Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlarrr
Cumartesi günü menüm gelsin

Sabah 07.00
1,5 yumurtadan peynirli dereotu omlet (pulbiberli)
1 dilim pastırma
Domates

Ara 11.00
2 kuru kayısı
3 kaju
8 badem

Öğlen 14.45
İslim kebabı (3 köfte vardı içinde)
Ayran
1/2 Elma

Akşam 19.45
Etli Bulgurlu karalahana sarması (Eti boldu)
3 yk yoğurt

1,75 lt su

Bu yolda beraberiz 20 kiloyu bir çırpıda verelim inşallah benim ilk hedefim 10 sonra 20 sonra 30 gerisine bakacağız artık

benimde kızlar bugün yeni başlangıç olacak inşallah yarın başlıyorum Allahın izniyle menü paylaşmaya
Bu yolda beraberiz 20 kiloyu bir çırpıda verelim inşallah benim ilk hedefim 10 sonra 20 sonra 30 gerisine bakacağız artık
bende varım

Slm kizlar
Annem bu hafta evine gitmedi bugun o cocuklara bakarken adam akilli bi temizlik yaptim icime sine sine. Yorulmusum simdi oturdum emine acikmis ona corba icirip birazdan yatiririm

Kilom çok pek çok yazmaya da utanıyorum beni bir süre izne çıkar Bonus listeden de çıkarabilirsin nasıl uygunsa teşekkürler

Cnm kilon cok pek cok ne kadar olabikir ki lutfen gitmek gibi bir sacmalikta bulunma. Eger kilo alininca gidilmeli izine ayrilmali diye bir kural varsa once benim gitmem lazimdi 94lere dusmusken su an 103 kiloyum +9dayim yani lutfen kendine gel

20 kilo serüveni benim için başlamıştır
bugünden itibaren... ilki kadar güçlü hissedemiyorum kendimi ama bir sekilde yapacagima inaniyorum.

Lolax yerim seni en gencimiz sensin kuzucum hepimizden hizli vericen insallah.
Kiş rehaveti var hepimizde koyverirsek kilo aliriz hemen.

Tavuk yogurt bol tuketiyodun unutma ben oyle hatirliyorum.

Çok tesekkurler arkadaşlar alıntı yapamadım...titreme ile birlikte ateş basladi nısada doktorda epilepsi oldugu icin hastaneye yatirdi bizi...24 saat atesini dusurmeye calistilar dun aksamuzeri taburcu olduk, bugun 3. Gunumuz ates dusurucu saati gelince titreme yine basliyor bademcikleri bembeyaz inşallah biran önce düzelir yavrum...

Amin insallah hastane daha guvenli olur hemen mudahale ederler atesine

çok çok geçmiş olsun derine Allah acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…