Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimki sinirleniyor rüya da bile olsa. Bir ata life TİME da eşleri değiştirenleri seyrediyordum ona bile tepki gösterdi. Herkesin aklında yok mudur acaba kendime benzeyen biri ile evlensem nasıl olurdu dusuncesi ya da ben mi merak ediyorum bilemedim şimdi

Iyi aksamlar bugün faekettim eski duzenime donmek beni zorlayacak hergun girip menu bile yazamıyorum acilen kendime gelmem lazim

Cok gec olsa da kilo 84 spor 150 dk
5 kilo almisim taaam 5 kilo geri donmem laziiiiiiim
Al benden e o kadar bu hafta hızlı koymalıyim bide yıl sonu oy ki ne oy

Çok şükür bugün grip dışında bişey kalmadı bu hafta o da geçer tam olarak dönerim aranıza hemde menulerle

Seni gidi seniiii meraklandirdin

Özellikle yaptığımdan değil tabii ki
Zor ve yoğun bir hafta idi. Takıma bile ugrayamadim.
Banuya telden yazdım kilo falan..

Shannara yı izledinmi Merlin tadında .. 2.sezonunu izliyorum.
Bir de Nicole Kidman dizisi big li bişey :)

Sana uğur getirsin arzucum. . Sağlıkla hedefledigin kiloda olursun inş. .
yenacım inşallah uğur getirir sürpriz yapmak istiyordum ama neyse söyliyim şuanda diyetisyen Dr muayene sırasında yım canım... gelişmeleri yazarım .... artık kilolara yeter beni terk edin demek istiyorum bu yüzden diyetisyen kuvvet e başvurdum kilolara ölümmmmm

Günaydınnnn mutlu haftasonları

Kızım gelecek bugün biraz cısslar yapıcam
Alışverişe gidip bikaç şey almam lazım

YENA
Iyi olmana sevindim cnm

Bonus geçmiş olsun bonuscan

cakil80 ne güzel tekrar start vermişin tatlım

Arzuzuzuuu yeni başlangıcın hayırlı olsun cnm

inşallah canım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda istiyorum inşallah bu heves kaçmaz

Rüyaya sinirlenilir mi kız senin adam da bi alemmiş
Benim kendime tahammülüm yok bi de bana benzeyen biriyle evlendiğimi düşünemiyorum kan çıkardı kesin evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…