Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iş yerin çok mu uzak.. bi de yürüyüş eklesen süper olar kanımca

Ayy ne kadar özledim evimde oturmayı, bol bol vakitle temizlik yapmayı, yemek yapmayı. Çalışınca hiçbirine rahat rahat vakit olmuyo, hep koştur hep aceleyle üstünkörü yap.

Ben çalışmayı sevmeyen tek kadın olduğumu sanardım.. ev hanımı olmak için nelerimi vermezdim boshayallersmile

Ben çalışmayı sevmeyen tek kadın olduğumu sanardım.. ev hanımı olmak için nelerimi vermezdim boshayallersmile [/QUOTE]
Çalışmak güzel olmasına güzel de ben çoğunlukla haftasonu bile çalışıyorum. Sabahtan akşam en erken 8 e kadar işteyim. Siparişler yoğun olunca 10-11 i de buluyor. Eve gel, yemek ayarla, biras dinlen ve uyu. Kaç haftadır haftasonları da işteyim, evin hali fena. Temizlik yapmayı bile çok özledim, her akşam dağınık eve gitmek kötü. Misafir haberi gelecek diye ödüm kopuyo, misafir severim ama yapılcak o kadar çok iş birikti ki bisüre kimse gelmesin die dua ediyorum

benim sabah 8 akşam 5 ama yine de sevmiyorum

Son düzenleme:
selamlar güzel hatunlar...opuyorumnanaktan

benim sabah 8 akşam 5 ama yine de sevmiyorum

benim sabah 8 akşam 6 buçuk mafoldumben
devlettesin sen anlaşıldı....:icecream: bu arada öğle yemeğinde çıkan yemekten yiyemedim sadece 1 kepçe çorba aldım sonra bi delirdim markete gittik bi piko yedim şimdi de crax yiyorum çıt çıt uuuufff:1shok: acayip açım gözüm döndü yine daha paketi açılmamış abur cuburlar da var ooof yaaa nasıl dayancam acayip açım mafoldumben

şşşşş
tammm
sakin olll
pikpnu yemişinn
kraksıdaa bir kere daha ısırrr agzındaa emmmmm hemen cuklatmAAA
suu içççç
eger bir tane daha çikolata açarsann ben san küsüyorumm ona göeee kaydirigubbakcemile

niye aldın o kadar abur cuburu egzersiz kardeşim benim.. tamam bi çubukla yırtmışsın.. boşver diğerlerini.. 1,15 km yürüyünce 1 tane tatlı biskuvi yakabiliyorsun biliyor musun.. ama yememek için biraz dayansan yeter..

kız cheryy yemeeeeeee sıcak su bitki çyı bişey iç şişir mideyi bak bitki çayına tarçın atarsan şekerini dengeler canın tatlı çekmes hadi bakim

ben sabah kepek ekmeğiyle kaşarlı tost yedim öğlen de kepekli biskuvi ile salata yedim sen de abur cubur ye alsanaalsanasmile

cevap yazsana kız.. ay denklem öldürcek bu kız bizi :umursamaz:

yapma chery bende arada kaçamak yapıyorum sanra bir hafta pişman geziyorum benimde sabah canım çikolata tatlı çekti arada kuru kayısı,kuru üzüm ceviz yedim tarçınlı süt geçti birde iyi geldi ne olur çantanda böyle şeyler bulundur bak ben artık utanmıyorum sıkılmıyorum nereye gidersem gidim çantamda saklama kabımda lahan,karnıbahar,elma yada kuru yemiş bulunduruyorum aralarımı atlatmıyor tatlı krizim geli,ncede bunlardan alıyorum

kuru incir ve kuru kayısı benim işime çok yarıyor a.s

Ay evet kuru incir yiyorum ben de çok faydalıymış. Bir de bence utanmaya gerek yok, yanımızda hep olmalı atıştırıcak düşük kalorili yemekler. Reklam ajansında çalışıyodum evlenmeden önce. Herkes çok sosyete fln ben yanımda kap kap diyet yemekleri getiriyodum kaydirigubbakcemile3 ilk zaman dalga geçtiler sonra herkes alıştı, azmimi takdir etti. Hatta mutfaktaki dolaba koyuyodum bi bakıyorum yok, biri diyo çok canım istedi, güzel gözüktü ben yedim. Sonra fasla fasla getirmeye başlamıştım kaydirigubbakcemile3

kız cheryy yemeeeeeee sıcak su bitki çyı bişey iç şişir mideyi bak bitki çayına tarçın atarsan şekerini dengeler canın tatlı çekmes hadi bakim

ben sabah kepek ekmeğiyle kaşarlı tost yedim öğlen de kepekli biskuvi ile salata yedim sen de abur cubur ye alsanaalsanasmile

cevap yazsana kız.. ay denklem öldürcek bu kız bizi :umursamaz:

ayy bacılar küçük paket crax bitti vallabilmiyorumkismile bakamadım da foruma işim çıktı... ya yanımda hiçbişi getirmiyorum artık çünkü getirince yiyorum kalorisi düşük şeyler de olsa meyve de olsa ne kadar getirdiysem bitiyo hepsi ohaoldumsmile bende getirmemeye başladım bugün de gözüm döndü işte arkadaşlarla markete gittik 1 piko 1 crax bide browni aldım 2 si gitti biri duruyo boshayallersmile
ya bide şu egzersiz spor işlerini araştırıyorum çünkü dün anladım ki durumlar çok kötü 20 kilo vermişim 5 6 cm anca incelmişim ee yuuuuh yani hatta bacağımdan sadece 2 cm gitmiş 20 kilo yahuuuuu ne kadar gevşediğimi siz düşünün halbuki sporu sıkı tutsaydım kesin şimdi belki bi 10 kilo daha az görüncektim hem de güzel bi vücudum olcaktımafoldumben kesin sıkılaşmam lazım oooof beeee mafoldumben
desteğiniz için teşekkürler kardeşlerim benimmmmm....mafoldumben

üçer tane alsan yanına öğleden önce birer tane sonra da ikişer tane yersen öğünlerini de az yiyorsun.. ben kuru incir ve kayısı yiyorum.. haftasonu aralarda da küp küp kesip yoğurtla karıştırıyorum.. yoğurt çok faydalı çünkü..

ah ah pazarları ben ipin ucunu kaçırmasam çok başarılı olacağım ama boshayallersmile

Lannnn browniyi kim yedi kötükedihüso zaten karnım şiş oturuyorum demeyin öle kaka şeyler

Bir kase çorba büyük bi dilim ekmek yedim azcıkta bi kaç parça tavuk yedim :sinifsinif:

bu yediğimdne değilde geçen günlerde çok yediğimden sanırsam acayip şişim

bende hayatım hatırlarsınız belki hafta sonları kaçamağım oluyordu ilk defa bu hafta sonu kaçırmadım eşim kalkmadan kalktım ılık suyumu içtim kendime yarım kase yoğurtlu muslı hazırladım yedim. 2 saat sonra kahvaltı hazırladım sofrada sevdiğim herşey vardı kızartmalar,sucuklu yumurtalar kahvaltılıklar sıcak ekmek,bunların olacağını bildiğim için kendime yumurtalı ıspanak yaptım kendimi iyi hissetmek içinde içine tuz attım lezzetli yersem diğerlerine gözüm kalmaz diye düşündüm öylede oldu ıspanaklı yumurta , bir dilim ekmek ve salatayla kalktım evdekiler şaşırdı.

CANDY canım oğlanı anneme bırakıyorum o yüsden yoksa yürürüm uzak ama en azından bir kısmını yürürüm.
elfella canım yalnnız değilsin üzülme bende senle aynıyım evde kalmayı öyle çok istiyorum ki.bu arada çok tatlısın seni çok sevdim

selam benide zayıflatın kızlar sizleri okudukca acayip zayıflıyasım geldi 95 kiloyum

zayıflatalım canım.. hoşgeldin a.s. cuma günü sabah tartıl başla :) cuma listemiz hazırlanıyo.. Citol e özelden mesaj atarsın kilonu.. bi de cuma 1 gibi buralarda ol bak radyoya katılıcaz.. hayırlı uğurlu olsun bakalım niyetin.. zemuszemus

anlat biraz nasıl kilo aldın.. bu zamana kadar denedin mi vermeyi neler yaptın.. bi kilo özgeçmişini alalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…