Dün son kontrolüm vardı sonunda dert çok az kaldı belli belirsiz. Grip de geçiyor. Bugün diet artı spora baslayabilecegim tam hız.Cakil gözun nasil oldu?
Benimki sinirleniyor rüya da bile olsa. Bir ata life TİME da eşleri değiştirenleri seyrediyordum ona bile tepki gösterdi. Herkesin aklında yok mudur acaba kendime benzeyen biri ile evlensem nasıl olurdu dusuncesi ya da ben mi merak ediyorum bilemedim şimdiGünaydıın herkese
Bonus Rüyamda Kıvançla evliydim yaa ulaaa. Pek tipim değil normalde ama nasıl bi aşkla bakıyodu laa gözlerimee içimi yaktı hınzııır Akşam benim herife anlatim de azcık kıskanır belkim
Al benden e o kadar bu hafta hızlı koymalıyim bide yıl sonu oy ki ne oyIyi aksamlar bugün faekettim eski duzenime donmek beni zorlayacak hergun girip menu bile yazamıyorum acilen kendime gelmem lazim
Cok gec olsa da kilo 84 spor 150 dk
5 kilo almisim taaam 5 kilo geri donmem laziiiiiiim
Seni gidi seniiii meraklandirdinÇok şükür iyiyiz arkadaşlar.
Dün giremedim siteye sorun vardı nedense.. akşam da ev gezmesine bebek görmeye gittik..
Bu hafta genel olarak bi yoğunluk var...
Çok şükür bugün grip dışında bişey kalmadı bu hafta o da geçer tam olarak dönerim aranıza hemde menulerle60kiloyum iyi yolculuklar
Derin geçmiş olsun canım.
Arzuzuzuuu yeni nickin hayırlı olsun :)
Ismin Arzumu. ?
74FRIDA pes ettin demek .. çokmu zorlanıyorsun. ?
Verdiğin kiloyu ve emeği unutma arada hatırla emi..
cakil80 nasıl oldun canım. Ins daha iyisindir. .
Seni gidi seniiii meraklandirdin
yenacım inşallah uğur getirir sürpriz yapmak istiyordum ama neyse söyliyim şuanda diyetisyen Dr muayene sırasında yım canımSana uğur getirsin arzucum. . Sağlıkla hedefledigin kiloda olursun inş. .
geçmiş olsun bonuscumGunaydin
Rahatsizdim biraz bakamadim bugun bakicam insallah.
inşallah canım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda istiyorum inşallah bu heves kaçmazGünaydınnnn mutlu haftasonları
Kızım gelecek bugün biraz cısslar yapıcam
Alışverişe gidip bikaç şey almam lazım
YENA
Iyi olmana sevindim cnm
Bonus geçmiş olsun bonuscan
cakil80 ne güzel tekrar start vermişin tatlım
Arzuzuzuuu yeni başlangıcın hayırlı olsun cnm
Rüyaya sinirlenilir mi kız senin adam da bi alemmişBenimki sinirleniyor rüya da bile olsa. Bir ata life TİME da eşleri değiştirenleri seyrediyordum ona bile tepki gösterdi. Herkesin aklında yok mudur acaba kendime benzeyen biri ile evlensem nasıl olurdu dusuncesi ya da ben mi merak ediyorum bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?