Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok sinirim bozuldu sabahtan beri saatimi arıyorum Dr gittim geldim aklımda saatim geldim yine aramaya devam hatırlamıyorum nereye koyduğumu iş yapıyordum eveligün çıkarttım kolumdan nere soktum hatırlamoyorum evi didikledim ama yok aramaktan yoruldum ve çok sinirlendim hem üzüldüm manevi değeri vardı

Altin bilekligin 2 ay sonra bulundugunu bilirim :) bu kafayla arama bekle biraz bence sonra tekrar bakarsin

Altin bilekligin 2 ay sonra bulundugunu bilirim :) bu kafayla arama bekle biraz bence sonra tekrar bakarsin
haklısın çünkü aradıkça sinirleniyorum geriliyorum üzülüyorum kendi haline oluruna bırakmalıyım çok haklısın kalbime ağrı girdi valla

Yok seyretmedim bakarım bugün ona suan Thé wampaire diaries i 2 . Kez seyrediyorum bu diziyi seviyorum

Rüyaya sinirlenilir mi kız senin adam da bi alemmiş
Benim kendime tahammülüm yok bi de bana benzeyen biriyle evlendiğimi düşünemiyorum kan çıkardı kesin evde
Hep anlatırım Brad Pitt Vampire ken bile yakışıklı dedim diye sinirlenmisti. Ben karın kası seviyorum diye karın kası yapıyor suan o öyle bir kıskanç

Unutmadan menümu yazım

Öğlen 12.00
Çıtır balık 200 gr (6 adet )
1 koca servis tabağı salata yesilliklerle e tane domates de var

15.00
1 mandalina
2 ceviz

18.00
50gr ekmek içine salata ekledim

Yetmedi
18.30
1 kase Şehriye çorbası

Yetmedi
19.00
Çıtır balık 6 adet (200gr )
Yanına marul

Bugün çorba hariç hiç doyamadim çorba biraz iyi geldi

hafta sonu geldimi bende deki yoğunluk 5 katına cıkıyor haliynen gelemedim buralara
bugün su içeyi unuttum toplasan 2 bardak içmemişimdir galiba

sabah tam tahıllı ekmeğe 2 tost - salatalık - domates - 2 zeytin

öğlen 1 avuc leblebi

ara öğün 2 fincan filtre kahve - 1 yaprak galeta

akşam yarım kase corba - yarım kase makarna - 1 adet turşu

yalnızlık kadar zor bişey var mı kızlar..
altı saattir çay ve müzik eşliğinde facebook da takılıyorum. dışarısı buz gibi hava erken kararıyor..kız kendi dünyasında..yalnız içimden hiç bir şey gelmiyor..çok bunalıyorum..
belki size tuhaf geliyor olabilir ama yalnızlıkla başetmek çok zor..

Sabah 11.30 2 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin salatalik sade kahve 2 altinbasak 5 incir
Ara 13.30 1 bardak süt yarim muz 1 akide
Ogle 15.30 150 gr kiyma 1 tbk yer elmasi salata 1 kase yogurt
Ara 18.00 1 avuc fistik 4 incir avuc ici pestil yarim portakal
Akşam 20.00 salata 150 gr kiyma 1 akide

30 dk spor

Bugün buradaki 1. yılım. Iyi ki bu topige rastlamisim. Iyi ki karar verip kendimi böyle bir yola sokmusum. Her yönden faydasini görüyorum. Ama son 1-2 aydır bir rehavet icindeyim. Vermedigim gibi 5 kilo da aldım. Eski halime dönmekten gerçekten çok korkuyorum. Kilo vermeye başlarken 80 i görebilecek miyim diye düşünürdüm imkansız gelirdi. Simdi de 63 oyle uzak geliyor. Ozellikle bundugum ruh hali içinde. bugün insallah 2. baslangicim olur. İlki bana cok şey katti ve beni gerçekten mutlu etti.
2. Baslangicin hedefleri de daha farkli tabi. Sadece kilo vermek değil. Güclenmek kas kutlemi artirmak fitlesmek atletik bir vücuda sahip olmak istiyorum ve kilo hedef sayacimi baslatiyorum. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim ahali iyi ki varsiniz

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…