Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listen çok güzel olmuş misafir varken bile bozmamışsın daim olsun tatlım hergün yazda bende örnek alayım olur mu :)

Listen çok güzel olmuş misafir varken bile bozmamışsın daim olsun tatlım hergün yazda bende örnek alayım olur mu :)
teşekkür ederim canım. habire çaya suya dayandım dudaklarımı ısırmaktan kabardı dudaklarım yanıyor. ama yok bozmak istemiyorum bıktım artık .diyetisyene gittim güzel bir liste hazırladığını düşünüyorum tabiki paylaşırım hayatım bur niçin varız birbirimize örnek destek dostluk kuvvet verecez ardından kiloları verecez inşallah. ..
tabiki

Sorma canım bu kadar üzülürken neden bu kadar kilo aldım inanılır gibi değil. benimde dolabımda olmayan büsürü kıyafetim oldu, çok üzücü çoğunu ne mutlulukla inceldim diye almıştım. inşallah içine tekrar girerim öğlen ofisi Halederimde akşam yemeği beni çok bozuyor akşam 6 ile 7:30 arası yolda oluyorum bağzen daha geç oluyor eve gel yemek hazırla filan çok geç oluyor ....

Menüm

8 30
1 hurma

9.45
2 yumurtalı pırasalı omlet
Peynir
5 zeytin
Dereotu
1 kapya
2 çerry dom.

14.00 2.kahvaltı
2 dil çadder Peynir
2 küçük dil kaşar
Bi parça beyaz Peynir
Bikaç dilim kapya salatalık domates

16.00
10 badem

19.30
4-5 kş et sote
Salata

Su 2 ltden fazla
Spor yok

Önceki günden hazırlasan? Gerçi insanın hali kalmıyo biliyorum..
Şu saat oldu, çocuk anca uyudu. O da ne kadar uyur meçhul. Biraz kırgınlığım vardı nane limon yaptım, içip yatacağım inşallah. Bütün gün bi tarafım yere değmedi, yine de yarının yemeğini yapamadım, nohut koydum suya...

Bi yaşıma daha girdim hiç güleceğim yoktu kız demek marketin cola dolabının anahtarı sende :))))
Dusun ne kadar cok kola ictigimi bi de litrelik icmezdim asit gidiyor diye hep kutu kola adamlar kola yetistiremiyordu esim de benim gibiydi o da birakti icmiyor. Gerci o zorlanmadi benim ki icmedi bitti.

Ben tokken de yerim dersim neyse kim zorluyorsa hepsini yerim

Ayni ben bize yemegi hazir edecek biri lazim diet yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…