Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese
çarşamba günü menüm

sabah 08.40
1 yumurtadan peynirli otlu omlet (pulbiberli)
6 yeşil zeytin
domates
1 kk siyez ekmeği
10 çiğ fındık

öğlen 12.30
tavuklu avakadolu salata
200 gr sulu ev yoğurdu
2 kornişon turşu

ara 16.00
10 çiğ badem
çeyrek ayva

akşam 19.15
1,5 kepçe tarhana çorbası
köfteli az nohutlu ıspanak yemeği
bir kaç dilim domates salatalık

ara 20.30
biraz kaju ve badem

yatana kadar 2 lt su

Bugün daha güzel olmuş cnm
Akşam sonrası kuruyemişi abartma

ben de acaba insülin direnci mi var bu menüyle bile acıkıyorum
test yaptırmadınmı
Kilolu insanların çoğunda var zaten
Bide ben sık yiyince daha çok acıkıyorum
Alışkanlık yapıyor

Ne güzel eglenmistir teyze farklı olur herzaman gerçi ben halamla da iyiyim keyifli vakit geciririm. Annesi olmayan çocuk için çok zor o duygu o hassasiyet ister herkes düşünmüyor.

Ben de bazen öyle oluyorum

Biz arsiziz olmaz yine devam eder hersey alısiriz gider

Bugün daha güzel olmuş cnm
Akşam sonrası kuruyemişi abartma

test yaptırmadınmı
Kilolu insanların çoğunda var zaten
Bide ben sık yiyince daha çok acıkıyorum
Alışkanlık yapıyor

aslında akşam kuruyemiş yoktu hesapta ama açlık hissedince ekmek yemeyeyim onu yiyeyim dedim.

valla en son geçen yıl tahlil yaptırmıştım. insülin 6 çıkmıştı. doktor bişi yok dedi. ama karataya göre 5 ten yukarısı insülin direnci. ben de olduğunu düşünüyorum. zaten benim belim kalın. karın bölgesi yağı çok

aslında ben de ara öğün yapmayı sevmiyorum. 2 öğün şansım yok çalıştığım için. sabah 08.30 gibi kahvaltı yapabiliyorum. akşam da 19.00 ile 19.30 arası ancak sofraya oturabiliyorum. yani öğlen yemeği mecburen oluyor. ama tabi 3 öğünden fazlasını istemiyorum. sanırım öğlen az geliyor şu an. aslında o an doyuyorum ama akşam yemeğine kadar acıkıyorum. ağzıma badem atıyorum.

inanır mısın şu an bile açlık hissediyorum. acaba içtiğim vitamin mi etkiledi. bak şimdi aklıma geldi. bu akşam içmeyeyim.

Senin kız kaç yaşındaydı cnm

Gaz sancısı olanlar için özel mamalar oluyomuş
Demekki değiştirdiğinizde iyi gelmrmiş
Benim camış 21 aylık :) mama çağını geçti de başka türlü uyumuyo, süt gaz ve kabızlık yapıyo diye vermiyorum mecbur sadece yatarken mama veriyorum

Benim camış 21 aylık :) mama çağını geçti de başka türlü uyumuyo, süt gaz ve kabızlık yapıyo diye vermiyorum mecbur sadece yatarken mama veriyorum

bizimkide 21 aylık şubat doğumlu :)
doktor emzirmeyi uyurken yasakladı , reflü için ama hala emziriyorum
su ile geçiştir demişti , dilersen suyu dene

Laktozsuz süt versen cnm
Mama icin biraz büyük :))

Hayırlı geceler güzeller
Bir iki gün buralarda olamıycam
Bonus bu günden bildirim yapayım

Kilo
98.3
Spor
Yok
Hayirdir cnm kötü bisey yok ya

Çarşamba menüsü
4- 5 gündür wc sikıntim vardi o yüzden kuru meyveyi abarttim
Telafi icin gün devaminda sifir karbon yapmak istedim

10.15
3 incir 3 hurma ve suyu

11.00 civari
2 yumurta 2 ks.yulaf kepegi az sütle krep
Lor ,az peynir

15.00
Tuzsuz ayran

18.15
Yagsiz tavada yarim tavuk gögsü
2 bar.tuzsuz ayran

Su 2 lt
Spor 45 dk lesli 3 mil
300 hoplama

Hayırlı geceler güzeller
Bir iki gün buralarda olamıycam
Bonus bu günden bildirim yapayım

Kilo
98.3
Spor
Yok
Yok canım
Bizim yerimize kardeşimler tatile gidecekler. Onlarla birlikte gidip girişlerini yaptırıp eltimin gelinine bebek görmeye gidecez.

Oysssss ölüyorum uykusuzluktan
1 de uyudum 3 de oğlum uyandı ve hâlâ uyanık
Çok fena öksürük bu da uyutmuyor
Az önce kustu balgamı attı ama uykusu kaçtı şimdi oyun oynuyoruz ve sabah 9da müşterilerim gelecek

Artık takviye almayı düşünüyorum öneriniz var mı

Gelemedim doğru düzgün dün akşam üzeri biraz bakabildim ondada başka şeyler vardı... Zaten bu haftayı biraz moralsiz geçirdim. Çok basit hüzünlerimiz var yine...

Dün yerli malı etkinliği vardı okulda çocukları bırakıp 10 tane veliyle kahvaltıya gittik.
Sosyalleştinmi sen bonus oyyşş

Çok iyi geçti tanıştık kaynaştık gün yapalım bile dediler. Bende he miii diyemedim tabi :))
Dedim ben paralı güne katılamam ama böyle muhabbet için toplanırsanız seve seve :))
10 kişiden 6 si sigara içti şuursuzca baca gibiydik çıktığımızda aklıma kimler geldi acaba YENA E eboe

Okulda yerli malı haftası kutlamak bu sene yasakmış sınıflar kendisi kutlarsa kutlar tamda olması gereken gibi veliler bulaşmadan.
Biz zaten ana sınıfı limon ve karnabahar götürdük öğretmen pazar tezgahı hazırlmıştı. Bide nar şapkası yaptım duyguya pek afilliydi :)) Şiiri vardı.
Onlar eglenip kutladılar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…