39a kadar yükseliyordu eklem yerlerine ılık su ve bez ile ateşini düşürmeye çalışıyoruz bu gece cocuk doktorumuz 3 saatte.bir verin dedi 5 saatte bir veriyordum sağol cnm
Bonus nerdesin Nuel hazırlıkları mı :) ne bu yaa bir uğra
Yok kız kv gitti bende arkadaşlarımı çağırdım yarın gelicekler toplam 5 kişiyiz zaten biri mide ameliyatlı herşeyi yiyor ama anlamadım :)) biri çok tombik diyetteymis :)) diğerleri çok fit bakiciz ben 4 çeşit ikram yaptım tatmadim şükür artık uyusam iyi olucak
Kızlar moralim çok bozuk ben çok kilo aldım nerden başlıycam nasıl yapıcam bilmiyorumkızım ve babası sözleşmiş yarın kızım diyete başlıycakmış. Bende o zaman hazırladığım kahvaltıları yapıcaksın dedim tamam dedi akşamlarıda çok geç geliyor ızgara et, salata filan hazırlarım artık ...
Bende bu hafta en azından gece geç yemelerimi bırakıp suyu artırmaya çalışayım. tamda regl öncesi aldığım kilolarla davul gibi karnımla geziyorum. Bu sefer durum çok ciddi o kadar emeğim heba oldu yardımınıza ihtiyacım var
teşekkür ederim canım. habire çaya suya dayandım dudaklarımı ısırmaktan kabardı dudaklarım yanıyor. ama yok bozmak istemiyorum bıktım artık .diyetisyene gittim güzel bir liste hazırladığını düşünüyorum tabiki paylaşırım hayatım bur niçin varız birbirimize örnek destek dostluk kuvvet verecez ardından kiloları verecez inşallah. ..
tabiki
Ben oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
Biraz önce haber geldi bebişimiz oldu
Günaydın, mutlu haftalar.. Grip olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum inşallah bulaştırmam evdekilere..
yena deprem olmuş izmirde geçmiş olsunnnnn
yok sabah olmuş 8 15 gibi foça çok hissetmiş 4.8 kız bak agır olsan hissederdin zayıfladın ya kuş gibi hafifsin duymamışsın bile :)) allah korusunnn felaketlerden kiş günüGecemi olmuş hissetmedik haberim yok valla..
Siz döndünüzmü evinize. ?
Bişey dicem sen gelinden daha güzel ve gencsin :) hele bi zayiflasan afet i devran olursun.
Gözünüz aydınBen oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
Oooooyyy duygulu bananecik, yada çıtır mı demem lazımBen oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
ayy güldürdün beni sabah sabah allah ta seni güldürsüncakil80 baharın mesajında gördüm kurabiyeyi hatırladım.
Demişsin ya kurabiye var diye dolabı açıp duruyorum.
Sende yine kurabiye var ben boş dolabı açıyorum kaç defa bilmiyorum.
Bişey yokken neden açtığımı bana açıklasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?