Bu yolda beraberiz 20 kiloyu bir çırpıda verelim inşallah benim ilk hedefim 10 sonra 20 sonra 30 gerisine bakacağız artıkBugün buradaki 1. yılım. Iyi ki bu topige rastlamisim. Iyi ki karar verip kendimi böyle bir yola sokmusum. Her yönden faydasini görüyorum. Ama son 1-2 aydır bir rehavet icindeyim. Vermedigim gibi 5 kilo da aldım. Eski halime dönmekten gerçekten çok korkuyorum. Kilo vermeye başlarken 80 i görebilecek miyim diye düşünürdüm imkansız gelirdi. Simdi de 63 oyle uzak geliyor. Ozellikle bundugum ruh hali içinde. bugün insallah 2. baslangicim olur. İlki bana cok şey katti ve beni gerçekten mutlu etti.
2. Baslangicin hedefleri de daha farkli tabi. Sadece kilo vermek değil. Güclenmek kas kutlemi artirmak fitlesmek atletik bir vücuda sahip olmak istiyorum ve kilo hedef sayacimi baslatiyorum. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim ahali iyi ki varsiniz
bende varımBu yolda beraberiz 20 kiloyu bir çırpıda verelim inşallah benim ilk hedefim 10 sonra 20 sonra 30 gerisine bakacağız artık
Kilom çok pek çok yazmaya da utanıyorum beni bir süre izne çıkarBonus listeden de çıkarabilirsin nasıl uygunsa teşekkürler
Bugün ben kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum protein yememe rağmen
Bu yolda beraberiz 20 kiloyu bir çırpıda verelim inşallah benim ilk hedefim 10 sonra 20 sonra 30 gerisine bakacağız artık
benimde kızlar bugün yeni başlangıç olacak inşallah yarın başlıyorum Allahın izniyle menü paylaşmaya
bende varım
20 kilo serüveni benim için başlamıştır
bugünden itibaren... ilki kadar güçlü hissedemiyorum kendimi ama bir sekilde yapacagima inaniyorum.
aynen canım ....Destek en önemli şey beraber yapariz bence
Lolax yerim senien gencimiz sensin kuzucum hepimizden hizli vericen insallah.
Kiş rehaveti var hepimizde koyverirsek kilo aliriz hemen.
Tavuk yogurt bol tuketiyodun unutma ben oyle hatirliyorum.
Aksam 9 da uyudum sabah 5 hortladim ama iyi geldi uykuhavalarda yapıyor insanın üzerine bir ağırlık uyku hali uyuşukluk hemen hemen herkes aynı
AnlastikDestek en önemli şey beraber yapariz bence
Amin insallah hastane daha guvenli olur hemen mudahale ederler atesineÇok tesekkurler arkadaşlar alıntı yapamadım...titreme ile birlikte ateş basladi nısada doktorda epilepsi oldugu icin hastaneye yatirdi bizi...24 saat atesini dusurmeye calistilar dun aksamuzeri taburcu olduk, bugun 3. Gunumuz ates dusurucu saati gelince titreme yine basliyor bademcikleri bembeyaz inşallah biran önce düzelir yavrum...
çok çok geçmiş olsun derine Allah acil şifalar versin inşallahÇok tesekkurler arkadaşlar alıntı yapamadım...titreme ile birlikte ateş basladi nısada doktorda epilepsi oldugu icin hastaneye yatirdi bizi...24 saat atesini dusurmeye calistilar dun aksamuzeri taburcu olduk, bugun 3. Gunumuz ates dusurucu saati gelince titreme yine basliyor bademcikleri bembeyaz inşallah biran önce düzelir yavrum...
Aksam 9 da uyudum sabah 5 hortladim ama iyi geldi uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?