Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin aramıza.. cuma 1 de burda ol bak hem liste açıklanacak hem de radyoya katılıcaz.. bi de kilonu özelden Citol hanimefendiye atacaksın bayanssulusmile
Olurum canım, çalışıyorum zaten hep bilgisayar başındayım. Sen de Tekirdağ dasın sanırım ne güsel zemuszemus forumda buralardan birine raslamak zor oluyo

herkese selamlar,
sabah koca bir bardak su içtim...1 saat kadar hızlı hızlı evi süpürdüm..spor niyetine :)) sonra,bi parça ekmek arasına,beyaz peynir,domates ve maydonozla sandviç yedim...

:1shok:
o dangalagın resmi varmı merk etimm
böle konuşanlar genelde tipsizlik abidesi olurlar :mymeka:
alemsin hee :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2çok paslanmışım çok 13 dk anca dayandım ben kaçar duşa gidiyorum öpüyorum hepinizi ama bana kimse eşlik etmedi sanırımakannehir

bende açmadı yaa işyerindeyim ya engel var her site açılmıyor..dün radyoya da giremedim..((

evet şimdi sıra geldi itiraflarıma sırnaşık şey dün eşimin doğumgünüydü..ince bir dilim pasta yedim +2-3 tanecik dolma +1 dilim börek :((
ama akşam bunalrı yiyeceğimi bildiğimiçin tüm gün sadece salatalık,ve maydononz yedim.....yanii tüm günün kalorisini akşam aldımmmm..
..hem pasta kendi imalatım olduğu için yağsızdı...ne kekine -nede kremasına.bir damla dahi yağ koymadım ....veee yatmadan önce de 10 dk bisiklet sürdüm eritmek içinnn

Selamın helloo gardaşlık :))) Efenim ben tekrardan teşekkür ediyorum herkese buyrunnnnnnnnn doğum günümün en güzel kısmı burdakiydi....

Citol bu arada sağa teessüflerimi bildiriyorum...metalica dinlemek herkeşlere nasip olmaz zaten herkeş dinlesede anlamaz....öncelikle rock müzik sevmek lazım aklinialirimsmile

Kızlar spor yaparken terleme eşofmanı giyiyo musunuz? Ben en son ucuz birkaç alet aldım, terleme eşofmanı almıştı eşim, birde bel için termal kemer. Onları giyip aldığım aletlerle akşamları 45 dk. kadar spor yaptım. 3 haftada 93 ten 86 ya indim inanamadık eşimle. Bir de inceltici kremden de kullandım, geceleri sürüp kendimi streçleyip uyudum. Doktor bir sakınca görmesse daha hafif bir sporla tekrar başlamak istiyorum. Aletler de çok pratik gelmişti

terleme eşofmanım var.. x tra gel aldım bi de yeni.. kullanmadım ama daha

o terleme eşofmanı nasıl süper bi alettir ya.. inanamıyorum gerçekten.. yani 1 saat içinde su içinde kalıyorsun.. her yerinden terliyorsun bi de.. kesinlikle çok işe yarıyor ama kışın soğuk olduğu için bıraktım ben dün tekrar başladım..

ben giymiyorum...nasıl bi alet aldığını yazarmısın,çok iyi kilo vermişsin....bide ben bu termal kemerlerin sarkma yaptırdığını duymuştum..varmı böyle bişey

ben giymiyorum...nasıl bi alet aldığını yazarmısın,çok iyi kilo vermişsin....bide ben bu termal kemerlerin sarkma yaptırdığını duymuştum..varmı böyle bişey
Termal kemer konusunda birşey diyemem, sadece 3 hafta kullandım sonra sancım vardı hep hastalıktan dolayı, doktor derken fırsat olmadı bir daha. Ama kullandığım süreçte bir zararını görmedim. Sadece spor yaparken giydim zaten, bel kısmımı daha iyi terletsin diye ki zaten spordan sonra bir çıkarıyorum resmen su gibi oluyor. Terleme eşofmanı da gerçekten mucize gibi ödem fln bırakmıyo vucutta. Çünkü normalde ne kadar spor yapsak da o kadar terleyemiyorum, şişliklerim inmiyor. Extra jel kullandım bende, Günde 2-3demişler ama o kadar vaktim olmadı, akşamları sıcak duştan sonra masaj yaparak kullandım. İnternetten 2 alet satın aldım. Biri adını hatırlamıyorum tutunma yeri var, birde bacakları açıp kapamana yarıyor, ilk 2-3 seferde çok zorlandım ama alışınca rahat yapılıyor ve gerçekten etkisini hissediyorsun. Çok pahalı birşey de değil ve katlanıyor yer de kaplamıyor. Bir de mekik çekmeye yarayan aletten aldım, erkek kardeşim rejimle kullandı onu sürekli 8 ay kadar 97 kiloydu, şimdi 75 civarında.Çocuk resmen eridi, fit yakışıklı bi delikanlı oldu. Onun yanında da küçük dönen yan karın kaslarını çalıştıran bir alet geldi, kapıya tutunarak onunla da çalıştım. Hepsi bir arada olunca da çabucak birkaç kilo verdim ve en güzeli de göbeğim bayaa farketti

kızlar gercek isimlerimizi açıklasak bir sakınca olurmuki..
sizinle tanıştıgıma memnun oldum....
mesela bendeniz emine.....ben bir sakınca görmedimki artık epey samimiyiz...
vereliniortak

Herkese günaydın......ıyi günler.....Düşük kaloriler diliyorum.

Emineciğim çok memnun oldum....Ben Beyza.....:teselli::teselli:

günaydınnlarrrr nasılsınız güne yumurta yiyip süt içerek başladım artık diğer öğünlere ne yerim bir fikrim yok bu gün dayanamadım tartıya çıktım:)))

Oooooo durum iyi gözüküyor.Tebrikler canım....:lepi:hihoyyythihoyyyt
maydonoz hastasıyım ben
bahçemde çıkmaya başladı
tadından yenemz oluyorlar
pazarınkini yiyemiyorum o zaman

Afiyet olsun canım.Pazardan alınan maydonozlar ancak dilimize damağımıza yapışmaya yarıyor.Naylon gibi....Sen çok şanslısın bahçen var.Sana çok özeniyorum......
herkese günaydın

Günaydın canım.....

Hay sana bu lafı söyleyen angutun yanına zebaniler yakışsın inşallah.klava:kötükedihüsokötükedihüsoSöylediği lafın günahı ona yeter de artar bile.
Hoş geldin canıma.s.a.s.
benim de birazcık(!) fazlam var. Hep beraber vereceğiz burada arkadaşlar, hepimize başarılar

Hoş geldin canım.Sanada başarılar.....a.s.a.s.

Son düzenleme:
Sahi birde plates seti de hediye gelmişti ama onunla çok çalışamadım, daha çok oynadım yuvarlandım :dance: ee sporu zewkli hale de getirmek lazım arada kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba.aramıza yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler çok şekerler.
ufff çarşamba olmuş .kızlar ben spora başladım evdeki spor aletim vardı e walker onu çıkardım kurdum mutfağın ortasına çalışıyorum.bünyem diyete dirençli .geçen hafta bi bayan bizim kilolarda sadece yürüyüş ve sporla verdiğini söyledi.bende hareketler çok kısıtlı.işe arabayla gidip geliyorum.yürüyüş sıfır yani belki de bundan veremiyorum dedim ve başladım spora .gelişmeleri yazarım.
öptüm canlarım

Merhabaa hoşbulduk ben de de hareket pek yok, sporsuz yaptığımda ben de veremiyorum ama sporla süper oluyor kolay gelsin zemuszemus

kızlar duşa girmedim hızımı alamadım oyundan sonra evi süpürdüm şimdide silicem öğle yemeği hazırlayıp duşa girecem sanırım bayağı kalori yakmışımdırkaydirigubbakcemile2

kızlar duşa girmedim hızımı alamadım oyundan sonra evi süpürdüm şimdide silicem öğle yemeği hazırlayıp duşa girecem sanırım bayağı kalori yakmışımdırkaydirigubbakcemile2
Ayy ne kadar özledim evimde oturmayı, bol bol vakitle temizlik yapmayı, yemek yapmayı. Çalışınca hiçbirine rahat rahat vakit olmuyo, hep koştur hep aceleyle üstünkörü yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…