Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

39a kadar yükseliyordu eklem yerlerine ılık su ve bez ile ateşini düşürmeye çalışıyoruz bu gece cocuk doktorumuz 3 saatte.bir verin dedi 5 saatte bir veriyordum sağol cnm

Çok geçmiş olsun derincim. Bu kış zor geçecek sizin için. Hep dikkatli tedirginsin dimi.? Allah beterinden korusun kuzum ..

Bonus nerdesin Nuel hazırlıkları mı :) ne bu yaa bir uğra

Senin nueline :))
Ben yoğunum canisi konuştuk ya senle. .

Önemli olan muhabbet bir de çay oldumu tamam işte.

Ne güzel asum.. Bu bir sebep işte baslaman ve bu işi bitirmen için.
Hadi bakalım kızına iyi bir örnek lazım o sensin işte. ...

Maşallah Arzucum. Daim olsun inş. Fıstık olucan bu gidişle,yena dediydi dersin :)

Ben oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
Biraz önce haber geldi bebişimiz oldu

Ne güzel bir haber.. hayırlı olsun sağlıkla büyüsün.
Senin duygusalligini yirim Kıyamam sana..
Kızmı erkekmi?
Günaydın, mutlu haftalar.. Grip olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum inşallah bulaştırmam evdekilere..

Geçmiş olsun ..

yena deprem olmuş izmirde geçmiş olsunnnnn

Gecemi olmuş hissetmedik haberim yok valla..
Siz döndünüzmü evinize. ?

Bişey dicem sen gelinden daha güzel ve gencsin :) hele bi zayiflasan afet i devran olursun.

Gecemi olmuş hissetmedik haberim yok valla..
Siz döndünüzmü evinize. ?

Bişey dicem sen gelinden daha güzel ve gencsin :) hele bi zayiflasan afet i devran olursun.
yok sabah olmuş 8 15 gibi foça çok hissetmiş 4.8 kız bak agır olsan hissederdin zayıfladın ya kuş gibi hafifsin duymamışsın bile :)) allah korusunnn felaketlerden kiş günü

ayyy yenammmm bu gazla düğüne filinta gibi olurum ben haa teşekkürederim seviyom seni

Mefkurem gözünüz aydınnnnn

E eboe hastalık ilerlemeden aman dikkat et kuzum bende gece uyuyamıyorum öksürükten.

ISILDURU ve 74FRIDA listeden çıkmak izin almak gibi bir gaflette bulunan bre gafiller
İzin bizim neyimize acaba? Eboe de artıda paşa paşa yazıyo artısını aferin ona
Zorlamaylada olmaz elbet çıkarıcam bir süre bakalım kafanız rahat edip girersiniz belki

Gunaydin

Mefkurem Allah anali babali buyutsun. Rabbim saglikli mutlu uzun omurler versin.

Cakil gozunun daha iyi olmasina sevindim.
O kurabiyeyi yemedin dimi

Eboe frida hadi bismillah bu kadar sikayetten sonra saha birakmazsiniz insallah

Derin gecmis olsun canim ya saglikla kışı atlatin insallah

Yena gecmis olsun bence de hafifliginden hissetmedin di zaarr :))) sporun nasil gidiyor

Isilduru ikramlarin salata agirlikliysa iyi hamur isiyse kotü :)) sende artilarla donmeyesin ama donmezsin sende ortalama ayni kiloda gidiyor gibisin :))

ayy güldürdün beni sabah sabah allah ta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…