Gunaydin
Rahatsizdim biraz bakamadim bugun bakicam insallah.
kızlar çok sinirim bozuldu sabahtan beri saatimi arıyorum Dr gittim geldim aklımda saatim geldim yine aramaya devam hatırlamıyorum nereye koyduğumu iş yapıyordum eveligün çıkarttım kolumdan nere soktum hatırlamoyorum evi didikledim ama yok aramaktan yoruldum ve çok sinirlendim hem üzüldüm manevi değeri vardı
haklısın çünkü aradıkça sinirleniyorum geriliyorum üzülüyorum kendi haline oluruna bırakmalıyım çok haklısın kalbime ağrı girdi vallaAltin bilekligin 2 ay sonra bulundugunu bilirim :) bu kafayla arama bekle biraz bence sonra tekrar bakarsin
Yok seyretmedim bakarım bugün ona suan Thé wampaire diaries i 2 . Kez seyrediyorum bu diziyi seviyorumÖzellikle yaptığımdan değil tabii ki
Zor ve yoğun bir hafta idi. Takıma bile ugrayamadim.
Banuya telden yazdım kilo falan..
Shannara yı izledinmi Merlin tadında .. 2.sezonunu izliyorum.
Bir de Nicole Kidman dizisi big li bişey :)
Hep anlatırım Brad Pitt Vampire ken bile yakışıklı dedim diye sinirlenmisti. Ben karın kası seviyorum diye karın kası yapıyor suan o öyle bir kıskançRüyaya sinirlenilir mi kız senin adam da bi alemmiş
Benim kendime tahammülüm yok bi de bana benzeyen biriyle evlendiğimi düşünemiyorum kan çıkardı kesin evde
arkadaşlar bişey sorucam ekmek olarak
sabah tam buğday
öğlen tam buğday
akşam .esmer ekmek yazıyor listede
esmer ekmek hangisi oluyor kafam karıştı
ben bir fırına gidip bakiim olmazsa pazartesi arayıp soruyim yok yok aynen dediğim gibi yazıyor listede özellikle yazılmış yani. .Yanlis yazilmistir diye dusunuyorum.
Ha sarı memet ha memet sarı
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunBugün buradaki 1. yılım. Iyi ki bu topige rastlamisim. Iyi ki karar verip kendimi böyle bir yola sokmusum. Her yönden faydasini görüyorum. Ama son 1-2 aydır bir rehavet icindeyim. Vermedigim gibi 5 kilo da aldım. Eski halime dönmekten gerçekten çok korkuyorum. Kilo vermeye başlarken 80 i görebilecek miyim diye düşünürdüm imkansız gelirdi. Simdi de 63 oyle uzak geliyor. Ozellikle bundugum ruh hali içinde. bugün insallah 2. baslangicim olur. İlki bana cok şey katti ve beni gerçekten mutlu etti.
2. Baslangicin hedefleri de daha farkli tabi. Sadece kilo vermek değil. Güclenmek kas kutlemi artirmak fitlesmek atletik bir vücuda sahip olmak istiyorum ve kilo hedef sayacimi baslatiyorum. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim ahali iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?