan çıkmasın :))
Ben de dedim bu kimselamünaleyküm arkadaşlar ben eski @Jade21 ....şimdi yeni bir kullanıcı adı ile burdayım haberiniz olsun telefonumu değiştim yeni hesap ayarları yaptılar eski şifremi unuttum için giremedim yeni telefon yeni hesapla burdayım canlarrrr...
malipina şu hani kullanıcı isminin altına kilo hedef felan yazmışsın ya nere girip yazıyorsun bana bir tarif et heleBen de dedim bu kim
bonuscum benim jade21 .telefonum hesaplarım değişti. .yeni ..ben yani.Arzuzuzuuu hosgeldin :))
Mefkurem evet yari kapali yerdi :)
Derin aman bebik 120 nin altina indinmi ins 100 daha kolay ♡
bonuscum benim jade21 .telefonum hesaplarım değişti. .yeni ..ben yani.
he tmm canımOkudum kız tanidim :))
Hoşgeldin cnmselamünaleyküm arkadaşlar ben eski @Jade21 ....şimdi yeni bir kullanıcı adı ile burdayım haberiniz olsun telefonumu değiştim yeni hesap ayarları yaptılar eski şifremi unuttum için giremedim yeni telefon yeni hesapla burdayım canlarrrr...
Ben de dedim bu kim
diğer hesap iptal zaten sorun çıkıcanı sanmıyorum sadece bu yeni hesap la görüşe başladım bunuda bildiriyorum zaten arkadaşlarıma bir kandırmaca felah yok yaniHoşgeldin cnm
Yönetime bildirdinmi, sorun çıkmasın
bir deniyim bakiimArzuzuzuuu Canım özel mesaj yazan yerin yanında adın yazıyo ya oraya tıkla kişisel bilgilerim yazar ordan yapabilirsin
Kuzucum kişisel bilgiler yazan yere tıkla orda sayfan açılıcak, özel başlık yazan yer var oraya yazcan kilonu falanmalipina tmm canım oraya tıkladım orda ne yazan yere tıklıcam harfi harfine yaz benim kafa basmıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?