Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben günde nerdeyse 5 litre iciyordum bağımlılık gibiydi mide elastik ilgini bozuyor. Genişlemesine neden oluyormuş. Istahimi azaltmadi ama kola ile beraber yediğim şeyleri kola olmayınca yemez oldum pizza cips gibi
Ay cok fena o alıskanlık iyi kurtardıysan ben almamaya calısıyorum içicek dısardan
Agrı kesici anca o kesiyo agrımı onun etkisiyle işimi yapıyorum gectimi agtı aunen gelio
Benim canım sürekli şeker istiyor suan yemekten sonra arttı oturup 1 tüm pastayı yiyebilirim çok fena.
Bende oleydım tatlı tatlı gece bile insülin direncim varmıs tedavi oldum gecti cok sukur. Aman uzak dur yedikce yiyesi gelio insanın

Iyi geceler kizlar
Bugun gununuz vardi yedim gitti ☺
Yrn bi programa mi baslasam moda girerim belki yarin buyuk ihtimalle cok yogun bir gun bekliyor bizi 22 hasta var 10dan fazla taburcu edip bi o kadar yatiririz herhalde ayyyy yazarken bile yoruldum
Ben en iyisi yrn kalkar kalkmaz 2 yumurta haslayayim biraz peynir zeytin findik gotureyim karatay kahvalti yapayim oglene dogru anca kahvalti yaparim herhalde ogle yemegini atlarim
Bakalim yrn ola hayrola

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin atesine dikkat et hala atesli durumu devam ediyorsa 37.5 oldugunda ver ates dusurucu 38i bekleme yukselecektir o. Zaten suruplar 45dk sonra etki eder bu surede ates yukselmeye devam eder. Uzerini hafifletip elini yuzunu yikarsin cok yukselmemesi icin

Benim esimde çok gıcık bir lokma fazla yemez bırakır ye işte onu tabağını bitir dimi yok çok gelir diyor yemez gerçi 95 kilo ama boyu da uzun fit duruyor

Ay sorma gecen gun esim diyorki kilo almisim 183 boyu var 72 kiloydu 76 olmus dedim kapa ceneni atarim seni camdan asagi

cakil80 colayi birakman büyük başarı seni tebrik ediyorum gerçekten, üstelik günde 5 litre icen biriyken biz yıllardır hazır meyve suyu cola fanta vs eve sokmuyoruz bide onları içsek ne olucaz acaba :))
Ben de inanamiyorum 20 yıldır düzenli içiyordum düşün marketin dolabın anahtari bendeki gece canım istediginde gidip alım diye. Kaç defa pijama ile gidip dolaptan kola aldım hatirlamiyorum gece gören yanlış anliyordu

Bi yaşıma daha girdim hiç güleceğim yoktu kız demek marketin cola dolabının anahtarı sende :))))

Karnıbahar kısırı yaptım eh işte çok beğenmedim katmadan ayırmıştım Onuda yarın omlet yaparım
Derin geçmiş olsun kuzuya
Sağol canimmm
39a kadar yükseliyordu eklem yerlerine ılık su ve bez ile ateşini düşürmeye çalışıyoruz bu gece cocuk doktorumuz 3 saatte.bir verin dedi 5 saatte bir veriyordum sağol cnm

Yok kız kv gitti bende arkadaşlarımı çağırdım yarın gelicekler toplam 5 kişiyiz zaten biri mide ameliyatlı herşeyi yiyor ama anlamadım :)) biri çok tombik diyetteymis :)) diğerleri çok fit bakiciz ben 4 çeşit ikram yaptım tatmadim şükür artık uyusam iyi olucak

Kızlar moralim çok bozuk ben çok kilo aldım nerden başlıycam nasıl yapıcam bilmiyorum kızım ve babası sözleşmiş yarın kızım diyete başlıycakmış. Bende o zaman hazırladığım kahvaltıları yapıcaksın dedim tamam dedi akşamlarıda çok geç geliyor ızgara et, salata filan hazırlarım artık ...

Bende bu hafta en azından gece geç yemelerimi bırakıp suyu artırmaya çalışayım. tamda regl öncesi aldığım kilolarla davul gibi karnımla geziyorum. Bu sefer durum çok ciddi o kadar emeğim heba oldu yardımınıza ihtiyacım var

Desene yarınki sofra konusu diyet olucak zaten hep olur banada o kadar ikram yenilirken diyet konusu saçma gelir :)

Geçenki kısırda diyetde çok iradeli bir arkadaşımızı çağırmıştım aslında bilseydim öğlen yemezdim büyük servis tabağını göstererek hepsini yerdim yoksa dedii bendene yalancısın lan dedim :)

kızlar misafir vardı giremedim
menüm
aç 1 Br. limonlu sılık su
2 dilim tb ekmek
kk peynir
2 yk bol maydanoz dereotlu lor peyniri

ara .3 kayısı 2 tam ceviz
yeşilçay

öğlen.6.yk zyğ.ıspanak
1br yoğurt
1 dilim tb ekmek

ara .kk peynir 2 kepekli gresini

akşam. 2 çubuk çöp şiş ızgara
yeşil salata
1 dilim tb ekmek
2 lt su
çay

Frida frida.. Al benden de o kadar 10 kilocuk vermiştim onu da geri aldım... 46 beden pantolonlar zorluyo yine.. Ben başlıyorum, hazırım inşallah bu sefer.. Senin metabolizman da iyiydi, yaparsın inşallah. Seni bu iş bozuyo sanki dimi, ben de okulda çok bozuyorum abur cuburla.. Yarın yanımda götürücem, bundan sonra önceki günün akşam yemeğini biraz fazla yapıp diğer gün okula götürücem, okuldan çok aç gelmeyince akşam da saldırmam herhalde.. Sen çok kilolar verdin burda, ne yapacağını nasıl yapacağını biliyosun, biliyoruz aslında.. Bize tek lazım olan irade, Allah hepimize nasip etsin inşallah ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…