iyi akşamlar herkese
çarşamba günü menüm
sabah 08.40
1 yumurtadan peynirli otlu omlet (pulbiberli)
6 yeşil zeytin
domates
1 kk siyez ekmeği
10 çiğ fındık
öğlen 12.30
tavuklu avakadolu salata
200 gr sulu ev yoğurdu
2 kornişon turşu
ara 16.00
10 çiğ badem
çeyrek ayva
akşam 19.15
1,5 kepçe tarhana çorbası
köfteli az nohutlu ıspanak yemeği
bir kaç dilim domates salatalık
ara 20.30
biraz kaju ve badem
yatana kadar 2 lt su
Yanlış bişeymi dedim acaba
Gün aymıııııışşşş
Ama ben ayamadım
Diyeti bozmaya bahane değil dimi
Canım hiçbirşeyi yoktu. Yegenimin dugunünde bizde misafir vardı. 20 gün kendi evinde kaldı. Gece sogukta terasta oturdugu yerde uyumuş. Üşütmüş. Tuvalete giderken düşmüş. Eşim aldı hastahaneye götürdü. Film çekildi. Çok sigara içmiş. Birde çok üşütmüş akciğerler dumanlı. Balgamdan ciğerleri göremiyoruz dedi.
Ilaclarinı kullandık. Balgamı azaldı tekrar film çektirdik. Biraz daha leke var dediler. Ilaclarinı kullanıp dün tekrar film çektirdik.
Lekeler kaybolmamış. Biopsi yapalım tam teşhis konulsun demiş dr. Eşimde baya yaşı var gereklimi canını yakmasak dedi. Dr. Ömrün ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Uzun yaşarsa ilerde sıkıntı artar biz teşhis edip adını koyalım demiş. onkolojiden randevu alabilirsek 15 gün sonra biopsi yapılacak.
Probiyotikmiş canım.
Eki Görüntüle 2081823
Aptamildi değiştirdik..
Uykuya dalması uzun sürdüğü için çok mama içiyo ondan.. İnşallah
malipina bu haftada sana yenilicem sanırım sen ne alemdesin bilmiyorum gerçi.
5 milden aşşa düşmüyon görüyorum arada
Bari bugüne bişeyler yapmalıyım
Suyu denedim yemedi :) bakalım ya geçer inşallah bu ilaçlarla..bizimkide 21 aylık şubat doğumlu :)
doktor emzirmeyi uyurken yasakladı , reflü için ama hala emziriyorum
su ile geçiştir demişti , dilersen suyu dene
Hatırlanma şeklim bile değişikGelemedim doğru düzgün dün akşam üzeri biraz bakabildim ondada başka şeyler vardı... Zaten bu haftayı biraz moralsiz geçirdim. Çok basit hüzünlerimiz var yine...
Dün yerli malı etkinliği vardı okulda çocukları bırakıp 10 tane veliyle kahvaltıya gittik.
Sosyalleştinmi sen bonus oyyşş
Çok iyi geçti tanıştık kaynaştık gün yapalım bile dediler. Bende he miii diyemedim tabi :))
Dedim ben paralı güne katılamam ama böyle muhabbet için toplanırsanız seve seve :))
10 kişiden 6 si sigara içti şuursuzca baca gibiydik çıktığımızda aklıma kimler geldi acaba @YENA E eboe
Okulda yerli malı haftası kutlamak bu sene yasakmış sınıflar kendisi kutlarsa kutlar tamda olması gereken gibi veliler bulaşmadan.
Biz zaten ana sınıfı limon ve karnabahar götürdük öğretmen pazar tezgahı hazırlmıştı. Bide nar şapkası yaptım duyguya pek afilliydi :)) Şiiri vardı.
Onlar eglenip kutladılar işte.
Bonus orgudenmi ipten yani nar sapka yaptin
Sen tütturmedinmi sanki tanişmada
Senin icin iyi olmustur
Günaydın..
Suyu denedim yemedi :) bakalım ya geçer inşallah bu ilaçlarla..
Hatırlanma şeklim bile değişik
Oyyy sağolsun canımdır kendileriBonus seni burda türlü türlü şarkıyla kalple hatırlamadımı ben şahidim
Yenilmezsin gorkma ben bu hafta pek umutlu değilim kendimdenmalipina bu haftada sana yenilicem sanırım sen ne alemdesin bilmiyorum gerçi.
5 milden aşşa düşmüyon görüyorum arada
Bari bugüne bişeyler yapmalıyım
Bonus ancak gördüm yazını erken erken gordum@gevherbanu hoşgeldin :)
@74FRIDA cok gecmis olsun kuzu icim ciz etti dustum diye okuyunca.
@cakil80 sen nasil oldun?
@lolaxx dün cumaydi la
@Jade21 sadece bu haftaya izin yaziyorum ona gore
Derin aman derincim 120 nin altina iniceksim nerdeyse sakin koyverme.
Bu ara hic artin olmadi bi kerelik bisi olmaz diyelim
Haaa HaaaGünaydıın herkese
Bonus Rüyamda Kıvançla evliydim yaa ulaaa. Pek tipim değil normalde ama nasıl bi aşkla bakıyodu laa gözlerimee içimi yaktı hınzııır Akşam benim herife anlatim de azcık kıskanır belkim
Ne ince bi davranışEki Görüntüle 2082126
Kızlar yılbaşından sonraki proje şefim bana elcağızlarıyla badem kavurmuş getirmiş.
Yılbaşı partisinde konuşmuştuk öylesine..
Biri de beni düşündü diye mi bilmiyorum çok sevindim şuncağıza bu moral bozukluğunda..
Seviyorum bunların amir memur yaklaşımlarını yaa..
Hepinize günaydın..
Sosyalleşmen iyi olmuş :)))Gelemedim doğru düzgün dün akşam üzeri biraz bakabildim ondada başka şeyler vardı... Zaten bu haftayı biraz moralsiz geçirdim. Çok basit hüzünlerimiz var yine...
Dün yerli malı etkinliği vardı okulda çocukları bırakıp 10 tane veliyle kahvaltıya gittik.
Sosyalleştinmi sen bonus oyyşş
Çok iyi geçti tanıştık kaynaştık gün yapalım bile dediler. Bende he miii diyemedim tabi :))
Dedim ben paralı güne katılamam ama böyle muhabbet için toplanırsanız seve seve :))
10 kişiden 6 si sigara içti şuursuzca baca gibiydik çıktığımızda aklıma kimler geldi acaba @YENA E eboe
Okulda yerli malı haftası kutlamak bu sene yasakmış sınıflar kendisi kutlarsa kutlar tamda olması gereken gibi veliler bulaşmadan.
Biz zaten ana sınıfı limon ve karnabahar götürdük öğretmen pazar tezgahı hazırlmıştı. Bide nar şapkası yaptım duyguya pek afilliydi :)) Şiiri vardı.
Onlar eglenip kutladılar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?