Listen çok güzel olmuş misafir varken bile bozmamışsın daim olsun tatlım hergün yazda bende örnek alayım olur mu :)kızlar misafir vardı giremedim
menüm
aç 1 Br. limonlu sılık su
2 dilim tb ekmek
kk peynir
2 yk bol maydanoz dereotlu lor peyniri
ara .3 kayısı 2 tam ceviz
yeşilçay
öğlen.6.yk zyğ.ıspanak
1br yoğurt
1 dilim tb ekmek
ara .kk peynir 2 kepekli gresini
akşam. 2 çubuk çöp şiş ızgara
yeşil salata
1 dilim tb ekmek
2 lt su
çay
teşekkür ederim canım. habire çaya suya dayandım dudaklarımı ısırmaktan kabardı dudaklarım yanıyor. ama yok bozmak istemiyorum bıktım artık .diyetisyene gittim güzel bir liste hazırladığını düşünüyorum tabiki paylaşırım hayatım bur niçin varız birbirimize örnek destek dostluk kuvvet verecez ardından kiloları verecez inşallah. ..Listen çok güzel olmuş misafir varken bile bozmamışsın daim olsun tatlım hergün yazda bende örnek alayım olur mu :)
Sorma canım bu kadar üzülürken neden bu kadar kilo aldım inanılır gibi değil. benimde dolabımda olmayan büsürü kıyafetim oldu, çok üzücü çoğunu ne mutlulukla inceldim diye almıştım. inşallah içine tekrar girerim öğlen ofisi Halederimde akşam yemeği beni çok bozuyor akşam 6 ile 7:30 arası yolda oluyorum bağzen daha geç oluyor eve gel yemek hazırla filan çok geç oluyor ....Frida frida.. Al benden de o kadar 10 kilocuk vermiştim onu da geri aldım... 46 beden pantolonlar zorluyo yine.. Ben başlıyorum, hazırım inşallah bu sefer.. Senin metabolizman da iyiydi, yaparsın inşallah. Seni bu iş bozuyo sanki dimi, ben de okulda çok bozuyorum abur cuburla.. Yarın yanımda götürücem, bundan sonra önceki günün akşam yemeğini biraz fazla yapıp diğer gün okula götürücem, okuldan çok aç gelmeyince akşam da saldırmam herhalde.. Sen çok kilolar verdin burda, ne yapacağını nasıl yapacağını biliyosun, biliyoruz aslında.. Bize tek lazım olan irade, Allah hepimize nasip etsin inşallah ne diyim..
1 dilimi 1 parmak kalınlığında falan cnmBir ananasi 4 e boldum 4/1 yedim o kaç porsiyon oluyor
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahBen oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
Biraz önce haber geldi bebişimiz oldu
Çok teşekkür ederim cnmAllah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah
Önceki günden hazırlasan? Gerçi insanın hali kalmıyo biliyorum..Sorma canım bu kadar üzülürken neden bu kadar kilo aldım inanılır gibi değil. benimde dolabımda olmayan büsürü kıyafetim oldu, çok üzücü çoğunu ne mutlulukla inceldim diye almıştım. inşallah içine tekrar girerim öğlen ofisi Halederimde akşam yemeği beni çok bozuyor akşam 6 ile 7:30 arası yolda oluyorum bağzen daha geç oluyor eve gel yemek hazırla filan çok geç oluyor ....
canımmm gözün aydın hayırlı evlat olsun uzun ömürlü olsun inşallahBen oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
Dusun ne kadar cok kola ictigimi bi de litrelik icmezdim asit gidiyor diye hep kutu kola adamlar kola yetistiremiyordu esim de benim gibiydi o da birakti icmiyor. Gerci o zorlanmadi benim ki icmedi bitti.Bi yaşıma daha girdim hiç güleceğim yoktu kız demek marketin cola dolabının anahtarı sende :))))
Allah yardimciniz olsunSağol canimmm
39a kadar yükseliyordu eklem yerlerine ılık su ve bez ile ateşini düşürmeye çalışıyoruz bu gece cocuk doktorumuz 3 saatte.bir verin dedi 5 saatte bir veriyordum sağol cnm
Somineye corap da asmislar.midirValla yena ve bonus yok nuel mi desem Noel mi hazırlık yapıyorlar bencede :))
Ben tokken de yerim dersim neyse kim zorluyorsa hepsini yerimDesene yarınki sofra konusu diyet olucak zaten hep olur banada o kadar ikram yenilirken diyet konusu saçma gelir :)
Geçenki kısırda diyetde çok iradeli bir arkadaşımızı çağırmıştım aslında bilseydim öğlen yemezdim büyük servis tabağını göstererek hepsini yerdim yoksa dedii bendene yalancısın lan dedim :)
Ayni ben bize yemegi hazir edecek biri lazim diet yaparkenSorma canım bu kadar üzülürken neden bu kadar kilo aldım inanılır gibi değil. benimde dolabımda olmayan büsürü kıyafetim oldu, çok üzücü çoğunu ne mutlulukla inceldim diye almıştım. inşallah içine tekrar girerim öğlen ofisi Halederimde akşam yemeği beni çok bozuyor akşam 6 ile 7:30 arası yolda oluyorum bağzen daha geç oluyor eve gel yemek hazırla filan çok geç oluyor ....
Ozaman 1.5 dilim yemis oldum. Gerci benim parnaklarim da cok ince degiller 2 dilim olarak dusunebilirim1 dilimi 1 parmak kalınlığında falan cnm
Hayirli ugurlu olsun allah guzel yazgilar yazsin anali babali buyutsun insallahBen oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
Gozunuz aydin canim allah anali babali buyutsun ...Ben oğlumgildeyim çocuğu yatırdım onun yanındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?