Bugün daha güzel olmuş cnmiyi akşamlar herkese
çarşamba günü menüm
sabah 08.40
1 yumurtadan peynirli otlu omlet (pulbiberli)
6 yeşil zeytin
domates
1 kk siyez ekmeği
10 çiğ fındık
öğlen 12.30
tavuklu avakadolu salata
200 gr sulu ev yoğurdu
2 kornişon turşu
ara 16.00
10 çiğ badem
çeyrek ayva
akşam 19.15
1,5 kepçe tarhana çorbası
köfteli az nohutlu ıspanak yemeği
bir kaç dilim domates salatalık
ara 20.30
biraz kaju ve badem
yatana kadar 2 lt su
test yaptırmadınmıben de acaba insülin direnci mi varbu menüyle bile acıkıyorum
Ne güzel eglenmistir teyze farklı olur herzaman gerçi ben halamla da iyiyim keyifli vakit geciririm. Annesi olmayan çocuk için çok zor o duygu o hassasiyet ister herkes düşünmüyor.Mutlu pazarlar olmuştur insallah zira akşam olmak üzre. :)
Kapalı yağmurlu bir izmir gününden Merhaba.
Babası kızını almaya gitti havalanına ben de balkonda çay veiçiyorum
Yarın için oglanin okuluna kurabiye yapıcam damla cikolu yerli mali haftası nedeniyle. . Böyle günler de veliler dolusuyor sınıfa çok sinir oluyorum. Annesi gelmeyen çocukları düşünseler keşke ..
E eboecakil80 kızım teyzesiyle haftasonu gezmesi yaptı ankaraya.cuma aksami gittiler bugün dönuyorlar inmek uzereler. .
60kiloyum 1 kaşık tarhanayi az suyla açtım tuz ve 1 yumurta ekleyerek tavada krep formun da pişirdim. .
Yalnız dereotu maydanoz yahut peynir de eklense daha zenginleşir. .
Ben de bazen öyle oluyorumBenim mod bugün yerlerde. Bi şarkı dinledim bütün modum düştü bi saate yakın ağladım sebep de yok.çok dolmuşum sanırım. Eşimi bugün aramadım hiç, kendi aradı hemen anladı sesimden yemek yaptırmadı otelden bişeyler getirdi sağolsun. Akşamdan beri beni güldürmek için yapmadığı kalmadı garibim.hani spor yapınca mutluluk hormonu salgılanıyodu hiçbir işe yaramadı.kendi halimde oturuyorum bi şarkı daha çalsa valla ağlarım bi müslüm mü açsam yanına da bi duble rakı
Biz arsiziz olmaz yine devam eder hersey alısiriz giderYağmurlu bir gecede ıssız bir yol kenarında bir arabanın çarpıp geçtiği yaralı bir hayvan nasıl hisseder biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz değil mi!..Ben galiba biliyorum!..Biri de öldürsün lan adam gibi yaralı bırakıp kaçma şerefsiz!..dediğinizi duyar gibiyim!..
dedim dün sosyal medyada sadece bir kişi görebildi yüreğimdeki yangını..
Yakında the person you have called can not be reached at the moment olabilir kızlar..
iyi değilim ben..
Salakligimdan başka açıklaması yokCakil gozun icin niye rapor alip evde dinlenmedin canim sorucam sorucam simdiye kismet oldu :)
Bugün daha güzel olmuş cnm
Akşam sonrası kuruyemişi abartma
test yaptırmadınmı
Kilolu insanların çoğunda var zaten
Bide ben sık yiyince daha çok acıkıyorum
Alışkanlık yapıyor
Benim camış 21 aylık :) mama çağını geçti de başka türlü uyumuyo, süt gaz ve kabızlık yapıyo diye vermiyorum mecbur sadece yatarken mama veriyorumSenin kız kaç yaşındaydı cnm
Gaz sancısı olanlar için özel mamalar oluyomuş
Demekki değiştirdiğinizde iyi gelmrmiş
Benim camış 21 aylık :) mama çağını geçti de başka türlü uyumuyo, süt gaz ve kabızlık yapıyo diye vermiyorum mecbur sadece yatarken mama veriyorum
Laktozsuz süt versen cnmBenim camış 21 aylık :) mama çağını geçti de başka türlü uyumuyo, süt gaz ve kabızlık yapıyo diye vermiyorum mecbur sadece yatarken mama veriyorum
Hayirdir cnm kötü bisey yok yaHayırlı geceler güzeller
Bir iki gün buralarda olamıycam
Bonus bu günden bildirim yapayım
Kilo
98.3
Spor
Yok
Yok canımHayırlı geceler güzeller
Bir iki gün buralarda olamıycam
Bonus bu günden bildirim yapayım
Kilo
98.3
Spor
Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?